bum uzela jabuku pa ako mu se svidi zakamuflirat ću mu mrkvu unutra

Sada je: 30 srp 2026, 01:01.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

ica), kruska(opet kasica, slabo eventualno ako je zakamufliram u proso ili puru)

thinkPINK je napisao/la:nece ti se dobro usitniti odnosno nece biti onako glatko ako nema dovoljno tekucine.
Evo danas isprobala, banana i jabuka u sjeckalicu i onda jos dodala malo tekucijih rizinih pahuljica i u glatku kasicu se pretvorilo. Super je pojeo!tanjabb je napisao/la:Morisela, ne brini, bit ce oscilacija u dohrani jos puno, kad budu izlazuli zubi, kad bude prevruce, kad bude bolestan...

) i zato bi bilo poželjno da nauči piti iz čaše, ali i ako pije uz bočice nije smak svitadanijela81 je napisao/la:trajalo je pol sata, al zato nakon toga 2 sata nije trazio bocicu

Ina66 je napisao/la:zt - na početku dohrane (pogledaj u tablici!) i nije baš neki izbor namirnica, a i sam početak više dođe kao upoznavanje s novim okusima, zato se kombinira voće, povrće i žitarice
znači, kad daš žitaricu pa 1. povrće, 2. povrće i, na primjer, 1. voće imaš već nekoliko kombinacija za obrok u slučaju da ne možeš nabaviti neku od namirnica iz tablice
jasnije?
e, još sam htjela reći - mi smo s obrokom krenuli u vrijeme ručka što je kod nas između 15-16h

Ina66 je napisao/la:ana01 - u vaših 10 dana sam nabrojala 6 namirnica (jabuka, mrkva, kruška, proso, pura, riža) - ipak malo previše. ne trebaš tako žuriti i preporuka je davati svaku namirnicu 3-5 dana da se uoče moguće reakcije

moje pitanje je...kad se uvodi drugi obrok?
ovo me sad skroz zbunilo. šta ne nudiš bočicu poslije obroka? ako sam ja dobro shvatila pola sata do sat poslije kašice potrebno je bebi ponuditi bočicu/cicu. ina, tanja???

danas smo jeli rižu, krušku i malo ad da razrijedim i super je jeo dok se nije ohladilo. nekih 3/4 staklenke. 
. da ga forsiram više? ako mu dam na žličicu prođe i više, ali ja bi nekako da se od početka nauči sam.

Trenutno korisnika/ca: / i 42 gostiju.