ako ne budeš mogla plaćati kamate za x godina, izgubit ćeš app i sjest će ti na plaću.
I djeca će ti bit gladna.
nece. ides na fiksnu kamatu na odredjeni rok. znas kolika ce ti biti rata koliko dugo. pred istek tog roka mijenjas kredit, taman tada kada prodje onaj kazneni period, i ides opet na fiksnu kamatu. samo trebas biti oprezan, pratiti stanje na trzistu...
djeca mi sigurno nece biti gladna. a ponajmanje zbog apartmana. a ne dao bog da bas nikako ne mogu otplatiti tu ratu - kontaktiram banku, objasnim situaciju, rezem di mogu i appt ide na prodaju. negdje uvijek ima lufta.
i opet ponavljam - sigurno ne bih isla glavom kroz zid - idem na prihvatljiv rizik.
ne mogu ja zivjeti tako ziheraski i sa stalnim sta bi bilo kad bi bilo.
tako nikad nista ne bih napravila, a za 30 godina bih se grizla "joj, sta nisam onda kad sam mogla....".ovako svako ljeto bacam novce u vjetar i to poprilicne novce. na blef. za smjestaj koji mi je masu puta tek prihvatljiv tj. podnosljiv, pa svake godine spustam kriterije i radim kompromise po pitanju toga sto zelim.

. Ok, ne baš doslovno ali za to mi se ne bi bilo žao odreći nekih stvari. Samo što je ona toliko skupa da za nas nema šanse da ju ikad kupimo.
.
. 
koji bi tamo mogli biti malo dulje s djecom, ne bi više ni razmišljao.