Sada je: 03 kol 2026, 07:42.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

Vrlo će se brzo taj zub rasklimati puno jače i bit će ga puno lakše izvaditi ako čak i sam ne ispadne. Patriku su dva trajna zuba izrasla a mliječni još nisu ispali. Jesu rasli nekako iza i ukrivo ali su se sada potpuno izravnali i pomaknuli naprijed. Zubarica je rekla da nema potrebe forsirati, također nas je naručila za mjesec dana i dotad je sam ispao.
Barbi je napisao/la:Patriku su dva trajna zuba izrasla a mliječni još nisu ispali. Jesu rasli nekako iza i ukrivo ali su se sada potpuno izravnali i pomaknuli naprijed. Zubarica je rekla da nema potrebe forsirati, također nas je naručila za mjesec dana i dotad je sam ispao.

JiA je napisao/la:je l joj moze zubarka dati pikicu?
ja znam da ih to boli, unatoc tom anestetiku, ali zubari izbjegavaju malima davati injekciju jer se mogu lako npr. zagristi zbog osjecaja utrnutosti.
jeste spominjali tu opciju?

od kolegice mala je imala isti problem i rješili su ga tako da joj je zubar najprije dobro namazao zubno meso onim sredstvom protiv boli i onda je u to mjesto dao pikicu - curka uopće nije niti skužila da je dobila injekciju
samo vađenje je bilo lako...

) bio je dosta iza ove već izašle jedinice,ali sad su se opet izjednačili i oba donja dva zubića su lijapa ravna i pravilna.

Helena71 je napisao/la:Lastavice, i mokra zubarica![]()
![]()

Nakraju se natjecu tko ce prvi na voznju u stolcu 

ema emily je napisao/la:nisam baš od uvjerenja da se treba pustiti da zubi rastu jedni preko drugih "jer će se to samo srediti". Mene se tako zeznuli, i to ni više ni manje s gornjom jedinicom, pa mi je lijepo trajni zub izraso skroz ukrivo (mliječni ni tada nije sam ispao) i godinama sam zbog toga nosila aparatiće

pa se probaj dogovoriti s dokicom ako ima kojeg uzornog pacijentica

srecice

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.