Sada je: 25 srp 2026, 15:42.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

spava vec 2,5 sata sto je uspjeh za dnevno spavanje!

plavooka12 je napisao/la:što se tiče jogurta i svježeg sira, daj joj slobodno, možeš i pomiješati jedno i drugo. Mi već duuuugo papamo i jedno i drugo, a i vrhnje nam dobro ide u zadnje vrijeme

hvala na svemu, pije nevjerovatno jednostavno bez moljakanja i nutkanja
nemate pojma koje olaksanje. jede i jogurt sa mrvacama crnog hljeba i to joj je uzina svako jutro. sa sirom cu jos malo pricekati.

plavooka12 je napisao/la:probala je jogurt sa 8 mj. naravno, u dogovoru s pedijatricom
od tada ga jede često, barem 4-5 puta na tjedan!
dala sam joj i voćni, i Dukatino i Hipp voće i jogurt, to joj ne odgovara, zna malo povratiti nakon njih, pa sam od njih odustala!

Gabrić je napisao/la:A ne smijem ga hraniti češće od svaka 4 sata zbog adaptiranog.

Koliko bi inače mlijeka u prosjeku trebalo popiti dijete od 4.5 mjeseca teško 5400g? Po prosječnoj potrebi za kalorijama znam, oko 750 ml, ali koji bi bio minimum a da se ne trebam brinuti ako ne pojede više od toga. Da li da možda promijenim mlijeko? NAN1 užasno smrdi po željezu i stolica mu je zelena. Ako da, koje? Počela sam mu u jedan obrok dnevno stavljati 1 čajnu žlicu rižinih pahuljica i dam mu par žličica soka od jabuke ili kruške. 

. 

Gabrić je napisao/la:Moj dečkić je star 4 i pol mjeseca, na NAN1 je od 1. mj. života. Do pred dvadesetak dana je pio po cca 160ml 5 puta dnevno bez problema, a onda je odjednom počeo usred obroka nakon pedesetak popijenih ml plakati i odbijati dalje jesti. Da ga nakon toga ne prisiljavam, hranim na žličicu, podrigujemo nekoliko puta u toku obroka, ne bi pojeo više od toga. Probala sam sa većim i manjim otvorom na dudi, očistimo nos, temperatura ok, ništa ne pomaže.

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.