Thanks

Sada je: 04 kol 2026, 00:59.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

.

MURA su teska kolica, necu lagati, ali tko ih ne mora nositi na kat - nije problem...
sjedalica je uistinu siroka, premda meni ispocetka nije djelovala...
mi smo se mislili izmedu BUZZa ali je ta sjedalica uska i nema nulti polozaj pa mi je to bio veliki minus...
speedi imaju frendovi (od kojih nasljedujemo AS i kosaru) oni su odusevljeni sa njima, mada sam nasla njima kao manu to sto nemaju "okomiti" polozaj za sjedenje pa se dijete dize iz kolica da bi gledalo van i nemaju nikakvu precku nego samo pojas u 5tocaka (precka se moze kupiti ali dodatno uz narudzbu)....
prostrana su, relativno laksa od Mure i Buzza, i najveca prednost - sklapaju se zajedno sa sjedecim dijelom....
Mura je iznimno lagana za sklopiti, moze se sklapati i sa sjedalicom pricvrscenom, ali je puno lakse skinuti sjedalicu i jednim pokretom ruke sklopiti kolica (cak i meni sa stomakom do zubiju)
kad ih sklapas sa sjedalicom onda su malo veca, ne mozes ih sklopiti skroz do kraja...
inace super lako je za sklapanje i zauzima jako malo mjesta- sjedalicu skines jednim pokretom, sklopis ih za cas i za manje dimenzije kotace otkopcas na jedan gumbic
super su mi ova zbog ove velike kosare - kako su mi sada drugacije stvari vazne nego kad sam birala kolica.....
naime ja namjeravam mog malca voziti u muri (MC) sto je duze moguce
MAXI COSI MURA 4
prednosti:
- zbog sirokih kotaca jako udobna za bebu
- lako upravljiva i jednom rukom
- lako se sklapaju premda potrebne dvije ruke
- lako se montira kosara i AS
- sportski dio se okrece u oba smjera
- kupola za sunce siroka i dobro stiti
- suncobran originalno samo u crnoj boji (saznala da je to dobro)
- kotaci se lako skidaju pa bez obzira na velicinu zauzimaju malo prostora
mane:
- mozda premala kosara ako vam sluzi za ducan,i sl.
- ipak dosta velika kada se sklope
- teska!!!
- siroka pa necete sa njima moci u svaku trgovinu
- torbu za kolica,odn. prematanje nije nuzno niti potrebno kupovati u skladu sa kolicima, izaberite onu koja vam se najvise svidja
offroad? neznam meni funkcionira, nisam jos nikada skrenula zbog prepreke sa puta, prosli maksimir uzduz i poprijeko (idemo uvijek kroz sumu), bundek, more,plaze,grad, livade, ....
MM se uvijek smije da ja sa kolicima zapicim ravno i ne skrecem s puta zbog nikakve prepreke...

), ljepsa mi je po bojama i materijalu krovica
)

taman sam svečano odlučila da hocu Muru i onda se on bacio u cviljenje da su mu Buzz bolja i djeluju praktičnije 

Je je jednom tjednom mozda, ostalo budem ja skupa sa dječurlijom sama bila.

od kojih nema boja koja se tebi svidja Mura ili Buzz.

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.