. I to naravno kad hoće doči do Kikija-mačka. taj nam je mačak stvarno puno dao i pomogao.Sada je: 12 kol 2026, 21:41.
Moderator/ica: nadicab
. I to naravno kad hoće doči do Kikija-mačka. taj nam je mačak stvarno puno dao i pomogao.

, stvarno su životinje toliko posebne djeci da svako tolko nešto izvuku od njih 

, a radi turbo 

i prek dana i prek noci..mozda je samo prehladio mjehur il nes 
naruceni smo bili 9.12. al kak je imao kozice nismo mogli doci a treba bi ici na mr na proljece a ne mogu je ni dobiti na tel da joj objasnim zasto nismo dosli i pitam kad nas uskoro moze primiti jer sestre vele tek za 6mj primaju narudzbe..a jedna mi je rekla i da za mr imaju mjesta tek u 8mj!!

Gotovo da je prestao sa grebanjem i štipanjem, samo još ponekad dedu uštipne 

pa ujutro dalje na poso..pa na semaforu cekamo,poslije palimo zmigavac i tako stalno ali ne uvijek doslovno isto..ugl cula sam da je danas to igrao s djecom i da je on tocio benzin na benzinskoj 

. Stavila mi je dioptriju za naočale 7,5 i rekla da bi on bio idealan kandidat za leće da nema tako osjetljive oči. Možda se to sredi nakon puberteta.

. Kako začas mast ode u propast 
, a ne kužim tko je istegao stopala, stariji?

a navecer kad imam malcice vremena,umorna sam ko pas..i vec me danima boli glava..ali..budem vec..
. 

.
MaMi je napisao/la:mammamia, drago mi je da završavate s prehladama. Nisu li uši znak da opet moraš frizeru? Još pamtim komentar muža tvoje frizerke...
Frizura mo se još drži koliko-toliko uz sitna osvježenja u međuvremenu. Bilo bi previše opet ići frizeru u tako kratkom vremenu. Mogla bih se naviknuti na to pa tko bi mi onda stao na kraj? 
Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.