Sada je: 12 kol 2026, 01:29.

veceras u 22 sata, 2 program, emisija "ruke" o domancicu

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

veceras u 22 sata, 2 program, emisija "ruke" o domancicu

PostPostao/la Dobri andjeo » 07 vel 2009, 21:12

pa ako tko moze i zanima ga :)
"Ja sam Alfa i Omega,Prvi i Posljednji,Početak i Svršetak!"
Dobri andjeo
zlatna ribica

Re: veceras u 22 sata, 2 program, emisija "ruke" o domancicu

PostPostao/la Dobri andjeo » 08 vel 2009, 09:33

faith vidjeh te :D
Dobri andjeo
zlatna ribica

PostPostao/la faith » 08 vel 2009, 10:33

Ma daj, stvarno? Nisam stigla gledati, baš mi je sad žao, možda bude repriza. Jesi li ti možda snimala?
Shine as the light you are (dr. Eric Pearl).

Tražim ljude, što više ljudi, koji imaju neograničenu sposobnost uvjerenja da ne postoji nešto što je nemoguće učiniti (H. Ford).
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la faith » 08 vel 2009, 11:08

Fali mi edit!
Snimio mm, pa ću pogledati popodne :drink

Tražim ljude, što više ljudi, koji imaju neograničenu sposobnost uvjerenja da ne postoji nešto što je nemoguće učiniti (H. Ford).
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la breg » 08 vel 2009, 12:18

faith, i mi te vidjeli
breg
Ne damo se, idemo dalje!

PostPostao/la abegi54@htnet-dsl » 08 vel 2009, 12:44

faith i mi te vidjeli šteta što nisi gledala a valjda ti je neko snimio
abegi54@htnet-dsl
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la lulamae » 08 vel 2009, 13:20

ja sam prekasno vidjela post pa nisam gledala :(
dobro se vidi samo srcem, bitno je očima nevidljivo...
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Luantaro » 08 vel 2009, 15:44

odgledala u dahu
Luantaro
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la nadicab » 08 vel 2009, 15:58

uf, baš mi je žao - faith jel pozivaš na gledanje TV-a?
A slušala sam i jako dobro osobno iskustvo naše slovenske logopedice koja je tamo išla čak 3x
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la MBee » 08 vel 2009, 16:30

Meni osobno je bilo prejadno gledati čovjeka kako se snima ispred svoje slike i govori "ja sam genije".
MBee
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la faith » 08 vel 2009, 16:55

Dobri andjeo, kaj veliš na emisiju?
Meni se svidjela puno više nego prošla, nekako mi je toplija, ljudskija.
MBee, on je takav, sve je to u prenesenom smislu, a onda opet i je genije, kad popričaš sa svim ljudima koji dolaze kod njega zapravo mu se čovjek treba pokloniti. Kod moje djece se ne vidi neki veliki napredak ili se meni samo tako možda čini, vrijeme će pokazati, ali kad vidim ženu sa multiplom kako se vratila u život nije mi svejedno.

faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la faith » 08 vel 2009, 16:55

nadicab je napisao/la:uf, baš mi je žao - faith jel pozivaš na gledanje TV-a?
A slušala sam i jako dobro osobno iskustvo naše slovenske logopedice koja je tamo išla čak 3x

Čekamo te :mah

faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la MBee » 08 vel 2009, 17:03

Pa ako jesi "genije" onda je dovoljno da tvoja djela govore za tebe, ne moraš ti to sam govoriti (a nije mi se svidjelo ni pljuvanje po drugima, preciznije reikistima).
U bioenergiju kao takvu apsolutno vjerujem a gospodin mi se kao osoba nije svidio.
MBee
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Nana1971 » 08 vel 2009, 20:04

Da, meni je isto bilo neugodno gledati, sramila sam se za njega :roll: Govori o poniznosti s toliko bahatosti da je to apsurdno.
Nisam iskljuciva, ako tako puno ljudi toliki niz godina dolazi k njemu, mozda zaista i ima neke sposobnosti koje su vise od placebo efekta. Mozda. Ali njegov nastup je strasan, strasan :| JA, genije, cudo, predivan, jedinstven, super. Ajmeeeee :roll:
Zemlja je smrtnim sjemenom posijana Ali smrt nije kraj Jer smrti zapravo i nema
I nema kraja Smrću je samo obasjana Staza uspona od gnijezda do zvijezda. Mak Dizdar
Nana1971
blissful reduša

PostPostao/la faith » 08 vel 2009, 20:50

Ma definitivno je bahat, tako se izražava, valjda smo se mi koji ga često vidimo jednostavno navikli da je takav, ja se više na to neobazirem. Zato mu je sin totalna suprotnost, beskrajno fin, ljubazan i ugodan za razgovor.

faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la mamita » 08 vel 2009, 22:21

meni nije jasno, kako to da, dok tretira pacjenta razgovara i gleda okolo,telefon stalno zvoni, gužva, žamor...to mi nekako ne ide skupa. mislila sam da će on raditi pojedinčno u svojo prostoriji, u miru i tišini... malo me to zbunjuje
mamita
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la lulamae » 08 vel 2009, 22:25

ovo sto cu sada reci mozda nema veze s ovim..al sam se sjetila jednog dobrog neurokirurga s rebra..on je operirao adriana..i covjek je jako strucan i stvarno dobar doktor al takoder ima takav neki stav..kad dodemo k njemu sam nes mrmlja ko da nas ne dozivljava..u isto vrijeme i pusi i jede sendvic i prica sa sastrom i na telefon i s nama i gleda slike od mr-a :shock: al bila sam kod vise doktora koji su sposobni raditi vise stvari istovremeno..divim im se..i uvijek zanju sto rade..to su pametni i sposobni ljudi..
dobro se vidi samo srcem, bitno je očima nevidljivo...
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Lidija » 08 vel 2009, 22:33

kad dodemo k njemu sam nes mrmlja ko da nas ne dozivljava..u isto vrijeme i pusi i jede sendvic i prica sa sastrom i na telefon i s nama i gleda slike od mr-a

Uz svo postovanje prema njegovoj strucnosti, pameti pa i onom sto na kraju daje svojim pacijentima ovakav covjek (nemam pojma o kome se radi, a i nije vazno) njemu u najmanju ruku fali ''kucnog odgoja'' i postivanja pacijenta. Naravno da mi takav nacin ponasanja prihvacamo, jer nam TREBA njegova pomoc, ali da je takvo ponasanje u redu nisam sigurna.
Da li bi isli kod takvog, ne mislim nista lose o nijednoj struci zato je ovo samo primjer, frizera ? Bojim se da ne bi, pa da radi najbolje frizure na svijetu i jos besplatno.

Nisam gledala emisiju o Domancicu pa se tu ne referiram. :dunno
Lidija
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la TalaB » 08 vel 2009, 22:51

Mi se upravo danas vratili sa Bohinja (za sada se terapija odvija tamo, dok se hotel u Bohinjskoj bistrici ne izgradi).

Gledali i emisiju i jako mi se sviđala, po meni uopće nije ispao tako arogantan kako pišete, valjda zato što smo mi baš taj vikend kada se snimalo isto bili gore i uživo mi se činilo puno puno gore. A i navikli smo već, kako Faith kaže.

Nama je ovo već 5. puta, ići ćemo opet i opet, dok god vidimo da Lari godi, a godi joj. Zaista živne. Sada je već velika i sama odlazi do Drage i sama je na terapiji. Žao nam je samo što sada zbog mog stanja nećemo moći do 9.mjeseca.

Ovaj vikend je bilo jako puno djece, stvarno nikad do sada tako nije bilo. Jako puno nedonošćadi, iz Austrije, NJemačke, Beograda, neke mame su bile jako ganute s napretcima već nakon prvog dana, bilo je i suza radosnica i svega. Dvorana je puno manja od stare i nekako je sve bilo intimnije, svi smo si bili bliži, to mi se jako svidjelo. Doduše, Bohinj i nije neko mjesto, malo je dosadno, jer nema nekog sadržaja, a padala je ta dosadna kiša, nemaš kuda ni prošetati, jer je sve zameteno snijegom, ali nama je ipak kao i uvijek bilo jako ugodno i lijepo.

Lara je prvi puta bila s tatom u bazenu, u vodenom parku u Bohinjskoj bistrici (odmah pored tog parka će biti taj novi hotel koji se gradi), cure moje da ste vidjele to oduševljenje, sreću, kako mi je dijete uživalo, i ja sam plakala od sreće (malo me peru trudnički hormoni :D ).
Do sada nas je bilo strah zbog imuniteta, ali pregrizli smo i nije nam žao. LUdilo kako je uživala. PArk je prepreprekrasan i mislim da će i hotel biti mrak i da će tamo biti jako lijepo.

Još nešto što se tiče njegove bahatosti i veličanja. Meni to nikada nije bio razlog da ne odem tamo, jer kada vidiš kolikim ljudima pomaže, koje su zaista liječnici otpisali, sve to nema nikakve veze. Kada vidiš suze u očima majke koja ima dijete od 3,5 godine koja ima 6-7 kg i nije sjedila, a sada već pomalo korača, bilo kakve riječi i komentari padaju u drugi plan i više ništa nije važno osim toga.
LARA 17.03.2004.
PATRIK 05.05.2009.
TalaB
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la abegi54@htnet-dsl » 08 vel 2009, 23:44

i ja se priključujem onim koji kažu da je bahat. Ni meni se kao osoba nije svidio ali što kaže faith njegov sin je totalno suprotnost. A od kad su u Bohinju?, što više nije dobra Kranjska Gora?
abegi54@htnet-dsl
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Glori » 08 vel 2009, 23:47

zašto ima onoliko svojih slika oko sebe?
Glori
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la TalaB » 09 vel 2009, 12:22

A od kad su u Bohinju?, što više nije dobra Kranjska Gora?

