Sada je: 03 kol 2026, 18:56.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

). Preporodila sam se od kad sam izbacila onu klasicnu kadu koja nicemu nije sluzila.
JiA je napisao/la:Imamo ovakvu
samo sa mutnim staklom, dimenzija 80x80.
Mislila sam da ce biti mala, ali skroz je komotna ( iako je mm malo jacih dimenzija). Preporodila sam se od kad sam izbacila onu klasicnu kadu koja nicemu nije sluzila.

Gdje ste vi kupile svoje?
fiumanka je napisao/la:
ovo je naša, znači mini kada ili visoki tuš... timenzije 90 x 90 samo je staklo drugačije..... ma odlična je odlična ..... svaka pohvala, dijete se lijepo može poigrati u njoj, ako ti treba možeš normalno kosu oprati izvana, robu isto tako....

mama Gabi je napisao/la:Tražim običnu jednostavnu tuš kabinu i tuš kadu polukružnu 80/80, ove dvije sa slikica gore su mi skroz ok.
Samo me zanima gdje da ih nađem na jednom mjestu, izložene u Zg? Nemam vremena hodati po trgovinama, a svuda imaju izloženo par kada. Ja bih sve na jednom mjestu.Gdje ste vi kupile svoje?

MAJA Skopje je napisao/la:http://www.korni.com.mk/Upload/Content/ ... _AG92X.jpg
). I htjeli smo staklenu, ali sada nisam sigurna da li je bolja plasticna. Nama su jos prije montaze majstori razbili jedna vrata (ili 1/2 vrata), i stalno sam u panici da ce se razbiti, pogotovo kad se klinci naguravaju. Inace sam zadovoljna!

Pa kak tko voli!
Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.