, slatkica mala. MaMi, sve nas pere južina
, netko ju podnosi bolje netko lošije ali svi to moramo izgurati. Mene veseli što je danas kraj za ovu turu
. I sve što si napisala u postu stoji, nekada ne možeš vjerovati što ljudi napišu
.Sada je: 11 kol 2026, 21:37.
Moderator/ica: nadicab
, slatkica mala.
, netko ju podnosi bolje netko lošije ali svi to moramo izgurati. Mene veseli što je danas kraj za ovu turu
.
.

sam mi nije jasno zasto

Lotta je napisao/la:nego, bila ja jucer sa svoje tri zemske vani, kao idemo samo na vecericu i jedno picence..i dosla doma posle 2 i to lepog reda..
u 11 me zval muz da nek izvolim dojti jerbo mali nece njemu zaspat, pa dosla ja, uspavala ih oboje i zatim se natrag iskrala van jer moje zemske hoceju dalje..e bas nam je super bilo..ne pamtim kad sam se zadnje tak provela..
.... samo, ja nesmijem doči doma u 11 uspavat klince jer bi vjerojatno zahrkala prije njih 

a kaj da velim..kad sam tak umorna da se samo zelim zavuc u krevet i blejat u telku...
,a ona se veseli maloj bebici.
A Larina me izjava baš fino nasmijala
! Velika pusa za malu princezu! 

. Pa Lari je već stvarno predugo čekati bracu
.

drago mi je da je bebac ok 

Bravo dečki!
. Lagana temperaturica, kašalj, šmrcanje... Opet ne idu u vrtić... 

i baš ga boli grlo, temperatura, slabo jede.... samo bi ležao ( eventualno se ustati do tv-a 
flipper je napisao/la:čitajuči ovdje kako su dječica prehlađena, šmrcaju , kašlju isto tako i dječica oko nas, u vrtiču, ....... razmišljala sam si kako Luka nije bio bolestan ( nešto jače sa temperaturom ) sigurno oko 3 godine i sada ga baš pokosi .... ima šarlahi baš ga boli grlo, temperatura, slabo jede.... samo bi ležao ( eventualno se ustati do tv-a
)
baš sam se iznenadila jutros kod dr. jer več dugo nisam čula za šarlah ( iako ona kaže da je u zadnjih mjesec dana imala par dječice sa šarlahom)

i baš ga boli grlo, temperatura, slabo jede.... samo bi ležao ( eventualno se ustati do tv-a 

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.