evo, npr., mama courage je bila banana na rodi, a jos je uvijek rodina najdraza forumasica

Sada je: 29 srp 2026, 19:01.

Ciara je napisao/la:a šta si ti tu?
jesam tebe nešto pitala
i nemoj me vući za jezik da nebi ja imala što reći na tvoje borbe za pravdu

Ina66 je napisao/la:Ciara je napisao/la:a šta si ti tu?
jesam tebe nešto pitala
na koga se ovo odnosi?

mamashnita od noje je napisao/la:snjezo, pa sve smo mi ovdje velike cure koje mogu prezivjeti ban, je l' da?

Ciara je napisao/la:a šta si ti tu?
jesam tebe nešto pitala

Post 21,6mamashnita od noje je napisao/la:snjezo, pa sve smo mi ovdje velike cure koje mogu prezivjeti ban, je l' da?

gold dust je napisao/la:
Snježa, pretpostavka je da su sve clanice upoznate s pravilima jer su ona stickana na vrhu vaznih obavijesti i uvijek dostupna.

elizabeta je napisao/la:Guljka, Ciara ccccccc....cure moje drage...nemojte tako, jadne ne bile. Nikad ne budete porozile.![]()
Ugledajte se na našu dragu mamainanu

mamainana je napisao/la:guljka ali sama Martina je izrazila želju da se rasprava prekine![]()

guljka je napisao/la:Htjela bih samo napomenuti da je Mirci zaključala jedan topic, ali nije otvorila drugi nego je otvoren tek nakon moje provokacije. I to ne kao dio tog zaključanog topica već kao dio Moj stil - komentirajmo zajedno. Opet netko ne prati na satu..
eto ja nisam bila upoznata sa svim pravilima, jer vidim da su se mjenjala tj. proširivala
samo pretpostavljam da se ipak nekome može desiti nenamjerno povreda
samo pretpostavljam da se ipak nekome može desiti nenamjerno povreda

pa me zanima jel se i inaće članice koje prekrše pravila (namjerno ili ne) prvo upozoravaju il odma banaju?
Koja je procedura u takvim slučajevima?
nije ban tragedija, samo što bi možda bilo bolje prvo upozoriti, a ne odma banati
ovako se može desiti da se netko osjeti povrijeđeno, nepoželjno... i ode sa foruma
stavile ste ograničenje na 10 smajlića, ajde pa šta je to smetalo.jednostavno je nekoj od vas to smetalo.iskreno ne vidim tbog čega
Guljka, Ciara ccccccc....cure moje drage...nemojte tako, jadne ne bile. Nikad ne budete porozile.
Htjela bih samo napomenuti da je Mirci zaključala jedan topic, ali nije otvorila drugi nego je otvoren tek nakon moje provokacije. I to ne kao dio tog zaključanog topica već kao dio Moj stil - komentirajmo zajedno. Opet netko ne prati na satu.

elizabeta je napisao/la:Guljka, Ciara ccccccc....cure moje drage...nemojte tako, jadne ne bile. Nikad ne budete porozile.![]()

Ina66 je napisao/la:guljka je napisao/la:Htjela bih samo napomenuti da je Mirci zaključala jedan topic, ali nije otvorila drugi nego je otvoren tek nakon moje provokacije. I to ne kao dio tog zaključanog topica već kao dio Moj stil - komentirajmo zajedno. Opet netko ne prati na satu..
nisi pratila na satu
kod prebacivanbja topica ili dijeljenja se stavi novi naslov i on je vidljiv samo na prvom postu. ostali postovi su pisani pod starim naslovom
pogledaj prvi i ostale postove
viewtopic.php?f=11&t=47430

. Moje je pravo da zakljucam topic, vodim raspravu ili nastavljam topic na nacin koji smatram primjerenim, a tvoje je pravo da se slazes ili ne slazes sa time. Da, povijest ovog topica je takva kako si ti napisala. Nisam ga ja otvorila vec je moderatorica na cijem si pdf-u ostavila taj post, u dogovoru sa mnom i adminicom jerbo smo se obje usudile odlogirati sa foruma kako bi stigle kuci sa posla SlucajniGost je napisao/la:guljka, smetalo ti je zaključavanje topika? zašto si onda išla provocirati na trećem topiku, a nisi odmah ovdje postavila to pitanje?

Trenutno korisnika/ca: / i 34 gostiju.