Sada je: 03 kol 2026, 19:24.

TUS KABINA

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

TUS KABINA

PostPostao/la MAJA Skopje » 02 vel 2009, 21:07

Kakvu tus kabinu imate doma? Zelim da postavim samostojecku kadu. Pa sad razmisljam kojih dimezija i dali je uopste komotno da se kupate u tus kabini.?
MAJA Skopje
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Re: TUS KABINA

PostPostao/la JiA » 02 vel 2009, 21:11

Imamo ovakvu
slika
samo sa mutnim staklom, dimenzija 80x80.
Mislila sam da ce biti mala, ali skroz je komotna ( iako je mm malo jacih dimenzija :cool ). Preporodila sam se od kad sam izbacila onu klasicnu kadu koja nicemu nije sluzila.
Bijah slijep, a sada vidim...
JiA
Vjetropir

PostPostao/la happy071 » 02 vel 2009, 22:30

Ja u Sarajevu imam kadu koja je ozidana sa tri strane, a naprijed ima klizna vrata. Ovdje imam istu takvu kadu samo sa obicnom zavjesom za tusiranje. Dimenzije su iste, 80x80 i skroz je ok sto se tice prostora. Samo sto je meni puno bolja ova druga varijanta sa zavjesom. Lakse je za odrzavanje, skines, operes u masini i vratis. Ova klizna vrata je tesko cistiti od kamenca, ima puno nekih zavucenih mjesta i izgledaju mi neuredno zbog toga. Bavimo se mislju da ih skinemo.
Faris 15.05.2005.
Nidal 01.09.2006.
happy071
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la mama lavica » 03 vel 2009, 09:47

JiA je napisao/la:Imamo ovakvu
slika
samo sa mutnim staklom, dimenzija 80x80.
Mislila sam da ce biti mala, ali skroz je komotna ( iako je mm malo jacih dimenzija :cool ). Preporodila sam se od kad sam izbacila onu klasicnu kadu koja nicemu nije sluzila.

I mi imamo istu,ali identičnu sa slike ;-) Zadovoljna sam ;)
mama lavica
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la saptacica » 03 vel 2009, 09:51

Ja imam 70/90 - takva mi je stala, na ovu kraću stranu sam nakečila i masažni stup.

Tuširam se u drugoj kupaonici, u klasičnoj kadi, sve jer je lakše očistiti manju staklenu pregradu od velikih staklenih vrata tuš kabine :mrgreen: .

Ja bi ti preporučila 90/90, ako ti stane, šta ne bi imala komfor. Moja staklena vrata su potpuno prozirna, a sve jer je tako ljepše, ali puno teže za održavat jer se sve vidi.
saptacica
Skoro doula

PostPostao/la TmamaKiN2 » 03 vel 2009, 10:00

mi imamo kockastu, 90x90 jer je mm oooogroman, staklena su vrata, otvaraju se kao normalna vrata, prozirno staklo samo po sredini ima 3-4 siroke trake :D
BUDILICE I MARATONCI
skolarka K 10/2001
skolarac-maratonac N 07/2003
TmamaKiN2
puna razumijevanja

PostPostao/la MAJA Skopje » 03 vel 2009, 17:18

Ma i ja i mm nismo mali. 90x90 bi bilo idealno al nazalost nema mesta za toliko veliku. Jer ako uspjem nekako premestit wc solju onda bi dosla u obzir ta veca.

