WOW koji bumbo od bebe...
a kak se zove?
Sada je: 12 kol 2026, 18:00.
Moderator/ica: nadicab

Zbilja velki decko 

i DA porod je bio izuzetno tezak jer je zapeo za ramena pa je bila panika kako ga izvuci. ali svaka cast ovim doktorima ovdje, cim su vidjeli da ide tesko, u trenutak se skupilo desetak doktora u sobi, jedna grupa mi je gurala na stomak, drugi mi motali noge oko glave kao da radimo yogu, a jedna mala doktorica, kineskinja, s finim malim rukama, je upala u meni za otkaciti mu rame da moze izaci... svaki dan se zahvalim Bogu na tu zenu doktoricu! da je bio neki veliki muski doktor tko zna jel bi uspio svojim velikim rukama uci i zdravo ga izvuci... uglavnom toliko grozno iskustvo, ne radi boli, nego radi straha da cu izgubiti dijete! bol vise/manje prolazi... ali inace smo svi veliki u obitelji: aina je imala 4.0kg, ja i moja braca svi oko 4.3, u MM-ovoj obitelji isto tako, a imam ujaka koji je imao 5kg pri porodu! rekla mi doktorica da iducu trudnocu induciramo u 37. tj 

Ma,ko bi se usudio osuditi te?Svaki roditelj zna kaj je najbolje za njegovo dijete.Jedino neznam kak mozete dobiti odgodu jos godinu dana.Meni su rekli da se to nemoze,da P mora u skolu sa 7god.i 9mj.,pa kakva god ta skola bila.....normalna,specijalna.......Mi sad idemo na odgodu,a u jesen 2010g.krecemo u prvi razred.Koji,gdje,kakve skole.....to jos nis neznamo.

Irena.....bas su duhoviti,znaju imati takve provale,samo se sjetim Ireninog Jana

" (ovo je doslovce jer se on i moj tata tako pozdravljaju)

)...

DomiMama je napisao/la:Danas me ujutro docekao Domijev rad izvjesen s ostalim radovima na oglasnoj ploci... cim prebacim na komp, zakeljim ga ovdje... crtali su neku granu![]()

a MM vec prijeti da nece mu sin imat frizuru na rock stara
a nije ni mjesec i pol dana star.....

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.