Sada je: 01 svi 2026, 12:35.

što je bilo najodvratnije da je učinilo?

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

Re: što je bilo najodvratnije da je učinilo?

PostPostao/la IINA » 04 vel 2009, 16:22

Bogme i meni :dada
------------------------------
Odluka da postanete roditelj, značajna je! Morate prihvatiti da će Vam srce zauvijek živjeti izvan tijela!
IINA
Sveta krava

PostPostao/la Henrietta » 04 vel 2009, 16:49

K, isto pije vodu iz kade kad se kupa..... sada kad se kupa ima plastičnu čašu sa sokom na rubu kade ali ....
Kad je bio godinu i nešto pao mi je sa klupe za sjedenje kod pedijatrice (visina cca 60 cm) na beton a ja sjedila do njega (nisam čitala, gledala seriju, niti pričala na mobitel..).

Mali osvrt na ovo o sekundama...
- msestra se ja sa 2,5 g umivala u WC školjki jer su gumice popucale na svim slavinama koje je mogla dokučiti pa se je snašla. Mama je iz kupatila izašla i rekla nek je pazim da ide staviti veš na žicu koliko je trebalo da ja dođem do kupatila (imala sam 7,5 g) :dunno ali dok sam stigla do vrata ona je vikala "daj škija, daj škija" (daj ručnika) Isto je danas jako lepa :mrgreen: mora da ima nešto u toj WC vodi :lol
- ja (nije baš bilo ovako smiješno) sa 4,5 kod bake i djeda (koji su me čuvali dok su starci radili) htjela sam ići kod susjede koja je na istoj strani ceste i trebala sam uz plot samo proći do njenog ulaza u dvorišet ali djed je rekao da idem preko stražnjeg dvorišta da ne odem na cestu i tamo sam nekako pala (mislim da mi je pala igračka i da sam ja skočila po nju) u džubrenicu, gnojnicu ili kako se to već zove... mogla sam se utopiti i zapravo ne znam ni kako sam izašla van - to je dugo bila tabu tema.... ali baš ću pitati baku.
K: Kada svi mi budemo veliki, tko će onda biti mali?
K: Molim odrezano, a ne narezano!
K: Volim te preko kaktusa!
Henrietta
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Rimaithor » 04 vel 2009, 16:52

Kao mali puzavac je probao pseci dehidrat.
Kao beba mi je bljucnuo na kosu dok smo se igrali, digla sam ga iznad glave, on se smijao i u jednom trenu me zbljuvao :lol
Vanity is my favourite sin.
slika
Rimaithor
Ljupka Heidi

PostPostao/la yra » 04 vel 2009, 19:07

mmar je napisao/la:Mom se ujaku mali zbljuvao u usta jer ga je isto bacakao i smijao se,ujna kaže ma nemoj ga nije davno jeo,i hop eto rigotina ravno u širok osmijeh :mrgreen: bljak

Ajme !!!
3.12.2003.
20.5.2007.
29.9.2009.
http://il.youtube.com/watch?v=Rr39eyEVWr0
yra
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la mamashnita od noje » 04 vel 2009, 22:34

ajme koliko nemajki na ovom forumu :shock:
evo jos jedne :mrgreen:
gurao je ruke u posudu u kojoj stoji cetka za wc (u onu vodu), gurao je glavu u wc skoljku i pjevao unutra jer mu to fora odzvanja i sigurna sam da je bilo jos gadarija, samo sto ne pamtim te nebitne stvari jer sam ionako nemajka.
:mah
mamashnita od noje
Muza

PostPostao/la Tonka.M » 04 vel 2009, 23:00

mmar je napisao/la:Mom se ujaku mali zbljuvao u usta jer ga je isto bacakao i smijao se,ujna kaže ma nemoj ga nije davno jeo,i hop eto rigotina ravno u širok osmijeh :mrgreen: bljak

ovo sam ja dobila na poklon od svog najdražeg i jedinog... mm-u je to bilo jako smiješno... meni baš i nije :roll:

a sretna sam što još nisu krenuli gadiosti i nadam se da neće bit opsjednut wc školjkom jer ako postoji nešto na što mi se želudac diže onda je to ona i četka za wc :strah
MOŽEŠ TI TO!

