, opasno si se približila kraju 
Sada je: 12 kol 2026, 00:04.
Moderator/ica: nadicab
, opasno si se približila kraju 

? svaka čast, bravo na uporsnoti i marljivosti 

barem s tim djelom života. Bude se nešto našlo i za tebe, nikada ne znaš. A je sve veći, posložit će se sve kako treba. 

lulamae je napisao/la:kako cu na druge stvari sto me ocekuju u zivotu lakse reagirati jer cu sama sebi reci 'ako sam mogla iz sveg onog sr... izaci s podignutom glavom,nema toga sto ja ne mogu'...
svaka čast,

Plava je napisao/la:Lu, ma bravo ti, kod tebe mi se sviđa samopouzdanje, to je ono što ja nemam....nažalost nismo svi isti..ja sam se posvetila samo svojoj djeci i to traži određenu žrtvu, a ta žrtva je da se s vremenom izgubiš u moru života i neznaš kako bi dalje zaplivao već se samo održavaš na površini.
Još jednom ti čestitam na tome što si ono što jesi......

nadicab je napisao/la:lu, ja sam s puno divljenje prepričavala mm-u da si položila predzadnji ispit
Divim ti se jer je za sve to potrebna i snaga i zrelost u glavi; ti bi pred svima imala izgovor za hrpu nedovršenih stvari, ali ne- nisi se dala. Bravo djevojko
naravno,cijeli forum ce znati za to pravovremeno 

Jutros gledam DJH i ne mogu vjerovati slici Straduna pod snijegom. A SRđ=Sljeme. Još da dobijete i Snježnu kraljicu 
nadicab je napisao/la:Halo, Splićanke i Dubrovkinje! Kako vam je u snježnim radostima?Jutros gledam DJH i ne mogu vjerovati slici Straduna pod snijegom. A SRđ=Sljeme. Još da dobijete i Snježnu kraljicu
.

. Do danas se dosta snijega otopilo, a ono što je ostalo više nije za igru, jer se zbog bure zaledio.
Ali bar smo jučer uživali! 

ja trubim ko manijak..inace,imam veci prag tolerancije..kad ja trubim znaci da je netko stvarno presao svaku granicu..i nista on..cekam da izade..otvorim vrata i velim 'gospodine,vidjeli ste da cekam'..jos ja njemu 'gospodine'..eto kako sam kulturna..a on meni 'sta cu ti ja!!'
kazem da imam i invalidsku oznaku a on meni 'pa sta!ja sam bio u vojsci!'..i sta reci na to!kao sto rekoh,nisam svadalica i takvim ljudima nemres nis dokazat nit objasnit jedino da ih premlatis a za to nisam sposobna,i odmahnem glavom i odem sva ljutita..i krenem van s parkinga da odem doma jer mi je stvarno bilo dosta a adrian veli 'idemo u kaufland'..i onda zato sto sam mu rekla da idemo,morala sam ici..stala sam negdje bezveze i brzo obavila shopping..a on je malac bio sav happy i nis mu nije guzva smetala..skakutao je drzeci se za moju ruku..mis moj mali..

takvim ljudima nemres nis dokazat nit objasnit jedino da ih premlatis a za to nisam sposobna,

, odlicno si ti to sve izvela, stvarno mozes bit ponosna na sebe

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.