abegi54@htnet-dsl je napisao/la:ali sam stalno krepani pas. Imali tko kakav recept za to
Izbjegavaj stres!

Sada je: 11 kol 2026, 16:23.
Moderator/ica: nadicab
abegi54@htnet-dsl je napisao/la:ali sam stalno krepani pas. Imali tko kakav recept za to

Mammamia je napisao/la:Plava je napisao/la:Cure i ja se priključujem dijeti..ja ću kolače a vi tablete...
I ja bih tako, mogu li ti se pridružiti? A što se fitnessa tiče, imam dvd Renate Sopek. Već mjesecima. Jednom sam ga čak i odgledala na kauču (ne sjećam se jesam li usput nešto i grickala). Moja Mihaela ga povremeno stavi i vježba malo uz Renaticu i ja to s guštom gledam. Vrlo efikasno mršavljenje
.
Nadice, zavidim ti na odmoru! Drago mi što si se lijepo zabavila, a sigurno si i neutralizirala učinak onih slatkiša!
, naravno da možeš... 
A ja pak imam problem sa debljanjem nikako da se maknem od pedeset kg. Nemoj te mi samo rećli da papam jer stvarno papam a slatkiše najviše. Inače sam zdrava bara tako kažu ali sam stalno krepani pas. Imali tko kakav recept za to
Stres sam eliminirala. Kad san ja bila mršava i krepana otkrila sam da uz mršavost iman i mononukleozu.

naravno da moras nes i prigricnut,pa nemres sam sjedit i blejat..treba nekaj i radit 

abegi54@htnet-dsl je napisao/la:Joj mami lakše reć nego učinit taj stres izbjeći a kako? Stalno sam u pokretu....
Sta cekamo!!!!

MAJA Skopje je napisao/la: I sad svecano objavjujem da imam najvecu kilazu do sada u zivotu tacno 80kg. Verovali ili ne sve mi je u dupetu i butinama. Faca ista, grudi iste i sve do pojasa. A od tamo nadole pocele su vec i gace da mi pucaju.
Sanja je napisao/la:ps. Imam više kila od muža imam osječaj da ću ga zdrobit.![]()
Palo mi je napamet uzet uredsku fotelju na kotačiće pa klizit po polju da se ne saginjem.

trgni se malo! 

pogotovo sto je na klaviru curica s pp..
al vidi se da ti je bilo dobro..suncano,na devi,ti i muz bez djece..kome ne bi bilo divno..

.

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.