Sada je: 12 kol 2026, 00:01.
Moderator/ica: nadicab

marijanama je napisao/la:Draga stray cat sve u životu nosi rizik ili po onoj narodnoj batina ima dva kraja. Ti, ja i drugi biramo ono gdje je po osobnoj procijeni rizik manji. Po meni je rizik manji da sam učinila sve pretrage, dobila određene rezultate koji su zahtijevali ovaj ili onaj tretman, i tada ući s razmišljanjem što nosi veći ili manji rizik je značilo prihvatiti relativno medicinsko i islustveno znanje da to pomaže, možda s dozom rizika ili ne, ali opasnije po meni bi bilo učiniti NIŠTA radi straha od rizika.
Zaboravila sam te pitati imaš li neki znantveni članak po kome su intolerancije promjenjiva stvar, ti doduđe pišeš za alergije, ali to nije isto, ovdje se govori o intoleranciji na hranu, i ja o njoj govorim

stray_cat je napisao/la:marijanama je napisao/la:Draga stray cat sve u životu nosi rizik ili po onoj narodnoj batina ima dva kraja. Ti, ja i drugi biramo ono gdje je po osobnoj procijeni rizik manji. Po meni je rizik manji da sam učinila sve pretrage, dobila određene rezultate koji su zahtijevali ovaj ili onaj tretman, i tada ući s razmišljanjem što nosi veći ili manji rizik je značilo prihvatiti relativno medicinsko i islustveno znanje da to pomaže, možda s dozom rizika ili ne, ali opasnije po meni bi bilo učiniti NIŠTA radi straha od rizika.
Zaboravila sam te pitati imaš li neki znantveni članak po kome su intolerancije promjenjiva stvar, ti doduđe pišeš za alergije, ali to nije isto, ovdje se govori o intoleranciji na hranu, i ja o njoj govorim
Stray cat odgovara:
ima po netu textova na tu temu i nemam pojma da li imaju znanstvenu podlogu
i alergije i intolerancije mogu i ne moraju biti promjenjive i to u oba pravca
znaci, nesto sto je do danas bilo ok od sutra moze izazivati reakcije

marijanama je napisao/la:marijanama je napisao/la:
oprosti ako previše gnjavim.
Znači Anni vi ste sada potpuno na Sc dijeti.
Kako procijeniti kada preći s jedne na drugu dijetu?
Nisi mi odgovorila.

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.