Sada je: 12 kol 2026, 19:53.
Moderator/ica: nadicab

nadicab je napisao/la:danas sam pričala sa saborskom zastupnicom gđom Vesnom Škulić pa kada sam joj navela samo dio problema, odmah je pristala da idemo na izmjenu i dopuni zakona

Pozdrav svima, ja se evo prvi put uključila, pa malo čitam, korisnica sam dopusta preko centra za socijalnu skrb, zbog njege djeteta s težim smetnjama u razvoju i htjela bih se osvrnuti na ovaj novi zakon koji je stupio na snagu sa 01.01.2009. čitam i nevjerujem da su nam tek povećanu (nakon duuugo vremena) naknadu ponovno smanjili, i da niti jedna udruga nije odreagirala niti se pobunila protiv toga. Mislim da je sramotno nakon što je prošlo i ono povećanje plaća od 6%, da baš nama smanje tu jadnu naknadu...
i da niti jedna udruga nije odreagirala niti se pobunila protiv toga

brin je napisao/la:ja se ispričavam ako neko je, jednostavno sam malo rastrojena, da ne kažem ljuta jer i sa ovih 2500 kn čovjek nemože danas puno napraviti, ali eto, svako povećanje je dobro došlo, vjerovatno sam otišla preširoko i ispričavam se još jednom, međutim danas sam bila sa prijateljicom koja je član jedne udruge i u udruzi su joj rekli da čekaju Pravilnik pa će onda vidjeti dali treba nešto poduzeti. Pravilnik će valjda razjasniti neke detalje iz zakona, al neki su potpuno jasni...

)

......Kako ništa ne reči..........nadicab je napisao/la:kako ništa ne reći u nekoliko pasusa

proširen je broj korisnika prava

Djeni je napisao/la:kreteni. Ja cu na kraju spast na 1600 kn. Morat cu ici na obavezni porodiljski i kad opet budem htjela uzet produzeni za Lanu dobit cu najmanji iznos, bar je tako kako sad govore.
zakaj?

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.