Masha je napisao/la:nina, i moj L. ide u privatni vrtić i tamo je probao sve ono što mu ja nisam namjeravala dati da jede, od hrenovki, preko paštete do kiki bombona i ostalih čudesa.![]()
Ja sam odmah na početku, kad sam vidjela da mi je dijete odjednom postalo "pašteta fan", rekla teti da mu to ne daje da jede. Neka mu radije namaže Dukatelu ili tako nešto. Ali ne...... on me i dalje svaki dan dočeka na vratima i kaže: "mama, papa sam paštete" uz oduševljeni osmijeh od uha do uha. Ja sam opet rekla teti, a ona će meni da mali neće ništa drugo nego paštete i eurokrema. Doma mi jede i sir i maslac od kikirikija i muslije razno razne, a u vrtiću hoće samo taj junk... Sva sreća da mi tamo ne ruča, iako se on, mali Pero Ždero, svako malo uvali i za ručak. Tu je najčešće neka paštašuta na meniju, koliko sam uspjela pohvatati.
nadam se da ćemo ga na jesen uspjeti upisati u državni vrtić jer mi se čini da je tamo prehrana ipak bolja.
Samo za utjehu,moj ide u drzavni vrtic i hrana je o.k.zapravo zdrava i raznovrsna,a od frendica cija djeca idu isto u neke privatne govore mi da je hrana junk cudim se obzirom da su privatni i skuplji od drzavnih,pa osobnog sam misljenja da bi oni trebali biti top vrtici a na kraju su drzavni najbolji bar iz mog iskustva a korisnik sam od jaslica pa do sada kada mu je 4 godine.

... on me i dalje svaki dan dočeka na vratima i kaže: "mama, papa sam paštete" uz oduševljeni osmijeh od uha do uha. Ja sam opet rekla teti, a ona će meni da mali neće ništa drugo nego paštete i eurokrema. Doma mi jede i sir i maslac od kikirikija i muslije razno razne, a u vrtiću hoće samo taj junk... Sva sreća da mi tamo ne ruča, iako se on, mali Pero Ždero, svako malo uvali i za ručak. Tu je najčešće neka paštašuta na meniju, koliko sam uspjela pohvatati.