Sada je: 01 svi 2026, 12:31.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

ali dok sam stigla do vrata ona je vikala "daj škija, daj škija" (daj ručnika) Isto je danas jako lepa

mmar je napisao/la:Mom se ujaku mali zbljuvao u usta jer ga je isto bacakao i smijao se,ujna kaže ma nemoj ga nije davno jeo,i hop eto rigotina ravno u širok osmijehbljak

mmar je napisao/la:Mom se ujaku mali zbljuvao u usta jer ga je isto bacakao i smijao se,ujna kaže ma nemoj ga nije davno jeo,i hop eto rigotina ravno u širok osmijehbljak

mamashnita od noje je napisao/la:da, zaboravila sam napisati da mi je pijenje vode u kadi pod normalno.

olja je napisao/la:Krumpi, shnito, pa zar stvarno pijete vodu iz kade??![]()

mmar je napisao/la:Moram ovo iznijet na vidjelo vidim da su bezvezne gadosti u igri.Od moje seke curica prestala dobrovoljno nosit pelenu sa dvije godine.I prošlo je već par tjedana nenošenja,zaspala mala popodne,a mama otišla stavit veš prat,sušit i štajaznam.Završi s tim i ide se i ona izvalit s malom,kad ono ima šta vidjet:mala ukakala gaćice,a onda se skinula pa prstićima mazala kakanac po cijelom krevetiću,po sebi,posteljini,ogradici,svemu.I sestra stane ušokirana,a mala veli mama ovo ti smudi

MalaSirena je napisao/la:Kaj je pijenje vode u kadi odvratno?![]()
![]()
Najodvratnije što je moj napravio (a da se sjećam) je kad smo se igrali u parkiću kuhara i on meni 'kuha' i priprema svakojaka jela od lišća i zemlje (oko drveća kraj kojeg uredno vlasnici šeću svoje pse) i u jednom trenutku uvali lopaticu te zemlje u usta. A kaj je najgore i nije više bio baš mali, imao je preko 3 godine i znao je da se to ne jede...

),cuclanje šodera u parku,M je obožavala i još voli jesti labello ,kalodont,plastelin,kremu....teutonija je napisao/la:M je obožavala i još voli jesti labello ,kalodont,plastelin,kremu....

mmar je napisao/la:Azleja,Mrđi![]()
Ako mi i jedna mama ovdje kaže da prati po cijeli dan dijete u stopu ja to neću povjerovat

cookie je napisao/la:eh nekidan je došla sva crna oko usta i ispod očiju (kao mali indijanac) i rekla da se "šminkala", nisam znala od čega je pa sam otišla u dnevnu sobu i vidjela maskaru na garnituri (namazala je i garnituru)
soryy cookie, znam da tebi bas i nije smijesno, ali i moja ima obicaj uzeti "makaju" samo da vidi, pa od sada, nema gledanja

a baku skoro šlagiralo kad me vidjela,ali nije to ni upola strašno- za par dana sam sjedila kraj kopanje za piliće i jela onaj šrot (mljevena kuruza i kaj ja znam kaj još)!
eh da, umalo zaboravih, skupljanje i jedenje čikova po cesti mi je bilo pod normalno
, a B. je u dobi od nekih godinu dana izvukla iz ormarića našu ljetnu obuću i žvakala moju japanku 

tweety je napisao/la:Ninino meso, Nina papati ".

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.