Na kraju krajeva, izgubio je svoju svrhu jer sumnjam da će se Martina vratiti ovamo.
Znate, da ne bi opet bilo pobune kojekakvih baba ovdje koje su žedne vaše krvi

Sada je: 27 srp 2026, 20:48.

se onom tko je izmislio tu opciju na forumima... Siroko je internetsko polje onom kome se ne svidja uredjivacka (moderatorska) politika nekog obicnog foruma. Isto kao sto si na kiosku biramo novine koje nam odgovaraju...

JiA je napisao/la:Mamainana, hvala na lijepim rijecima.
Btw, poznajes mene, mada ja nisam neki reprezentativni uzorak

guljka je napisao/la:Ajme molim te mamainana![]()
To je sve što ja mogu reći na ovaj tvoj prethodni komentar. Neću reći da su sve moderatorice iste i strpati ih u isti koš, zaista nisam ni znala da ih ima 40, ali da neću reći riječ kad mislim da nešto nije u redu, žao mi je ali reći ću. Smatram da neke stvari nisu na mjestu, zasto se i bunim, žao mi je što ih ti kao "borac za pravdu" ne vidiš. Hvališ objektivnost moderatorica, ali mislim da bi trebala preispitati malo svoju.

Ciara je napisao/la:eto recimo mi smo to komentirale na babinjaku, kako se to nebi smjelo raditi i zamoljene smo da prestanemo jer ćete nam ukinuti babinjak
eto same smo se povukle da vam ne smetamo.
a ipak ste nakraju donijele pravilo da se to nesmije.
stavile ste ograničenje na 10 smajlića, ajde pa šta je to smetalo.jednostavno je nekoj od vas to smetalo.iskreno ne vidim tbog čega

Ciara je napisao/la:stavile ste ograničenje na 10 smajlića, ajde pa šta je to smetalo.jednostavno je nekoj od vas to smetalo.iskreno ne vidim tbog čega

Post 21,6Ciara je napisao/la:a šta si ti tu?
jesam tebe nešto pitala
i nemoj me vući za jezik da nebi ja imala što reći na tvoje borbe za pravdu
Ina66 je napisao/la:Snježo - već je Mirci napisala da je nakon linkanog slučaja uveden ban. tada je swenki opomenuta

guljka je napisao/la:Smatram da neke od vas (neću sada navoditi imena jer nemam ni volje ni vremena u ovom trenu pregledavati teme i topice u potrazi za imenima), zato naglašavam NEKE od vas, nisu po mom mišljenju objektivne i pravedne, pa možda čak ni dovoljno elokventne da bi uopće bile moderatorice. Istina, ja nemam veze s tim niti mogu utjecati na to tko je ovdje moderator i na koji način moderira, ali mogu reći svoje mišljenje, pa bilo ono negativno za vas ili pozitivno. Pravi moderator bi se trebao znati nositi s tim, a ne zaključavati topic. Nekad treba imati dovoljno snage i volje za istjerati stvari na čistac. Žalosno je i to što nakon svega napisanog ja opet moram objašnjavati u čemu je problem, pa jel vi sudjelujete u ovom topicu ili tako svako malo upadnete sa kojekakvim pitanjima i zahtjevanjem objašnjenja?!
Kako skuže druge cure o čemu se radi, a vi, odnosno ti mamashnita od noje, tražiš objašnjenje?!
Mislim da ti ga nisam bila dužna ni dati jer sve lijepo piše, mislim da niti jedan moj post tijekom moderiranja topica nije nestao pa se sve da iščitati. Ne pišem između redaka.
Snježa je napisao/la:Ina66 je napisao/la:Snježo - već je Mirci napisala da je nakon linkanog slučaja uveden ban. tada je swenki opomenuta
al pitam koja je praksa sada, da li se odma bana ili se prvo opominje?![]()
il trebam napravit povredu pravila i vidjet?
Ciara je napisao/la:eto recimo mi smo to komentirale na babinjaku, kako se to nebi smjelo raditi i zamoljene smo da prestanemo jer ćete nam ukinuti babinjak
eto same smo se povukle da vam ne smetamo.
a ipak ste nakraju donijele pravilo da se to nesmije.
stavile ste ograničenje na 10 smajlića, ajde pa šta je to smetalo.jednostavno je nekoj od vas to smetalo.iskreno ne vidim tbog čega
Post 21,6mamashnita od noje je napisao/la:
nakon sto su pravila donesena i pisu crno na bijelo odmah se bana, svakoga. pa i moderatoricu ako do toga dodje. cure, ban nije tragedija, bana se na svim mogucim forumima na internetu. ne treba to tako osobno shvacati.

Trenutno korisnika/ca: / i 65 gostiju.