Sada je: 11 kol 2026, 15:15.

KAVA III

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

Re: KAVA III

PostPostao/la MaMi » 12 ožu 2009, 17:00

abegi54@htnet-dsl je napisao/la:ali sam stalno krepani pas. Imali tko kakav recept za to

Izbjegavaj stres! :rolf
21 gram
MaMi
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Plava » 12 ožu 2009, 18:57

Mammamia je napisao/la:
Plava je napisao/la:Cure i ja se priključujem dijeti..ja ću kolače a vi tablete... :lol

I ja bih tako, mogu li ti se pridružiti? A što se fitnessa tiče, imam dvd Renate Sopek. Već mjesecima. Jednom sam ga čak i odgledala na kauču (ne sjećam se jesam li usput nešto i grickala :mrgreen: ). Moja Mihaela ga povremeno stavi i vježba malo uz Renaticu i ja to s guštom gledam. Vrlo efikasno mršavljenje :lol .

Nadice, zavidim ti na odmoru! Drago mi što si se lijepo zabavila, a sigurno si i neutralizirala učinak onih slatkiša :naughty !

Dala sam ti odgovor ali na krivom topicu :bonk , naravno da možeš... :mrgreen:
plavi filozof.....
vrti mi se u glavi
"Ništa nije poput razgovora s nekim tko je u istom položaju!"
Rođendani moje djece- dani anđela
Plava
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Sanja » 12 ožu 2009, 21:30

A ja pak imam problem sa debljanjem nikako da se maknem od pedeset kg. Nemoj te mi samo rećli da papam jer stvarno papam a slatkiše najviše. Inače sam zdrava bara tako kažu ali sam stalno krepani pas. Imali tko kakav recept za to :mrgreen:

Uživaj dok možeš.I ja sam imala 60 kg na 1.82, a sada imam 78kg. Jedva hodan i moran na djetu. :sumo
Moran kupit tablete i kolače hitno. :rolf Stres sam eliminirala. Kad san ja bila mršava i krepana otkrila sam da uz mršavost iman i mononukleozu.
Sad san debela i krepana!!!! :whew

Nadice!!!!!!!!!A gdje je slikica sa devom??????
Sanja
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Lidija » 12 ožu 2009, 22:39

Sanjo :shock:
Lidija
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la lulamae » 13 ožu 2009, 00:38

mammamia..ovaj fintess uz renatu ti sigurno napuni baterije..jel da? ;) naravno da moras nes i prigricnut,pa nemres sam sjedit i blejat..treba nekaj i radit :mrgreen:
dobro se vidi samo srcem, bitno je očima nevidljivo...
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Sanja » 13 ožu 2009, 08:15

:mrgreen: Lidija :shock: Heheheheeeeeeee
Moran i ja kupit Renaticu!

Rekla je meni jedna moja prija, napokon izgledaš kao žena: debela i sretna! :rolf
Sanja
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la abegi54@htnet-dsl » 13 ožu 2009, 11:49

Joj mami lakše reć nego učinit taj stres izbjeći a kako? Stalno sam u pokretu. Dok moje djete spava onda se radi po kući a kad je budan onda je ful zahtjevan stalno neku akciju traži, nema šanse da je sam. Nažalost mene jako iscrpljuje to njegovo spavanje po noći, a pomoći niotkud. Ja i moj mm smo sami snjim tj mm radi a ja snjim. Moji uskaču koliko mogu ali su predaleko i rade. Ali samu sebe tješim još malo pa će vrtić i hvala Bogu će ga uzeti od septembra i mislim da je to najbolje za njega a i stručni tim mi je jako ok koliko sam mogla na prvu loptu ocijenit.
abegi54@htnet-dsl
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la MAJA Skopje » 13 ožu 2009, 18:20

Nadice bas mi je dobro da ste se dobro proveli u Egiptu. Cekamo slikice.
A ja se prikljucujem dijeti samo neznam ni ja kako da pocnem. Verovali ili ne u 2 mjeseca udebljala sam se 5 kg. I sad svecano objavjujem da imam najvecu kilazu do sada u zivotu tacno 80kg. Verovali ili ne sve mi je u dupetu i butinama. Faca ista, grudi iste i sve do pojasa. A od tamo nadole pocele su vec i gace da mi pucaju. Pre nego sto sam rodila imala sam 63 kg i to je na moju visinu od 171 idealno. Nakon trudnoce ostala sa 72kg. I postepeno dosla do 75 pa sam se nekako obuzdavala. A sad ovo 80 ipak je previse. Pomagajteee. A imam strasan apetit jedem naravno najvise slatko. :oops:
MAJA Skopje
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Sanja » 14 ožu 2009, 10:18

abegi54@htnet-dsl je napisao/la:Joj mami lakše reć nego učinit taj stres izbjeći a kako? Stalno sam u pokretu....

