al moram napomenut da i mi, takve kakve vec jesmo, znamo izabrat medju sobom ove posebne i fine i elokventne, sa stilom i takosvestotreba, pa mirci vec neko vrijeme nije tek moderatorica vulgaris vec je i pripadnica visoke zelene svite.
Sada je: 29 srp 2026, 00:07.
guljka je napisao/la:Vi
Mislim da je kritika u ovom slučaju puno bolja. Ni pitanje ni kritika neće riješiti ovaj "problem", ali pitanje s epostavlja kad s eočekuje odgovor. Kritika ne.
Post 21,6

mamashnita od noje je napisao/la:guljka, los si mi ti komunikolog

Post 21,6

Ciara je napisao/la:čiji je ovo forum?

mamashnita od noje je napisao/la:beppa, ali ja to mislim.
ne mislim pritom da je guljka losa osoba.
i naravno da netko moze misliti da sam ja losa mama i ima puno pravo to napisati.

Ja tu pričam o konstruktivnoj kritici koju nisam iznijela niti dala jer ne razbijam svoju lijepu glavu kako ćete vi voditi ovaj forum. Vi ste više puta dokazale da vam ne trebaju ni putokazi ni smjernice pa neću ni ja otkrivati toplu vodu.
ja se ne sjecam da je vec dugo netko gorljivije i sa manje argumenata iznosio svoj stav ovdje.puno gorih stvari izrečeno/napisano na ovom forumu
, ali ja jednostavno volim ljude bez fige u džepu. Iskrene i nekalkulativne. Individualce.

elizabeta je napisao/la:Da se samo roze međusobno ne hvale....![]()
Evo da i ja kažem:
Meni je guljka mrak.![]()
Iako se nas dvije često ne slažemo u mišljenjima. Možda ćemo i još koji put zavrućit, ali ja jednostavno volim ljude bez fige u džepu. Iskrene i nekalkulativne. Individualce.
I vjerujem da je ona u svom poslu i više nego dobra.
sorry cure na malom offtopicu

Post 21,6elizabeta je napisao/la:Da se samo roze međusobno ne hvale....![]()
Evo da i ja kažem:
Meni je guljka mrak.![]()

)nego što svaka "borba" s moderatorima je zapravo borba s vjetrenjačama i nikome se ne da zahebavati ovako s vama. Lakše je okrenuti se i idemo dalje.

oooo zabave.
vidim, svetokravstvo se prenosi s koljena na koljeno

), tako da je broj njenih postova (2000)jako skroman.Mozda za ovaj slucaj o kojem pricate trebalo je najaviti sto slijedi, upozoriti, a ne tek tako bum i gotovo...ocito se pravila trebaju jos dotjerivati.
Trenutno korisnika/ca: / i 29 gostiju.