Sada je: 11 kol 2026, 15:13.

KAVA III

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

Re: KAVA III

PostPostao/la faith » 03 vel 2009, 10:04

Ma velika je stvar što smo osvojili srebro, takav je sport. Klasična je bedara zapravo igrati u finalu, osvojio si srebro a izgubio utakmicu.
Jedva sam se danas dovukla do posla, vozila se sat vremena mic po mic, sad idem navaliti na papire :roll:
Shine as the light you are (dr. Eric Pearl).

Tražim ljude, što više ljudi, koji imaju neograničenu sposobnost uvjerenja da ne postoji nešto što je nemoguće učiniti (H. Ford).
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la nadicab » 03 vel 2009, 10:32

moja kćerka je rekla staru sportsku istinu: najbolje je onima koji osvoje 1. i 3. mjesto jer su pobijedili. Drugo mjesto je rezultat poraza
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la Mammamia » 03 vel 2009, 11:15

Tvoja kćer je to vrlo mudro rekla. :5
Mihaela, Margarita i Antonija
Mammamia
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Plava » 03 vel 2009, 16:50

nadicab je napisao/la:moja kćerka je rekla staru sportsku istinu: najbolje je onima koji osvoje 1. i 3. mjesto jer su pobijedili. Drugo mjesto je rezultat poraza

Jao Nadice, velika je to mudrijašica :1
plavi filozof.....
vrti mi se u glavi
"Ništa nije poput razgovora s nekim tko je u istom položaju!"
Rođendani moje djece- dani anđela
Plava
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la nadicab » 04 vel 2009, 10:19

danas idemo kod frizera :nana šišanje i pramenovi - znači nema me doma par sati. Nakon toga slikanje za vizu, pa sutra u egipatsku ambasadu na molbu za vizu - naime, žena :mrgreen: ide početkom mjeseca s mm-om u Kairo (sada mi fali smajlić faraon)
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la faith » 04 vel 2009, 10:24

Blago tebi draga, pa to je prekrasno :drink .

Tražim ljude, što više ljudi, koji imaju neograničenu sposobnost uvjerenja da ne postoji nešto što je nemoguće učiniti (H. Ford).
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la nadicab » 04 vel 2009, 11:03

je, ali je bilo teško izmisliti tko će biti s našim klincima - rodbine nemamo, pa smo u 100 muka
Denis, 16.05.2000.
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la Mammamia » 04 vel 2009, 12:07

Nadice, pa to je super! :drink Ti i tm sami u Egiptu i to još s novom frizurom, hmm :naughty ! Kako ste riješili problem čuvanja djece?
Mammamia
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la lulamae » 04 vel 2009, 16:07

fantasticno :joy i ja bi nekam..seka mi je upravo otisla u australiju na medeni mjesec..
dobro se vidi samo srcem, bitno je očima nevidljivo...
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Plava » 04 vel 2009, 16:32

meni bi bio domet i kava bilo gdje....a tko će vam stvarno paziti klince? Meni je to big problem za nekud otići....
MM ima 40 ročkas za koji tjedan, ja bi htjela uplatiti vikend ili petak na subotu negdje gdje bi bili sami, klince bi probala pokloniti svekrvi, ali neznam kak bi to funkcioniralo.... :dunno
plavi filozof.....
vrti mi se u glavi
Plava
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la faith » 04 vel 2009, 20:09

Eto Nadice sad si nas navela da maštamo kud bi i mi putovali... Znate da mi volimo putovati, malo nam treba da se spakiramo i odemo, meni je draže što dalje, pa kako bude :dj . A da bi bilo lijepo otići bez djece barem na vikend, bome bi, mi smo to ispucali ovog ljeta, 4 dana u Londri :faca .
Nadice nadam se da ćete uspjet organizirati djecu i onda mirno (koliko to već mame mogu :p ) otputovati u Egipat...
Čekamo piramide i Nil u pozadini tvojih slika :cheer

faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la MAJA Skopje » 04 vel 2009, 20:43

Opa Nadice ja slucajno otvorim topic kad ono Nadica za Egipet. Svaka cast. Lep provod i pozdravite piramide. A mozda ovo bude i novi medeni mesec. :cool
MAJA Skopje
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la nadicab » 05 vel 2009, 09:54

jučer velim ja svojo frizerki da svi uvijek primjete promjene na meni kada izađem iz njenog salona. A ona na to "Naravski kada dođete samo 2x godišnje" :rolf Otišla se onako lijepa :bleso i slikati se za vizu, sutra idemo vaditi vizu.
Ovakve situacije nam najbolje pokazuju koliko smo mi zatvoreni unutar obitelji - s Denisom najbolje znamo mm i ja, pa onda i brta i sestra. I nitko više :ne Do sada nikada nismo nikoga niti tražili da ih pričuva, uvijek smo se krapali nas dvoje. Prošle godine sam ih ostavila same na 1 noć jer sam ujutro otputovala na službeni put a sutradan popodne se vratila. Sada je ipak duže - cijeli tjedan.
Na kraju će ukočiti njihova krsna kuma ili njezina starija kćer; treba nam da netko odrasli može prespavati kod nas za svaki slučaj, preko dana će klinci moći i znati s njime. Taj tjedan neće ići ni na kakvu aktivnost.
Mi nemamo familiju koja bi bila dostupna ili blizu; mm-ovi su preko 70 godina, bolesni i jedva sebe drže, a kamoli da mogu podignuti Denisa i još su udaljeni preko 80 km od Zagreba.
Denis, 16.05.2000.
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la flipper » 05 vel 2009, 11:21

nadicab je napisao/la:Ovakve situacije nam najbolje pokazuju koliko smo mi zatvoreni unutar obitelji

je, da, večini nam je tako....
zato treba uživati i u ono sitno vremena što imamo za sebe.
stoga, vas dvoje ljepo se provedite, odmorite i uživajte :mah
flipper
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Mammamia » 05 vel 2009, 13:25