Koliko sam vidjela djete ti je još malo pa se i vše daješ.Vidječeš kad staneš na loptu za koju godinu. :mrgreen:
Uživaj dok možeš i puuuuuuuno papaj!!!!!! :dada

Majice! Svi znamo formulu za skidanje kila :sumo Sta cekamo!!!!
I meni sve ide u dupe, al tješim se sa Jenifer Lopez. Ona je svoje i osigurala. :lol
ps. Imam više kila od muža imam osječaj da ću ga zdrobit. :sumo

Nadice!.......slika sa devom??????????????????

Evo lijep je dan i ja otra na selo sadit povrće. Postala sam prava farmerica. Samo da me kićma ne učepi.
Palo mi je napamet uzet uredsku fotelju na kotačiće pa klizit po polju da se ne saginjem. :1
Sanja
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Mammamia » 14 ožu 2009, 11:03

MAJA Skopje je napisao/la: I sad svecano objavjujem da imam najvecu kilazu do sada u zivotu tacno 80kg. Verovali ili ne sve mi je u dupetu i butinama. Faca ista, grudi iste i sve do pojasa. A od tamo nadole pocele su vec i gace da mi pucaju.

Opisala si mene, samo sam ja još i niža od tebe (165). A ja čak niti ne volim toliko slatkiše, odnosno, da ne bi bilo zabune, volim ih, ali sam jako izbirljiva u tome i rijetko ima u kući ono što volim, ali onda navalim! :oops:

Sanja je napisao/la:ps. Imam više kila od muža imam osječaj da ću ga zdrobit. :sumo

I ja isto. :oops:
Palo mi je napamet uzet uredsku fotelju na kotačiće pa klizit po polju da se ne saginjem. :1

Ta ti je dobra! :rolf
Mihaela, Margarita i Antonija
Mammamia
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la MaMi » 14 ožu 2009, 12:06

Obožavam priče o kilama, vidim da nisam sama. :rolf

Abegi, šalila sam se o izbjegavnju stresa. Negdje si pisala kako svoje dijete noću nosaš pa sam prepoznala svoju muku. Naime, moje dijete je po dobi čini mi se blizu tvojem, u pokretu je dan i noć s tim da još po noći traži da se nosi 1-2 sat, a nemamo nikakvu komunikaciju.
21 gram
MaMi
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la abegi54@htnet-dsl » 14 ožu 2009, 13:18

Ma pretpostavila sam da se zezaš. Mi ti imamo neku komunikaciju kuži hrpu stvari kad mu kažeš i činimi se da tu nekako najviše vidimo pomaka a to mi i drugi govore a i počeo se lijepo javljati. Međutim mi smo jako razmaženi hvala Bogu ga nenosam po noći samo mi još to fali stvarno Vam se divim. Meni su leđa koma. Svima je to jaaaaako poznat osjećaj. Ja sam skontala da je jako razmažen, jer pored svih zdravstvenih problema koja su nas jako odvukla od svega on jednostavno manipulira snama. Nekad da nekad ne ovisno kak mu je dan.Kod mog sina mi se čini da mu jako paše naša blizina jer ponoći kad skuži da je tišina i da je svjetlo manje inteziteta e tu počne šou a kad nas samo čuje već se smiri.Ma dobro i tome će doći kraj. Živio vrtić :lol
abegi54@htnet-dsl
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Sanja » 14 ožu 2009, 22:50

Sve poznato! I moj sinčić itekako dobro manipulira sa nama, a razmažen je do besvjesti.
A štaš. :/
Sanja
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la lulamae » 15 ožu 2009, 00:24

sanja,pa blago tebi..sto bi ja dala da imam vremena i mesta nesto posaditi..ok,mjesta bi se i naslo ali vremena,nikak,bar za sad..a kad uskoro i dodem do nekog slobodnog vremena vec ce proci vrijeme sadnje..jedva nadem vremena za posadti koje balkonsko cvijece..to stvarno OBOZAVAM..a ono za uredsku stolicu..pa lijencino jedna!! :lol trgni se malo! ;)
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la abegi54@htnet-dsl » 15 ožu 2009, 10:19

Ma "blago"Vam se vi koliko toliko radite nešto sa svojom djecom, a ja odkako se rodio samo neka sranja(oprostite na izrazu). Doktori i samo doktori pa kontrole neka mala vježbanja koliko se može, a jako se malo moglo na žalost, taman misliš da je to prošlo pa dođe novo i tako u krug. Ali sad konačno mislim da je svemu kraj i da ćemo za par tjedana nakon što se oporavi od ove operacije krenut dalje i to punom parom. E kad dođem do toga ću krepavat doslovno(koda nisam do sad), ali ću biti nekako sretnija i smirenija jer znam da će se radit snjim. Mada znam da uvijek nešto može opet doći ali će dobit neki svoj red rada i upada u vrtić gdje mi se čini ekipa jako ok. Bit će sretna mama sretan sin. Mada je i on sad jaaaaako sretan od sve muke neznam kako je uopće napredovao. A što mogu fajter na mamu :lol
abegi54@htnet-dsl
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Sanja » 15 ožu 2009, 10:56

