Sada je: 07 kol 2026, 17:23.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
Dudley je napisao/la: Da je ovako kako si napisao ne bi ja ni otvarala temu nit se puno premišljala.
Dudley je napisao/la:- moramo u kredit i to poveliki...
-ni ja ni MM nemamo poslove koji bi nam dopuštali produžene vikende ni spajanje praznika a po ljetu maksimalno 2 ili najviše 3 tjedna godišnjeg
- isto tako nemamo fit bake i djede s kojima bi malca mogli poslati (kad bude veći) na duže na more....
?!

kimama1 je napisao/la:još jedna varijanta mi se čini ok - kupiti običan stan u gradu/mjestu na moru, koji bi preko godine iznajmila studentima (recimo djeci svojih frendova), to bi mi pomoglo platiti kredit, oni su vani 1.06, do 30.09. bi tu boravili mi i naši prijatelji.....

mislio sam reći da ova rasprava nije za mene. zato je bilo

stan u mjestu na moru koje ima fakultet (da bi se isti mogao iznajmljivati studentima, dakle zadar, split, rijeka i sl.) je što se tiče ljetovanja skoro pa isto kao stan u zagrebu. ono, moraš se voziti do plaže, a pogleda na susjednu zgradu
ok, jedino u opatiji eventualno je ovak nešto moguće.
kima, to nije ljetovanje, mislim, kakvo je to ljetovanje u centru Splita, Rijeke,...eventualno Zadar
. Totalno se slažem s tim što si napisao, upitno je skroz naskroz.

Molim te, ooo molim te, uzmi sve moje kartice, evo ti punomoć na račune i spasi me iz gliba u koji sam, sretna ne bila, svojim bahatim odnosom spram novca zaglavila!
Djeca, 2 i 4 godine imaju samo 50% popusta! 

melita je napisao/la:To je najobičnija stambena zgrada, veze nema s mediteranskom arhitekturom, a svud oko zgrade zbetonirana parkirna mjesta. Sjedili smo na balkonu, pili kavicu i pogađali marke automobila. Ne, hvala!
To je fakat užas a toga ima ko pljeve posvuda.
Dudley je napisao/la:
Ovo za Cres mi se čini jako puno, kol'ko se sjećam tamo ni nema nešto hotela sa više zvjezdica, to je valjda nešto novo.

Dudley je napisao/la:Prvenstveno je puno jer je za tako malu djecu obično besplatno za oboje ili bar za jedno.

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.