Sada je: 05 kol 2026, 13:00.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

LiKmama je napisao/la:nadji rabljeni, ali uzmi neku bolju marku, iako ti se i s takvom moze desiti da cujes susjedovo dijete.
mi imamo tomy-a vec preko 4 godine (i to neki osnovni model, nista fensi) i radi ko zmaj, svaki dan. pa kad podijelis tu cijenu na 4 godine, i nije bas skupo.

Da, svakako smo pored kamerice, na podu drzali veeeliki jastuk za slucaj da ipak ne stignemo do nje kad krene preskakanje 

olja je napisao/la:Svakako je dobro kad ima dva-tri kanala bas zbog "mijesanja" sa susedima.
Preporucam one koji mogu raditi i na baterije i na struju (cesto se desava da kad radi samo na baterije, baterije se istrose za 1 dan, tj. recimo ako je ukljucen dva puta po sat i pol, koliko dijete recimo spava).

sandram je napisao/la:Mi imamo ovaj http://www.topcom.net/en/babycare/produ ... lker1010(2).html
i super smo zadovoljni. Ne bismo mogli bez njega jer je spavaca soba na katu, a kuhhinja i boravak u prizemlju.

. Onima kojima nije frka s lovom svakako preporucujem Phillips, kamera mi se uopce ne cini nuzna.

u sakom slučaju mislim da je baby alarm luksuz, a ne potreba
Nama nije luksusz, nego bas potreba. Rekoh vec, Katja spava na katu, i to pri kraju hodnika, ja sam obicno dolje u to vrijeme i nema sanse da bih ju cula kroz dvoja vrata i preko stepenica.

)
ako je razlog za kupovinu bebi alarma 'što ću kad se bude mogao dić na noge u kindiću, kako ću'
treba spustiti kinderbet i osigurati da dijete ne moze negdje kresnut, to da li ti imas ili nemas alarm nije od neke pomoci jer tako brza ne mozes biti.

olja je napisao/la:E vidis, nas krevetic nema opciju spustanja podnice
A kamericu i sada koristimo - recimo kad im dodje neko na igranje pa se djeca igraju u sobi dok mame piju kavu
Cista lenjost, eto to je

) - jer ih planiramo ovo proljeće konačno prebaciti u dječju sobu i bojim se da ih neću čuti po noći
koja bi trebala spavati na katu pa se bojim da bi ako me ne uspije dozvati mogla onako snena početi sama silaziti a ja se toga još uvijek bojim - to je jedan od razloga zašto su još s nama
)
Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.