Ova na slici mi se bas svidja. Al ovo sto rekoste oko odrzavanja uh. :roll:
MAJA Skopje
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Plusic » 03 vel 2009, 17:46

za odrzavanje je bolja zavjesa, barem si mirna da je nakon pranja u masini cista, sa staklenim vratima uvijek imas posla, osim ako ne naviknes i muz a i sebe da nakon svakog tusiranja postrcate sa onim sredstvom za tus kabine i isperete odmah (minuta posla a nasa vrata je spasila od kamenca i svega )
Ne možeš upoznat ocean ako plivaš dva metra od obale, uostalom, ako zaroniš možda shvatiš da si riba.
Plusic
Sveta krava

Lokacija: Pymystan - mali covjek pri Ministarstvu obitelji za povećanje nataliteta

PostPostao/la yra » 04 vel 2009, 16:16

Mi imamo tuš-kabinu i kadu. U kadi kupamo klince, isko se Marin, sada već petogodišnjak ponekada istušira u tuš-kabini koju inače mm i ja uvijek koristimo. Ne sjećam se kada sam se zadnji puta okupala u kadi.
3.12.2003.
20.5.2007.
29.9.2009.
http://il.youtube.com/watch?v=Rr39eyEVWr0
yra
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Plusic » 04 vel 2009, 16:20

prije trudnoce sam barem tri puta tjedno napunila kadu, skuvala kavu i to je bilo mojih sat vremena odmora i meditacije...
od poroda, sam je napunila jednom ili dvaput i skontala da nije to vise za mene....
ali bi svejedno odabrala u stanu kadu, ako ne mogu imati oboje :)
Ne možeš upoznat ocean ako plivaš dva metra od obale, uostalom, ako zaroniš možda shvatiš da si riba.
Plusic
Sveta krava

Lokacija: Pymystan - mali covjek pri Ministarstvu obitelji za povećanje nataliteta

PostPostao/la fiumanka » 04 vel 2009, 16:34

slika

ovo je naša, znači mini kada ili visoki tuš... timenzije 90 x 90 samo je staklo drugačije..... ma odlična je odlična ..... svaka pohvala, dijete se lijepo može poigrati u njoj, ako ti treba možeš normalno kosu oprati izvana, robu isto tako....
fiumanka
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Plusic » 04 vel 2009, 16:37

ovo ima i moja frendica, isto je prezadovoljna :)
Plusic
Sveta krava

PostPostao/la frrr » 04 vel 2009, 23:37

kakvo je to sredstvo za tuš kabine?

ja imam klasičnu tuš kabinu, valjda onih manjih dimenzija jer mi je kupijona jako mala, samo baš kada nije tako niska kao ova na slici nego malo povišena. klizna vrata koja su nekad bila od bistrog, danas izgledaju kao da su od špricanog stakla (MM živio sam 2 godine). koma za održavanje, nikad nije skroz čista, osobito jer je s jedne strane zid,s druge vrlo blizu wc školjka, s treće veš mašina. ta klizna vrata me ubijaju, ima dijelova koje je potpuno nemoguće očisiti.

inače, mrzim tuš kabine. jedva čekam da se odselim i napravim si poštenu kadu u koju mogu ubacit kuglu za kupanje, zaleć i odmorit, iako ne volim duge kupke, sve skupa sa tracljanjem i pranjem pola sata maks.
da ne spominjem koliko je kada praktičnija kad imaš bebu.
even i as sick as i am
i would never be you
frrr
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la mama lavica » 05 vel 2009, 10:23

Ja sve super očistim običnim bijelim Cillitom (ta staklena vrata možda jednom u 15 dana) ;)
mama lavica
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la pulse » 05 vel 2009, 12:00

Ja sam u starom stanu imala "harmonika" kabinu, i jedva sam čekala da se preselim i stavim zavjesu. Užas za održavanje a nikad savršeno čista, jer se jednostavno ne može dospjeti u svaki ugao. A silikon po rubovima je posebna priča. A nema te kiseline kojom nisam polivala. Nikad više!
pulse
atletičarka

PostPostao/la mama Gabi » 06 ožu 2009, 13:33

Tražim običnu jednostavnu tuš kabinu i tuš kadu polukružnu 80/80, ove dvije sa slikica gore su mi skroz ok.

