Sada je: 11 kol 2026, 20:36.

KAVA III

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

Re: KAVA III

PostPostao/la faith » 22 sij 2009, 09:37

Lu, lemur je stvarno šou program :lol , slatkica mala.
MaMi, sve nas pere južina :drink , netko ju podnosi bolje netko lošije ali svi to moramo izgurati. Mene veseli što je danas kraj za ovu turu :D .
I sve što si napisala u postu stoji, nekada ne možeš vjerovati što ljudi napišu :p .
Shine as the light you are (dr. Eric Pearl).

Tražim ljude, što više ljudi, koji imaju neograničenu sposobnost uvjerenja da ne postoji nešto što je nemoguće učiniti (H. Ford).
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la nadicab » 22 sij 2009, 09:56

hmmm, a kada bi meni plavuši dali neki hint? (pretpostavljam da ja ne spadam u tu skupinu s 10 terapija :bleso)
a kak nam je bilo na pregeldu vida, napisat ću na drugom topicu
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la Plava » 22 sij 2009, 15:39

Niti ja niš ne kužim, ali ja sam prirodna plavuša :mrgreen:
plavi filozof.....
vrti mi se u glavi
"Ništa nije poput razgovora s nekim tko je u istom položaju!"
Rođendani moje djece- dani anđela
Plava
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la MaMi » 22 sij 2009, 22:44

Ako ne kužite, znači da nisam pisala o vama. :mrgreen:
To je taktika moga šefa - sazove sastanak i počne urlati na temu da mladi ne poštuju starije. Znam da nisam ja u pitanju, uvijek sam kao pravi guzičar prema starcima ali tko zna možda ipak moj šef misli na mene. I tako prolazi sastanak, ja i svi ostali mladi se preznojavamo jer ne znamo da li smo nešto sagriješili ili je u pitanju netko drugi.
Nakon sastanka smo saznali da je u pitanju jedna druga mlada kolegica (tada je imala samo 38 godina, mladica jedna). Naime, šef joj je rekao da svoje zaostatke prenese kolegi a ona mu je odgovorila da ona nije zarazna bolest da se prenosi drugome. I njen šef otrčao šefu svih šefova da se pojada kako su mladi bezobrazni. A onda ovaj opalio po svima. Kako su to bili lijepi dani kada sam radila... :naughty
21 gram
MaMi
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la nadicab » 23 sij 2009, 09:59

joj Mami, tako ti malo fali da dobiješ podnick "guzičar prema starcima" al mislim da ne bi bila presretna :rolf
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la MaMi » 23 sij 2009, 12:46

Eto što je nagrada za iskrenost. :mrgreen: Od sada samo govorim da mi je stalo do mira u svijetu i ljubavi prema drugima. :rolf
21 gram
MaMi
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la lulamae » 23 sij 2009, 21:55

hehehehehehehhe..
dobro se vidi samo srcem, bitno je očima nevidljivo...
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Plava » 23 sij 2009, 23:32

:lol :lol :lol
plavi filozof.....
vrti mi se u glavi
Plava
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Lotta » 24 sij 2009, 14:17

lu, di si ipak nasla tog lemura??a ja se cijelo vrijeme micem od monitora jer sam imala osjecaj da bude skocil.. :lol

nego, bila ja jucer sa svoje tri zemske vani, kao idemo samo na vecericu i jedno picence..i dosla doma posle 2 i to lepog reda.. :mrgreen:
u 11 me zval muz da nek izvolim dojti jerbo mali nece njemu zaspat, pa dosla ja, uspavala ih oboje i zatim se natrag iskrala van jer moje zemske hoceju dalje..e bas nam je super bilo..ne pamtim kad sam se zadnje tak provela..
a danas mi muz veli da sam ja ispucala svoje za ovu godinu.. :lol sam mi nije jasno zasto :nata
a glava booooli :bonk
Lotta
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la flipper » 24 sij 2009, 17:40

Lotta je napisao/la:nego, bila ja jucer sa svoje tri zemske vani, kao idemo samo na vecericu i jedno picence..i dosla doma posle 2 i to lepog reda..
u 11 me zval muz da nek izvolim dojti jerbo mali nece njemu zaspat, pa dosla ja, uspavala ih oboje i zatim se natrag iskrala van jer moje zemske hoceju dalje..e bas nam je super bilo..ne pamtim kad sam se zadnje tak provela..

svaka čast Lotta na ljepom provodu a i potsjetila si me kako se puno baterije .... neko pičence bi mi dobro došlo :drink .... samo, ja nesmijem doči doma u 11 uspavat klince jer bi vjerojatno zahrkala prije njih :roll:
flipper
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la marijanama » 24 sij 2009, 17:48