Od ove godine se preselio, trebali su se preseliti u Boh.bistricu, ali hotel još nije gotov. navodno da će biti tek 1.5. O točnim razlozima preseljenja neznam puno, nešto tipa promijenio se direktor hotela, nisu dobivali dovoljno slobodnih soba za ljude i sl., neznam točno.

zašto ima onoliko svojih slika oko sebe?

To stvarno nisam pitala, pa ne bi znala
LARA 17.03.2004.
PATRIK 05.05.2009.
TalaB
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la saptacica » 09 vel 2009, 12:33

I ja gledala, stvarno je neobičan taj njegov stil, hvalite me usta moja ;) .

Ali isto tako nisam dobila dojam da ne prenosi nesebično svoje znanje svojim učenicima ili da smatra da su drugi manje vrijedni. On jednostavno za sebe zna da je ibermenš i voli da to svi čujemo :mrgreen: .
saptacica
Skoro doula

PostPostao/la MaMi » 11 vel 2009, 00:25

Tala, baš mi je drago da se tako dobro osjećaš pa da možeš i putovati do Slovenije.
Super da je L. tako uživala. Tako je slatka i nježna curica.
Daj, molim te, napiši gdje si bila smještena. Jeste li i sada bili privatno ili u hotelu?
Mene je nakon dokumentarca uhvatila želja da odemo opet na terapiju pa me zanima kako je sada sa smještajem?
21 gram
MaMi
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la TalaB » 11 vel 2009, 22:45

Oni su ti sada još samo dva termina u 2. mjesecu na Bohinjskom jezeru. OD 3.mjeseca su u hotelu Lovac na Bledu, a od, najvjerojatnije, 1.5. su u Bohinjskoj bistrici. Za Bled ti neznam kako je s apartmanima, ali vjerujem bolje nego na Bohinju, jer je to ipak veće turističko mjesto. Najbolje da nazoveš Tanju (mogu ti dati broj telefona na pp ako treba) pa se raspitaj. MIslim da je voljna pomoći u traženju smještaja.

Mi smo bili u apartmanu odmah do hotela, uredan je i čist, ali rekla sam da mjesto nije baš neko, tako da bolje da čekate Bled ili Boh.bistricu.

Inače, ja se jako dobro osjećam, obzirom da sam ukoračala u 3.tromjesječje, malo sam troma, moram se više odmarati, ali sa trudnoćom je sve ok, tako da sam ipak išla. Lara je postala jako razumna, mogu joj objasniti da nešto nemogu, stvarno me iznenadila, kad se sjetim kakva je bila sa 2-3 godine, sada je to mačka i pol. Čak mi kaže: "ja ću ti mama pomoći da se ti ne mučiš" :shock:
Jučer sam išla po uputnice kod doktora, a ona čim čuje da idem doktoru misli da idem rodit, i zove ona mene s bakinog moba i pita:" jesi već jednom stisnula da Patrik izađe."drink

Ljubi svog živahnog dječačića :mah
LARA 17.03.2004.
PATRIK 05.05.2009.
TalaB
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la MaMi » 11 vel 2009, 23:53

Tala, super ti je L. Izljubi tu pametnu glavicu i u naše ime. :srca
Hvala na informacijama.
I mi jedva čekamo da Patrik dođe. :mali
21 gram
MaMi
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Dobri andjeo » 12 vel 2009, 14:36

ma kako sad u bledu ?? mi si rezervirali bb za uskrs kada idemo ??? tala kako ste znali gdje sjesti da dodjete k svojem terapeutu ? faih dobra mi bila emisija inace :up
kaj sad najbolje da ih zovem ? :cool
Dobri andjeo
zlatna ribica

PostPostao/la Dobri andjeo » 12 vel 2009, 14:38

tala jel im broj isti ? daj meni na pp posalji .
Dobri andjeo
zlatna ribica

PostPostao/la Dobri andjeo » 12 vel 2009, 14:49

faith kad vi idete ?
dobila sam zenu u bohinjskom hotelu park pa kaze da ce se hotel otvoriti do kraja 3 mj.
Dobri andjeo
zlatna ribica

PostPostao/la faith » 12 vel 2009, 15:13

Mi idemo 19.3. Čekat ću da me nazovu kad potvrđuju termin pa će mi onda i reći gdje su :mah

faith
Ovisna sam
Ovisna sam

Sljedeća

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.