Lijepo se provedite! Čekamo izvještaj. Ti ćeš biti naš Goran Milić dok i nama ne uleti kakva prilika za vlastito putovanje. :mrgreen:
Mammamia
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la MAJA Skopje » 05 vel 2009, 17:41

Ma Nadice sanci ce se oni bez tebe odlicno. Viktor i Monika su ipak vec odrasli i znaju sve oko Denisa. Potrudice se oni kad vas ne bude sigurno i vise nego sto vi to zamisljate. Dobro da eto i kuma ce uskocit. A kako Denis reagira na to da vas nece biti tjedan dana.?
I ne rece koji je to povod? Mislim kako ste se odlucili na ovo putovanje. Ja odma sinoc Dejanu na nos vodi Zeljko Nadicu za Egipet pa uskoci i cela familja da je super vreme za Egipat da nema sada vrucine i da kad su oni bili (citaj starci) bilo ovako i onako i tako doznah o Egiptu i ono sto me zanimalo i ono sto nije. :roll:

Ej i sad se setih Nadice a ti plavusa u Egiptu trebat ce te tvoj muz dobro cuvat. :naughty
MAJA Skopje
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la nadicab » 05 vel 2009, 18:05

hi-hi a još sam stavila i nove pramenove. A i bogatsvo u bokovima imam, jedino imam i višak godina :lol
mm ide na službeni put (nekakva ITU konferencija), ide i njegov kolega a obojca vuku i svoje bolje polovice ... Karte smo našli povoljno, smještaj nam je nadoplata 20$, planiramo posjetiti Sfingu i slikati se ispod piramida ... Klincu su zamolili da im donesemo saharskog pijeska i vodu Nila, te figurice Sfinge i piramide ...
sada još nagovaram mm-a da kupimo i kameru pa da ga ovjekovječim kako jaši devu :lol
Denis, 16.05.2000.
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la faith » 05 vel 2009, 20:35

nadicab je napisao/la:hi-hi a još sam stavila i nove pramenove. A i bogatsvo u bokovima imam, jedino imam i višak godina :lol

Nadice, arapi će te apsolutno obožavati, plavuša + ozbiljnije gospođe, to ti je kod njih ludnica od ženske :dada . Kuže oni da je iskustvo najvažnije od svega, a još upakirano u plavušu, ma nema tome kraja :mrgreen: .
A deve jašit pod obavezno, slikali ili ne, iskustvo je nezaboravno :cool .
Nadam se da ćeš se uspjet opustiti i stvarno uživati :mah

faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la nadicab » 06 vel 2009, 12:38

ti mora da se šališ - ja i deva :strah jedva sam preživjela jahanje na konju u Kamniku :lol
a od kuda tebi toliko iskustvo? Jesi li i ti posjetila kolijevku civilizacije?
Denis, 16.05.2000.
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la Sanja » 06 vel 2009, 13:36

Sreeeeetan put!
Očekujemo vidjeti sliku tebe na devi. Može? :mrgreen:
Sanja
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la MAJA Skopje » 06 vel 2009, 19:44

Nadice sta je tebi.? Deva je super u odnos na konja. Ja sam imala priliku prvo na devu pa posle na konja. Ma deva je extra nemoj propustit da se popnes.
slika
MAJA Skopje
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Sanja » 06 vel 2009, 20:01

Kak ste ljepe!!!! :rolf
Slika je ludilo!
Sanja
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la lulamae » 06 vel 2009, 22:34

hihihihi..bas je dobra ;)
dobro se vidi samo srcem, bitno je očima nevidljivo...
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Plava » 06 vel 2009, 23:53

Bravo Majo, slika je ispala :srca
plavi filozof.....
vrti mi se u glavi
Plava
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la faith » 07 vel 2009, 07:19

Majo slikica je super. Meni su deve fascinantne, nekada su tako nježne, a onda nabrzaka planu.
Da, da, jahala sam devu, slona :mrgreen: i konja za sada...

faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Plava » 07 vel 2009, 08:54

Još, ti preostaju magarci za jahanje, a to možeš doći k meni ja imam jednog pravog :lol zove se Mrki :lol .
plavi filozof.....
vrti mi se u glavi
Plava
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la MAJA Skopje » 07 vel 2009, 09:36

Jaoj sto ima ovde jahacice. ;)
Slona faith e svaka cast. :klanja
Nego de se izgubi Nadice ode zena mozda i na pedikir i manikir da se uredi za Egipcane. :pee
MAJA Skopje
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la faith » 07 vel 2009, 16:34

Plava je napisao/la:Još, ti preostaju magarci za jahanje, a to možeš doći k meni ja imam jednog pravog :lol zove se Mrki :lol .

E dobro si me podsjetila, i magarca sam jahala.

Majo, Nadica nam se previše nešto priprema za taj Egipat ;) . Čula sam da je jako važno biti dobro izdepilirana.

faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Plava » 07 vel 2009, 18:54

E jesi luda skroz na skroz...eto nemožete čovjek iznenaditi... :lol
plavi filozof.....
vrti mi se u glavi
Plava
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Sanja » 07 vel 2009, 19:43

Pošto nemamni jednu svoj sliku, a kamoli sa životinjom, ove godine se moram slikat na magarcu. :mrgreen: (Kad već nemogu na devi)
Sanja
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PrethodnaSljedeća

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.