* Noa - mali anđeo - 19.10.2011.
Tonka.M
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la cookie » 04 vel 2009, 23:32

mmar :rolf

mamasnita :joy
cookie
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la maryca » 05 vel 2009, 00:07

yra -ajme skidao zvaku ispod stola i zvakao! :lol

djeca i njihove ideje su :rolf
e bas sam se nasmijala, mada znam da nam u datim momentima i nije bas smijesno!
...tuga gleda unatrag . . . briga oko sebe . . . a samo vjera gleda gore . . .
maryca
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la ancica » 05 vel 2009, 16:39

Nama se dogadjalo svasta - i bezazleno (od pijenja vode u kadi i sl.) i malo manje bezazleno (do pijenja sjajila za sudjericu). Al najgadnije mi je bilo kad sam ih ujutro prije vrtica stavila na tutu i sama otisla na wc. I cujem Doru kako vice "Bavo, Matija!" A Matija se pokakio, htio se ustati, sve to prevrnuo na parket i mrlja prstima, a Dora :cheer
Inace sam poznata nemajka, pitajte ljetnice :p
Gospode, pomozi mi da budem takav čovjek za kakvog me drži moj pas - J. Wisniewski

:lebdi
ancica
Čudo od žene

PostPostao/la mamashnita od noje » 05 vel 2009, 16:57

da, zaboravila sam napisati da mi je pijenje vode u kadi pod normalno.
mamashnita od noje
Muza

PostPostao/la MalaSirena » 05 vel 2009, 20:44

Kaj je pijenje vode u kadi odvratno? :shock: :mrgreen:

Najodvratnije što je moj napravio (a da se sjećam) je kad smo se igrali u parkiću kuhara i on meni 'kuha' i priprema svakojaka jela od lišća i zemlje (oko drveća kraj kojeg uredno vlasnici šeću svoje pse :roll: ) i u jednom trenutku uvali lopaticu te zemlje u usta. A kaj je najgore i nije više bio baš mali, imao je preko 3 godine i znao je da se to ne jede... :ne
Mišonja 03.09.2003.
MalaSirena
i neuništiva mesna štruca

PostPostao/la Krumpirić » 05 vel 2009, 20:49

mamashnita od noje je napisao/la:da, zaboravila sam napisati da mi je pijenje vode u kadi pod normalno.

i meni :mrgreen:
Krumpirić
Cobra 11

PostPostao/la olja » 05 vel 2009, 21:02

Krumpi, shnito, pa zar stvarno pijete vodu iz kade?? :shock:
:lol
olja
Od sad me zovite Šime!!!!

PostPostao/la Krumpirić » 05 vel 2009, 21:09

olja je napisao/la:Krumpi, shnito, pa zar stvarno pijete vodu iz kade?? :shock:

ja se ne banjam :lol
ja se samo tuširam :faca
Krumpirić
Cobra 11

PostPostao/la montenegrina » 05 vel 2009, 21:27

mmar je napisao/la:Moram ovo iznijet na vidjelo vidim da su bezvezne gadosti u igri.Od moje seke curica prestala dobrovoljno nosit pelenu sa dvije godine.I prošlo je već par tjedana nenošenja,zaspala mala popodne,a mama otišla stavit veš prat,sušit i štajaznam.Završi s tim i ide se i ona izvalit s malom,kad ono ima šta vidjet:mala ukakala gaćice,a onda se skinula pa prstićima mazala kakanac po cijelom krevetiću,po sebi,posteljini,ogradici,svemu.I sestra stane ušokirana,a mala veli mama ovo ti smudi :rolf

:lol :lol :rolf :rolf
"Bicu tu kad ti zatrebam, ja cu biti tu. Nije vazno koliko daleko ili blizu budem, doci cu trceci." - Petar Pan
Nekad bih samo da šetam po kiši… Da brojim korake i ćutim. Sama.
Nisu nam trebali pričati bajke o raju, sada od života očekujemo previše…
Nije mi se desilo ništa loše, ali sam čula neke loše vesti. Koje se dešavaju drugima.
Život nema opravdanja. Eto, tek tako te razbije…
Spustim glavu i krenem…Ogrnem se mrakom…
Kao da pada kiša, iako pljušti tuga…
montenegrina
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Nikam » 06 vel 2009, 15:00

