Sada je: 28 srp 2026, 21:15.

Kako se nosite sa trudnocom?

Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!

Moderator/ica: Diami

Re: Kako se nosite sa trudnocom?

PostPostao/la ela di ami » 30 sij 2009, 19:23

sva sam ste istopila zbog vas dvije
drage moje trudnice :srca

mene je iznenadila ljubav i radost koju ljudi pokazuju, ima onih par blesavih komentara ali vecina me ostavila bez teksta
mislim zovu me ljudi koje vidim jednom svake 2-3 godine, klijenti me pitaju mogu li me nazvati kad saznam sta nosim, komsiluk citav se raduje, ma svi su kao da ce se roditi prva beba poslije 3 decenije
veliki brat 1995
velika sestra 1999
ja maleni 2009
ela di ami
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la black_lady » 30 sij 2009, 21:40

ela di ami je napisao/la:mene je iznenadila ljubav i radost koju ljudi pokazuju, ima onih par blesavih komentara ali vecina me ostavila bez teksta
mislim zovu me ljudi koje vidim jednom svake 2-3 godine, klijenti me pitaju mogu li me nazvati kad saznam sta nosim, komsiluk citav se raduje, ma svi su kao da ce se roditi prva beba poslije 3 decenije

Ovako je i meni kad dođem u Split, preeedivno :joy
J. 11.06.2009.
M. 13.06.2013.
black_lady
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la black_lady » 01 vel 2009, 22:14

black_lady je napisao/la:
ela di ami je napisao/la:mene je iznenadila ljubav i radost koju ljudi pokazuju, ima onih par blesavih komentara ali vecina me ostavila bez teksta

Ovako je i meni kad dođem u Split, preeedivno :joy

Evo da ispravim samu sebe :dunno Večeras sam se čula s mamom i tatom, mama me vidjela jednom otkad sam trudna, a tata nijednom. I kažem ja njima da sljedeći vikend dolazimo u Split na pregled, nek i oni dođu barem na ručak, njima je to dva sata vožnje brodom. Kaže tata da zašto ja ne dođem kod njih? :bonk Ja kažem njemu, da se najprije vozim 400km do Splita pa onda još dva sata, da kad izađem iz auta nakon tolike vožnje sve me boli i treba mi pola sata dok uopće dođem sebi i da zar ne bi bilo lakše onda da oni dođu? E, onda su uslijedila opravdanja, pa znaš... nezgodno nam je... moramo ovamo... moramo tamo... a to već mjesecima odgađamo...
I sad vi meni recite ko je tu lud :conf

Baš se jadno osjećam i trenutno mi jako paše ovi novi smajlić :sumo :rolf
J. 11.06.2009.
M. 13.06.2013.
black_lady
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Arkana10 » 02 vel 2009, 11:19

Black lady zao mi je zbog toga :hug
i mene je jako iznenadila pozitivna reakcija, nekih ljudi...ali pozitivno ;)
etiketic 09
Arkana10
Sveta krava

PostPostao/la ela di ami » 02 vel 2009, 20:30

black lady i meni je zao, nije im fer
veliki brat 1995
velika sestra 1999
ja maleni 2009
ela di ami
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la nevenera » 02 vel 2009, 21:42

black_lady-kužim i žao mi je. mama mi ne može doći no tata nije nikad. nije ni upoznao roditelje od mm. što ćeš... mene to više ne dira. dobro, sad me ne dira, a sutra... :roll:
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la black_lady » 03 vel 2009, 17:15

Cure, hvala na lijepim riječima. :ljubav

Nevenera - ja najviše otkad sam u Rijeci se ne nerviram na nebuloze, daleko sam od svih i to je prednost udljenog života ;) Ali nekad me tako uzdrmaju da onda više dana o tome razmišljam, ali srećom, kao šta sam rekla, nismo u direktnom kontaktu pa sam evo već zaboravila :whew
J. 11.06.2009.
M. 13.06.2013.
black_lady
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Mrđi » 03 vel 2009, 19:15

black lady saljem ti najveci :hug
prvo sam mislila d abi oni volili da dodjes k njima da te mogu "pokazat" ali kad sam do kraja procitala tvoj post opet ti saljem :hug
tako je i meni, samo je jos gore sto su udaljeni svega 5 min autom ili pola sata pjeske. :/
Samo se srcem dobro vidi, bitno je očima nevidljivo. (Mali Princ)
Mrđi
mami me el Camino

