Lotta je napisao/la: tolko dugo sam cekala taj trenutak kad ce napokon stat na noge
Baš mi je drago, konačno se i vaš cilj ostvaruje

Sada je: 13 kol 2026, 08:46.
Moderator/ica: nadicab
Lotta je napisao/la: tolko dugo sam cekala taj trenutak kad ce napokon stat na noge

,dobro došlica i od mene
ljepi pozdrav svima

cure su ti sve napisale,tako da nemam sto dodati..budi sretna da ste na vrijeme sve saznali,mi smo dosta kasnili sa svime jer nije bio nedonosce,na porodu bilo sve super itd..tek s tri mjeseca saznali da ne vidi,sa 7mj operacija ciste,a tek s godinu dana prvi put kod fizijatra!to je katastrofa!
super mi je kak velis da je trazio kolace i soka 

Nuna je napisao/la:Mamabina,mi smo ti vrlo slicni Lotti,samo sta smo mi malo ranije nasli Polovinu.
Nuna je napisao/la:Uglavnom nakon 6 mjeseci zivota ja sam skuzila da nesto ne stima,jer su mi non stop govorili da je ona prerano rodjena i da ce kasnit za vrsnjacima i govorili mi da se ne brinem.Ja i dan danas krivim sebe sto sam slusala neuropedijatricu i fizijatricu a ne samu sebe.

imu tu jos toga..
a kupaona, joj lu, da se oni dva udruze 

a tek to je za poludit...), a bravo i za luku školarca
zdravi...

Jos da nalaz MR bude u redu nitko sretniji od nas!

flipper je napisao/la:super za uredan nalaz VEP-a

jer ne mozemo prije..iako se za to znalo jos prosle godine,da trebamo,al eto,neuropedijatrica je mislila da ima vremena,a s tim nalazom smo sad trebali ici neurokirurgu..

martina mama je napisao/la:danas u 16h i 15min na HTV1 je emisija Hrvatska uzivo ili tako nedsto. Bit ce prilog o Marti i Bruni koje vec 5 godina vjezbaju kod Polovine. Dosle su s dvije godine, a sefiniranom diparezom. Pogledajte gdje su sada i kako zivi obitelj s dvostrukim vjezbacima!!!

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.