Pijenje iz kade?Nama se to desilo jednom,a mislim da nije tako gadljivo.Wc skoljka nam je zabranjena,vrata su nam uvijek zatvorena.Ali recimo,probati kakavog je okusa Labello,pastele ili bojice,to vec da.I meni recimo najodvratnije sta Nika radi,kad ju brisem mokrom maramicom uvijek plazi jezik i lize maramicu a prije neki dan ju je utocala u kakao i cucala,fuj,fuj.A sekunda je definitivno dovoljna!
NAJLJEPSI OSMIJEH JE OSMIJEH VASEG DJETETA
Nikam
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la cookie » 07 vel 2009, 00:06

MalaSirena je napisao/la:Kaj je pijenje vode u kadi odvratno? :shock: :mrgreen:

Najodvratnije što je moj napravio (a da se sjećam) je kad smo se igrali u parkiću kuhara i on meni 'kuha' i priprema svakojaka jela od lišća i zemlje (oko drveća kraj kojeg uredno vlasnici šeću svoje pse :roll: ) i u jednom trenutku uvali lopaticu te zemlje u usta. A kaj je najgore i nije više bio baš mali, imao je preko 3 godine i znao je da se to ne jede... :ne

i jel mu bilo fino ? :naughty
da je bilo vidjeti facu nakon što je probao "kolače" :rolf
cookie
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la NINANJA » 07 vel 2009, 01:02

baš sam se dobro nasmijala

Nina voli lizat pjesak (iz pješčanika), Anja je pila more ko mala

obje su lizale ručke kolica, Nina je znala uzet ono metalno (kaj guraš da se otkvačiš od vlakića kolica šopingcentra) i cuclat
e jesam ga objasnila :lol

moj tata je lizao fasade, šogorica kad je bila mala voljela je spavati i tak se jednom zbudila, pokakala i u tišini sobe razmazala drek po zidu i kinderbetu - imala je 2,5 godine
fantazija je divna baš zato što bi se možda mogla ostvariti
NINANJA
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Viva42 » 12 vel 2009, 15:13

Evo danas kad smo se vraćali iz dučana,ja imam pune ruke vrećica,a moj sinko je probao kakvog je okusa kišnica koja se skupila na vrhu stupića (onih kaj postavljaju da se ne može parkirati) :whew
poletarac NIKO 18.03.2007.- "Bavo mama, ti sve znas!"
JURAN 28.03.2010.

Niko-slike
Viva42
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la teutonija » 13 vel 2009, 12:27

I nama je pijenje vode u kadi normalno :roll:

Ovo nenormalno je kad je K polizala sasušeni ptičji drek s klupe :shock: ,lizanje stakla di god je mogla ,lizanje ručke od šoping kolica(vidim da većina djece to voli ,ko zna možda je to neka vrsta cijepljenja koje organizam treba pa je instinktivno :lol),cuclanje šodera u parku,M je obožavala i još voli jesti labello ,kalodont,plastelin,kremu....
Budilica, 2003.
Mudrica, 2006.
teutonija
sex blau aviona

PostPostao/la Masha » 13 vel 2009, 12:54

teutonija je napisao/la:M je obožavala i još voli jesti labello ,kalodont,plastelin,kremu....

ovo sam ja obožavala kad sam bila mala. jela sam maminu šminku, a sad sebe često uhvatim kako njuškam svoje :liza
Masha
dzkić više tekućine

PostPostao/la bambolina » 14 vel 2009, 10:24

mmar je napisao/la:Azleja,Mrđi :dunno
Ako mi i jedna mama ovdje kaže da prati po cijeli dan dijete u stopu ja to neću povjerovat

Potpisujem!

Ajme nasmijala sam se dos suza! :lol :proljece :joy
bambolina
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la cookie » 16 vel 2009, 23:28

eh nekidan je došla sva crna oko usta i ispod očiju (kao mali indijanac) i rekla da se "šminkala", nisam znala od čega je pa sam otišla u dnevnu sobu i vidjela maskaru na garnituri (namazala je i garnituru)
:alc
cookie
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la maryca » 16 vel 2009, 23:52

cookie je napisao/la:eh nekidan je došla sva crna oko usta i ispod očiju (kao mali indijanac) i rekla da se "šminkala", nisam znala od čega je pa sam otišla u dnevnu sobu i vidjela maskaru na garnituri (namazala je i garnituru)
:alc