Ti "babinjaci" kako ih moje društvance zove su odmor za dušu. :drink
marijanama
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la MaMi » 24 sij 2009, 20:11

lotta, :bis
21 gram
MaMi
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la lulamae » 24 sij 2009, 21:51

lotta bravo..mene sestra zvala isto u petak da idemo zaruzit al meni se nije dalo..eto kako sam stara..neki dan kad je padao snijeg isto me frendica zvala na cmrok na sanjkanje uz kuhano vino al opet mi se nije dalo..koja lijencina..al zato moj dragi sutra ide na vecericu s frendovima a ja doma :( a kaj da velim..kad sam tak umorna da se samo zelim zavuc u krevet i blejat u telku...
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la TalaB » 28 sij 2009, 11:01

Kaj je ovo, već 3 dana nitko ne pije kavu :D

Ja svratila da se pohvlim da je stigao nalaz amnio, sve je ok. :joy

Lara je dobro, začudo nije bila bolesna od 11.mjeseca, dobro se drži, nakon gin pregleda neki dan sam zvala mamu koja ju je čuvala za to vrijeme i LAra me pita, jel izašao već braco van, neću da naraste i rodi se prevelik. Ludnica. Valjda si dijete misli kakav joj je trbuh mali mora da je ogroman već :lol ,a ona se veseli maloj bebici.
LARA 17.03.2004.
PATRIK 05.05.2009.
TalaB
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Mammamia » 28 sij 2009, 11:05

TalaB, super za nalaz! :joy A Larina me izjava baš fino nasmijala :rolf ! Velika pusa za malu princezu! :kiss
Mihaela, Margarita i Antonija
Mammamia
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la faith » 28 sij 2009, 11:12

Tala B, odlično za nalaz, veseli me što je sve u redu :joy . Pa Lari je već stvarno predugo čekati bracu :proljece .
Glavno da se ti dobro osjećaš.
Jel idete kaj na Goljak? Kad se vidimo? Bio bi red da se nađemo dok si još u komadu jer poslije tek nebuš imala vremena :srca

Tražim ljude, što više ljudi, koji imaju neograničenu sposobnost uvjerenja da ne postoji nešto što je nemoguće učiniti (H. Ford).
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Plava » 28 sij 2009, 13:05

Tala B, drago mi je da je sve dobro. Ja nekak nisam stizala na kavicu. Jučer mi je stariji sin gurnut u školi pa je dok je pao lupio potiljkom u stolicu. Ima veliku kvrgu, sinoć mu je pozlilo, pa smo išli na hitnu gdje su slikali glavu. Nije pukla glava hdb, ali ima lagani potres mozga. 48 sati strogo mirovanje bez telke, kompa ,igrica, čitanja, samo ležati u polumraku. Po noći ga moramo buditi da vidimo jel je prisvijesti. Valjda će biti dobro. :mah
plavi filozof.....
vrti mi se u glavi
Plava
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la breg » 28 sij 2009, 14:34

Nadam se da će mu biti dobro
breg
Ne damo se, idemo dalje!

PostPostao/la Lotta » 28 sij 2009, 16:25

talab super za nalaz :up
plava, ma bit ce sve dobro, samo nek miruje
Lotta
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la lulamae » 29 sij 2009, 01:24

talab..mala je stvarno slatka sa svojim izjavama :srca drago mi je da je bebac ok :mah
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Mammamia » 02 vel 2009, 11:30

Jeste li gledale jučer rukometno finale? Žao mi je što naši dečki nisu uspjeli pobijediti Francuze, ali mislim da im stvarno nemamo što zamjeriti. Davali su sve od sebe do kraja i svaka im čast za ono što su pokazali! S guštom sam gledala svaku utakmicu. :cheer :hrvatska Bravo dečki! :bis

Jučer sam na coolinarki našla odličan recept: pašticada od tune. Dobila sam nešto svježe tune od jedne prijateljice pa sam htjela isprobati nešto novo. Mljac! :klopa Isprobajte ako vam se ukaže prilika!