PostPostao/la black_lady » 04 vel 2009, 01:59

Mrđi, hvala ti i ja tebi šaljem jedan veeeliki :hug Srećom, barem imamo jedna drugu na forumu da podijelimo svoje jade :ljubav
Sad kad to kažeš i ja mislim da bi oni mene tili pokazat, ali navike su velike, a oni nisu navikli putovat. A štaš...
J. 11.06.2009.
M. 13.06.2013.
black_lady
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la ela di ami » 09 vel 2009, 21:13

imali bi sta i pokazat' ;)
veliki brat 1995
velika sestra 1999
ja maleni 2009
ela di ami
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la vikisa » 08 vel 2010, 15:11

ja bi se tila samo nadovezat da ta udaljenost je ponekad super...a nekad ajme....moji, su od mene udaljen 600km, na lito ja oden u Dalmaciju, eventualno ako on dođe kod nas priko godine....opet od mm su roditelji nam na pedalj mista pa se njih nekad ne možes riješit i to mi ide uzasno na zivce....
nema nigdi sredine... :dunno a stas
vikisa
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la angel » 08 vel 2010, 16:05

Ja sam možda zahtjevna ili ne , ne znam....
Moji roditelji su mi blizu,ali većinom mi idemo kod njih,nekako volim kad odem tamo i osjetim onu toplinu koja me grijala cijeli život.
Moja mama me svakodnevno zove i uvijek pita kako se osjećam,jesam dobro...
A sveki s kojom sam svakodnevno me još nikad nije pitala kako se osjećam.Mislim, pazi ona na mene,neda mi da radim po kući,ona će ovo-ona će ono...A ja ipak očekujem da me nekad pita nešto.Juče sam malenu vodila na bal pod maskama i ona je pošla s nama.Kad mi je postalo vruće i sparno,nisam imala zraka,rekla sam joj da idemo kući.Ona je digla nos,što sada idemo kad je najbolje.Pa ženo, kad se moje djete ne buni,šta mi se ti imaš buniti.Ili sam joj prvo trebala opisati kako nisam dobro,kako mi se manta :dunno u onoj buci da joj ja objašnjavam šta mi je...Ja se inače ne volim žaliti,nikad joj ne govorim da mi je loše ili da me boli,ne volim kad se diže panika oko mene.Kad sam pošla roditi svoju curku,dobila trudove,dr.rekao da ostanem ili samo da odem kući po torbu.Ja odem kući,istuširam se i sjednem u fotelju zatvorim oči i pokušavajući se opustiti kad dođu trudovi.Bolilo me jeste,ali nisam stenjala po kući,trebam roditi i gotovo.Njoj pričam između trudova šta je dr. rekao.Kaže ona ma kakvi su ti to trudovi,nećeš ti danas roditi.Ta žena nije vjerovala da sam rodila dok nije vidjela djete.Rodila sam naravno taj dan,dva sata poslije već sam otišla u rodilište.

Ne kažem da joj nije drago za moju trudnoću,naravno da jeste,ali meni je dovoljan onaj mali znak pažnje,da me upita kako sam.Svi me ljudi to pitaju,samo ona ne :(
angel
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la vikisa » 08 vel 2010, 16:11

viruj mi mozda je tako i bolje...kad se malo opustis, opuste se i oni pa to sve uzme maha i vise nama granice...ako se pozelis vratit na staro to vise ne ide,jer odma ne valjas i odma si cudna...vas dvi ocito imate jednu distancu koja je dobra, a ja je nisan povukla na vrime i sad se mogu slikat...jer to ne mogu popravit nikako, a sve vise mi ide na zivce njihovo petljanje u SVE, al SVE!!!!!!sama san si kriva :place
najgor je i to sta je mm u takvim situacijama uvika na njihovoj strani....a nista...
vikisa
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Vindaloo » 24 vel 2010, 11:56

Trudnoća mi je prva i da kucnem, išlo je sve ok. I u glavi i u tijelu. Još da odradim tu sitnicu od poroda i nitko sretniji od mene.
Nadovezala bi se na probleme sa užom familijom, meni je vlastita mama najveće razočarenje. Od kad sam ostala trudna ona priča samo o lakiranju noktića i guranju kolica, a tko će mi pomoć skuhat, oprat i opeglat - ništa. Bila par puta usisat i požalila sam, ne može prestat prigovarat, pravit se pametna i raspolagat novcem (kojeg nemam onoliko koliko je ona spremna potrošit na dijete, a bome, nema ga ni ona) i sve završi time kako je "ona" bila trudna i kako je "ona" rodila, kod "nje" je sve bilo čisto i uredno... Otišlo tako daleko da me nervira i sama pomisao na nju tako da sam dogovorila tetu koju ću platit da mi pomaže.
Vindaloo
Vindija Westwood

Prethodna

Natrag na Trudnoća i porod

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 39 gostiju.