Jedva sam se danas dovukla do posla, vozila se sat vremena mic po mic, sad idem navaliti na papire
Sada je: 11 kol 2026, 18:33.
Moderator/ica: nadicab

nadicab je napisao/la:moja kćerka je rekla staru sportsku istinu: najbolje je onima koji osvoje 1. i 3. mjesto jer su pobijedili. Drugo mjesto je rezultat poraza

šišanje i pramenovi - znači nema me doma par sati. Nakon toga slikanje za vizu, pa sutra u egipatsku ambasadu na molbu za vizu - naime, žena
.
Ti i tm sami u Egiptu i to još s novom frizurom, hmm
! Kako ste riješili problem čuvanja djece?
i ja bi nekam..seka mi je upravo otisla u australiju na medeni mjesec..

. A da bi bilo lijepo otići bez djece barem na vikend, bome bi, mi smo to ispucali ovog ljeta, 4 dana u Londri
.
) otputovati u Egipat...

Otišla se onako lijepa :bleso i slikati se za vizu, sutra idemo vaditi vizu.
Do sada nikada nismo nikoga niti tražili da ih pričuva, uvijek smo se krapali nas dvoje. Prošle godine sam ih ostavila same na 1 noć jer sam ujutro otputovala na službeni put a sutradan popodne se vratila. Sada je ipak duže - cijeli tjedan.nadicab je napisao/la:Ovakve situacije nam najbolje pokazuju koliko smo mi zatvoreni unutar obitelji

nadicab je napisao/la:hi-hi a još sam stavila i nove pramenove. A i bogatsvo u bokovima imam, jedino imam i višak godina![]()
. Kuže oni da je iskustvo najvažnije od svega, a još upakirano u plavušu, ma nema tome kraja
. 

jedva sam preživjela jahanje na konju u Kamniku

zove se Mrki
.

Plava je napisao/la:Još, ti preostaju magarci za jahanje, a to možeš doći k meni ja imam jednog pravogzove se Mrki
.
. Čula sam da je jako važno biti dobro izdepilirana.

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.