:lol soryy cookie, znam da tebi bas i nije smijesno, ali i moja ima obicaj uzeti "makaju" samo da vidi, pa od sada, nema gledanja :mrgreen:

nedavno je uzela jedan set sminke, sakrila se u sator, a kad je izisla, imali smo sta vidjeti....
od trenirke, majice, do kose i lica, sva u duginim bojama + sator, tepih, igracke! :mrgreen: :drink
a samo je 5 min. nije bilo :zivili
...tuga gleda unatrag . . . briga oko sebe . . . a samo vjera gleda gore . . .
maryca
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la tweety » 20 vel 2009, 12:50

Kod nas je pijenje vode u kadi isto normalno, na to uopče ne obračam pažnju s obzirom da još uvijek sve trpa u usta, od vlažnih maramica, krema, pastela, plastelina, a nedaj Bože da mi u kuhinji nešto padne na pod kad kuham - ja ne mogu biti tolko brza da bi prije nje to podigla. Imam osjećaj da samo ćeka ko pas da mi nešto padne da ona može odma u usta s tim :roll:
Ovo nije tolko odvratno, ali je jedno od najnestašnjijih stvari koje je napravila. Otišla sam u mesnicu i kupila meso, još sam zamolila mesara da mi ga lijepo nareže na kockice da ne moram gubiti vrijeme. Nina je s tatom bila na dvorištu, nešto sam se dogovarala s MM-om i odložila vrečicu na kolica. Naravno ona je čula da sam kupila meso i počela vikati: "Mama, daj papati mesa!" I tako je ona ponavljala, a mi je baš nismo doživljavali i ženska je uzela vrečicu i kak je htjela izvaditi meso ono se prosipalo po podu :shock: , a ona sva u panici da će ostati bez mesa počela to skupljati ručicama i vikati :" Ninino meso, Nina papati ".
LJETNA VRTIREPKA NINA 8.6.07.

PROLJETNI MIŠIĆ FILIP 7.5.09.
tweety
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la mama zry » 20 vel 2009, 13:40

Evo i jednog mog bisera, kad sam bila mala čuvala me baka na selu i kraj ulaza u kuću imala je kantu u koji je bacala napoj (ostatke od doručka,ručka... i sl.) za svinje i tak jedan dan sam si ja lijepo sjela kraj te kante i vadim listove salate i papam :conf a baku skoro šlagiralo kad me vidjela,ali nije to ni upola strašno- za par dana sam sjedila kraj kopanje za piliće i jela onaj šrot (mljevena kuruza i kaj ja znam kaj još)! :shock: a mama mi priča da me je trebalo tjerati da jedem,kaj got! :lol eh da, umalo zaboravih, skupljanje i jedenje čikova po cesti mi je bilo pod normalno :dada, a B. je u dobi od nekih godinu dana izvukla iz ormarića našu ljetnu obuću i žvakala moju japanku :roll: i jednom joj je ispao bombon iz usta na cestu a ono ga podigla i hop nazad s njim u usta :|
nema toga što snagom volje ne mogu promijeniti!
BERNARDA 01.07.2005.
GABRIEL 20.04.2008.
slika
mama zry
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la irenam » 20 vel 2009, 23:33

Tek kasnije saznali ,ali , pojeo je mrava misleći da je mrvica čokoladnog kolača pa smo mu dali da si popije sok a kaj sam drugo mogla?
irenam
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la yra » 24 ožu 2009, 23:30

Micek se fino ušetao k meni u kupaonicu sa bobi-štapićem, gurnuo ga u rupicu na poklopcu sifona na podu i stavio u usta. U sekundi!!! :strah :ne
3.12.2003.
20.5.2007.
29.9.2009.
yra
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la wiksy » 25 ožu 2009, 13:48

ok, moj još nije počeo ni puzati...
ali samo da priznam da mi je ovo najbolja tema IKAD!
wiksy
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la yra » 25 ožu 2009, 15:01

tweety je napisao/la:Ninino meso, Nina papati ".

Pametna curka, ovako mala, a već ima svoj stav!!! :1

Imamo u kući dvije boxerice, strašne pseće nemani, beštije iz Hada sa karakterom mica-mace.
Marin je isplazio jezik i pustio da ga jedna od bokserica liže, onako filmski...ajme, majko.....
Rekla sam mu da ću ga snimiti kamerom i pustiti mu snimku kada će imati kakvih 14-15 godina!
3.12.2003.
20.5.2007.
29.9.2009.
yra
Asimilirana
Asimilirana

PrethodnaSljedeća

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.