vani nije ni za pesa A. pustiti
samo

Sada je: 12 kol 2026, 13:31.
Moderator/ica: nadicab

.

, a i Tia vam je preslatka
.
Plava je napisao/la:
E da skroz sam zaboravila, Faith jel vi imate Arona ili sam ja nešto pomješala?

Plava je napisao/la:jedan je hodao kad ste odlazili....to znači da obojca hodaju?

faith je napisao/la:Pa mogla si se javiti svejedno, jedan hoda kao što si i napisala

samo mu je jednom pobjeglo al to zato sto je vec bilo 10 ujutro a meni se spavalo,inace se budimo u 7 pa nije mogao izdrzati..tako sam happy..da se bar nastavi tako..

lulamae je napisao/la:moram pohvaliti slinju..evo ne piski u gace vec par dana!!![]()
![]()
samo mu je jednom pobjeglo al to zato sto je vec bilo 10 ujutro a meni se spavalo,inace se budimo u 7 pa nije mogao izdrzati..tako sam happy..da se bar nastavi tako..

lulamae je napisao/la:moram pohvaliti slinju..evo ne piski u gace vec par dana!!![]()
![]()

ah..
neki dan je sjedio na krevetu i pjevao i pjevao sigurno sat vremena dok sam ja kuhala..inace ga jedva nagovorium da otpjeva neku pjesmu kojoj zna stihove npr zeko i potocic pa na kraju uvijek ispadne da ja pjevam a on ubaci tu i tam koju rijec iako zna sve..a ovaj put je tamburao s tamburinom i izmisljao rijeci i ne da je pricao nego je pjevao!!pjevao je kak smo isli na vlak,pa na bozicni vlak presjedali s obicnog,pa kak je u vlaku bio densi i kak je dosao djed mraz pa je vikao hohohoho..pa kak smo na kolodvoru isli na wc i kak smo morali imati novce..i to onako 'mooorali smo imati nooovce,morali smo imati novce,mooorali smo imati nooovce,noooovce!'

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 29 gostiju.