Sunce malo! Šaljem veliku pusu da mu sve to što prije prođe skroz i da nalazi od krvi budu dobri!

Sada je: 12 kol 2026, 21:03.
Moderator/ica: nadicab
Sunce malo! Šaljem veliku pusu da mu sve to što prije prođe skroz i da nalazi od krvi budu dobri!

pepita je napisao/la:Jel to dr. Šakić fizijatar koji radi u kb Dubrava?

faith je napisao/la:Onaj Šakić kojeg sam ja spominjala je ortoped.

faith je napisao/la:Otišao je u privatnike, sad kao službeno.

Jučer je počelo, a ja sam uspjela to prenijeti i sebi pa sad udvoje škiljimo.
Mažemo kloramfenikolom pa se nadam da će ubrzo proći. Danas sam je poštedila vrtića, jer joj se oko skroz zalijepilo. I Mihaela mi je danas doms, njoj grlo divlja. Danas ću poluditi s njima dok mm ne dođe s posla, ali i to spada u radosti majčinstva.

ali samo kao priprema tijela na logopedski tretman; nije zamjena za logopeda.

nadicab je napisao/la:da, KOST je dobra metodaali samo kao priprema tijela na logopedski tretman; nije zamjena za logopeda.

(super su ovi smajlići)

, samo naprijed

Plava je napisao/la:Evo dižem topic...
Domi nam sve bolje napreduje skupili smo nekoliko novih riječi: tata, teta, Gia-Gita, tik tik -kucanje srca, maj kiki-moj kiki, aj-kaže za sebe (ja), la la la-kad pjeva... Super je u vrtiću i na svim mogučim vježbicama, sve odrađuje maksimalno dobro.
Sve češće traži da mu pustim klasičnu glazbu i naravno svoje dječje cd-e. Uz svaku pjesmu pleše drugačijim stilom i ritmom, a uz klasičnu glazbu se skroz zanese ponekad digne i ruke pa izgleda kao da dirigira .
bebaimama je napisao/la:želimo s vama podijeliti radosnu nam vijest. Naša srečica Lara je jučer propuzala s punih 20 mjeseci, ako se to može tako nazvati jer je još nesigurna i nekako povlači noge zajedno kao zec.....ali to su tek počeci....gdje nam je kraj.![]()
(super su ovi smajlići)
i onda krenula. Naravno da se nije puno moglo učiniti, htjeli su predstaviti Squiggles Early Activity System koji pruža dobru potporu u raznim ležećim položajima, ali to baš i nije išlo, tako da smo prešli na terapijski stolac Squiggles koji me je osobno oduševio. Radionicu je držao neki Irac i bilo mi je smiješno kako se Mardži umirila i lijepo sjedila, čim joj se on makao iz vidokruga (ne voli baš nepoznate muškarce, pogotovo kad niti ne razumije što govore). Kad god ga je ugledala, počela je plakati, kad se on makao, ona bi se umirila. On je odmah shvatio da njega ne voli pa se držao podalje koliko god je mogao, a publika se fino zabavljala na račun toga
. Probali smo i stajalicu koja po mom mišljenju još nije za nju, ali mi se isto sviđa. Probat ću staviti link gdje možete pogledati ova pomagala. O cijeni na žalost ništa ne znam, ali je sigurno astronomska.
Uglavnom, Mardži je zabavila publiku, probali smo odličan stolac i slikali su je za novine, tako da će biti zvijezda.

Što smo kod pokušavali nije palilo. Ali dosta o tome da ga neureknem jer baš mu i nevjerujem ali vrijeme će pokazat svoje....
).
Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.