Samo me zanima gdje da ih nađem na jednom mjestu, izložene u Zg? Nemam vremena hodati po trgovinama, a svuda imaju izloženo par kada. Ja bih sve na jednom mjestu. :D Gdje ste vi kupile svoje?
mama Gabi
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la frrr » 06 ožu 2009, 13:42

fiumanka je napisao/la:slika

ovo je naša, znači mini kada ili visoki tuš... timenzije 90 x 90 samo je staklo drugačije..... ma odlična je odlična ..... svaka pohvala, dijete se lijepo može poigrati u njoj, ako ti treba možeš normalno kosu oprati izvana, robu isto tako....

e, to zapravo imam ja (dijete se kupa u njoj, blago njoj!), meni je to koma...nikad očistit kako treba, sve puno nekih utora, pregiba, majko mila....
even i as sick as i am
i would never be you
frrr
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la lastavica » 06 ožu 2009, 14:17

mama Gabi je napisao/la:Tražim običnu jednostavnu tuš kabinu i tuš kadu polukružnu 80/80, ove dvije sa slikica gore su mi skroz ok.

Samo me zanima gdje da ih nađem na jednom mjestu, izložene u Zg? Nemam vremena hodati po trgovinama, a svuda imaju izloženo par kada. Ja bih sve na jednom mjestu. :D Gdje ste vi kupile svoje?

jesi li bila u Ferotermu ? recimo onaj u Sv. Nedjelji ima veliki broj izložaka
lastavica
Lastatrans

PostPostao/la mama Gabi » 06 ožu 2009, 14:20

Nisam nigdje bila. Otići ću, to je na mojoj zapadnoj strani, hvala!
mama Gabi
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la MAJA Skopje » 30 lis 2009, 15:10

Podizem temu. Kupili smo lavabo, tus kadu i monoblock wc solju. Za tus kabinu jos uvjek razmisljamo kako i sta. Najvise mi se svidja ona skroz prozirna megjutim ovo oko odrzavanja me koci. Preporucili su mi nesto ovog tipa pa sad se dvoumim dali skroz prozirnu ili ovu.
http://www.korni.com.mk/Upload/Content/ ... _AG92X.jpg
MAJA Skopje
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la mama Gabi » 30 lis 2009, 16:01

Mi smo kukpili Aquastilovu prozirnu. E sad, djeca se više kupaju, jer imamo onu duboku tuš kabinu, i kabina je nova, tako da ju nismo baš pravo isprobali. Ali ja sam odabrala prozirnu i opet bi, jer mi je puno ljepša. Kupaonica mi je jako mala i ovako taj prostor ne djeluje "pregrađeno". Za sad nemam problema s čišćenjem. ;)
mama Gabi
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la 3 x mama » 02 stu 2009, 14:59

Mi imamo takvu. Ove pruge su prakticne ako ne zelis da te se vidi u nutra (fakat se ne vidi ;) ). I htjeli smo staklenu, ali sada nisam sigurna da li je bolja plasticna. Nama su jos prije montaze majstori razbili jedna vrata (ili 1/2 vrata), i stalno sam u panici da ce se razbiti, pogotovo kad se klinci naguravaju. Inace sam zadovoljna!
slika
3 x mama
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la mama141705 » 02 stu 2009, 15:07

mi smo imali tuseve u 2 kupaonice i ja na kraju natjerala tatu i muza da to izvade i stave mi kade.kad imas troje djece koje treba okupati bar ne ostavis kicmu u kupaonici.a i ja se zavalim s knjigom u kadu stavim malo maslinova ulja i mirisne soli i uzivam u tih pola sata do sat.nitko me ne smije uznemiravati jer se zna da je to mami potrebno za zivce......ha ha ha
mama141705
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la 3 x mama » 02 stu 2009, 15:50

Ni ja se ne bi odrekla kade. Mi imamo u jednoj kupaonici kadu, u drugoj tus kabinu ;) Pa kak tko voli!
slika
3 x mama
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.