Ma doći će i bolji dani. Moraju! kad su djeca malena moramo jako puno raditi. Sječam se s mojim Nikijem su uvik isto bila neka shranj...
Operacije kile, flegmone, svaki dan vježbanje na motorici, defektolozi,....konstantne kontrole.........
Sad kad je to skoro sve iza nas i dalje triba radit, i dalje su neke druge poteškoće, al mi se čini kao da je ipak manje jurnjave.

Drži se!
Sanja
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la lulamae » 21 ožu 2009, 17:41

evo nasla sam nesto sto mi je uljepsalo dan..toliko sam se nasmijala da sam to morala podijeliti s vama.. :rolf
ako znate pjesmu od katy perry..

http://www.youtube.com/watch?v=1upZz3a- ... -hita.html
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Lotta » 21 ožu 2009, 22:42

je, ovi su za umrit.. :D
a ono sto je meni uljepsalo dan i nikako mi ne izlazi iz glave je ova prekrasna djevojcica andeoskog glasa. bila je jucer na opri i ostala sam paf,ako jos niste culi za nju poalusajte, mala ima 6 god i najpoznatija u velikoj britaniji, finalista showa britains got talent..
http://www.youtube.com/watch?v=i1Vfo1kr3y0
http://www.youtube.com/watch?v=OnUOJonRcCw
Lotta
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la lulamae » 21 ožu 2009, 23:20

mala super pjeva :srca
cijelo vrijeme si mislim..pa moj adrian je njenih godina! nemres vjerovat..woww!
al neki dan je isto bila neka druga na opah show..azijatkinja,kolko se sjecam..pjevala je sa celine dion..
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Lotta » 23 ožu 2009, 18:39

jos sam nasla i ovo
http://www.youtube.com/watch?v=fa-xLY5W ... re=related
curica koja ju prati na klaviru je dijete s pp..
Lotta
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la nadicab » 23 ožu 2009, 23:58

ja na devi
slika
ja ispred piramide
slika
sfinga
slika
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la lulamae » 24 ožu 2009, 00:33

lotta,stvarno me dirnulo ovo na youtube-u..prekrasno :srca pogotovo sto je na klaviru curica s pp..

nadice..mogla si staviti malo vece slike,jedva te vidim ;) al vidi se da ti je bilo dobro..suncano,na devi,ti i muz bez djece..kome ne bi bilo divno..
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la faith » 24 ožu 2009, 06:42

Slatke su ti slikice ali su fakat malene, daj ih malo povećaj :mrgreen: .
Shine as the light you are (dr. Eric Pearl).

Tražim ljude, što više ljudi, koji imaju neograničenu sposobnost uvjerenja da ne postoji nešto što je nemoguće učiniti (H. Ford).
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la nadicab » 24 ožu 2009, 11:53

pa vidi se i mjesto radnje i galvni glumci :dada
Bila kod zubara, ajmeeee, sređivao stari zub koji je u poluraspoadnutom stanju, rečeno je da je najbolje da se vadi, ali ovaj zubar je rekao da će probati ga prvo spasiti.
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la faith » 24 ožu 2009, 14:41

Imaš ti zapravo pravo, zakaj povećavati slike, nek se svi malo više potrudimo :lol .
Nadam se samo da te taj zub ne boli previše i da će ga spasiti.
Shine as the light you are (dr. Eric Pearl).

Tražim ljude, što više ljudi, koji imaju neograničenu sposobnost uvjerenja da ne postoji nešto što je nemoguće učiniti (H. Ford).
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Plava » 24 ožu 2009, 14:53

Nadice slike su ti dobre ali su ko glavni dio uputstava na etiketi...trebaju nam naočale i povećalo...ali to je zbog godine proizvodnje nas koji gledamo :lol
I da mom su kumu prije par dana spašavali zub, pa je nakon tri dana antibiotika, za vikend, završio na hitnoj...glavom je lupao u zid od boli..a anestezija o 5 injekcija nije djelovala. Reko kirrg da to već dugo nije vidio da ne djeluje anestezija kolko boli. Možda bolje da ne čekaš :|
plavi filozof.....
vrti mi se u glavi
"Ništa nije poput razgovora s nekim tko je u istom položaju!"
Rođendani moje djece- dani anđela
Plava
Ovisna sam
Ovisna sam

Prethodna

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.