Inače, djeca su mi opet bolesna :temp . Lagana temperaturica, kašalj, šmrcanje... Opet ne idu u vrtić... :nevi
Mammamia
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la faith » 02 vel 2009, 11:41

Gledali utakmicu, živcirali se poprilično, žao mi je što naši nisu pobijedili ali Francuzi su stvarno bili odlični, golman je valjda imao najbolju utakmicu ikad.
Mm, odmarajte se onda svi i trpajte se vitaminima, nadam se da ćete brzo biti bolje :srca

faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Mammamia » 02 vel 2009, 11:55

Nadice, može li se kod vas u udruzi nabaviti onaj plakat o baby handling-u? Vidjela sam ga na Goljaku, a uređujemo Margariti sobu za vježbanje pa bi mi taj plakat baš dobro pasao na zid.
Mammamia
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la lea.marijela » 02 vel 2009, 13:47

Moja ekipa je bila jučer na tekmi (MM i kćer) njoj je to bio prvi ovakav događaj pa je bila sva van sebe. Do jedan u noći nije prestajala pričat kak je bilo. Trebala sam ja ići no nije imao ko čuvat klince pa eto. Strašno m je žao kaj naši nisu pobjedili al jučer zaista nije išlo. No i srebro ima veliki sjaj. :joy
LEA 0,870 - 2006 / DOMINIK 2003 / NIKA 2001 /
lea.marijela
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la faith » 02 vel 2009, 14:29

Lm, znači ti si kriva što naši nisu pobijedili, da si bila tamo tko zna kako bi završilo :lol

faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la flipper » 02 vel 2009, 15:06

čitajuči ovdje kako su dječica prehlađena, šmrcaju , kašlju isto tako i dječica oko nas, u vrtiču, ....... razmišljala sam si kako Luka nije bio bolestan ( nešto jače sa temperaturom ) sigurno oko 3 godine i sada ga baš pokosi .... ima šarlah :dunno i baš ga boli grlo, temperatura, slabo jede.... samo bi ležao ( eventualno se ustati do tv-a :mrgreen: )
baš sam se iznenadila jutros kod dr. jer več dugo nisam čula za šarlah ( iako ona kaže da je u zadnjih mjesec dana imala par dječice sa šarlahom)
flipper
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Plava » 02 vel 2009, 15:25

flipper je napisao/la:čitajuči ovdje kako su dječica prehlađena, šmrcaju , kašlju isto tako i dječica oko nas, u vrtiču, ....... razmišljala sam si kako Luka nije bio bolestan ( nešto jače sa temperaturom ) sigurno oko 3 godine i sada ga baš pokosi .... ima šarlah :dunno i baš ga boli grlo, temperatura, slabo jede.... samo bi ležao ( eventualno se ustati do tv-a :mrgreen: )
baš sam se iznenadila jutros kod dr. jer več dugo nisam čula za šarlah ( iako ona kaže da je u zadnjih mjesec dana imala par dječice sa šarlahom)

Šarlah, ima ga ima, to ti je streptokokna upala grla samo puno jača upala nego obićna "gnojna angina"
plavi filozof.....
vrti mi se u glavi
Plava
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la marijanama » 02 vel 2009, 17:03

[quote="flipper"]Luka nije bio bolestan ( nešto jače sa temperaturom ) sigurno oko 3 godine i sada ga baš pokosi .... ima šarlah :dunno i baš ga boli grlo, temperatura, slabo jede.... samo bi ležao ( eventualno se ustati do tv-a :mrgreen: )
Luki velika pusa da što prije ozdravi :kiss
marijanama
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la lulamae » 02 vel 2009, 22:59

flipper ja nemrem vjerovat kaj ti pises..mali ti nije bio bolestan 3 godine!! :shock: :shock: :shock: mislim ,to je prekrasno ali meni nezamislivo buduci da je adrian non-stop bolestan..
ali pljuc pljuc..nije vec bio skoro mjesec-dva..to jej za njega stvarno iznenadujuce..a i on je imao negdje prije godinu dana sarlah..iz noseka zeleno..bili na rebru..i sve proslo ok..bude i vama..

kaj se tice utakmice..ja i seka bile na polufinalu i bilo je odlicno..inace bas ne pratim sport i nemam pojma o nicemu tako da se sestra svojski nasmijala jer sam stalno pricala i ispitivala gluposti.. :mrgreen: a ona se naravno kuzi u sve to..cak je i igrala rukomet neko vrijeme..i dobro smo navijali zato su nasi i pobijedili..izgeda da su oni koji su bili u finalu malo zabusavali s navijanjem inace bi zlato palo ;)
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la marijanama » 03 vel 2009, 07:58

Suci su krivi što nismo dobili zasluženo zlato, sve je krenulo nizbrdo kada su dosudili sedmerac kojeg su samo oni vidjeli i mislim da je to naše demoraliziralo, borili su se protiv i Francuza i sudaca a to je ipak bilo preteško...
marijanama
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PrethodnaSljedeća

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.