Sada je: 13 kol 2026, 00:56.

iscjelitelj MEKKI TORABI

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

Re: iscjelitelj MEKKI TORABI

PostPostao/la Andjela2 » 05 svi 2009, 21:36

Pozdrav svima,

Evo i ja se napokon javljam. Cure hvala vam od srca. Imam još 13 litara vode i nosim je i u bolnicu pa pijem, samo je držim u svom uredu da kojim slucajem ne dođe u ruke neke trudnice. Ja sutra ujutro vadim sve nalaze pa vam javim ima li kakvog pomaka. Inace osjecam se dobro izuzev ponovnog javljanja temperature jer sam sada u fazi ovulacije. A kralježnicu ne osjecam, nema nikakvih bolova.
Žalim svaki dan što nisam sa vama. Bilo mi je prekrasno na velesajmu. Onaj mir i spokoj koji osjecaš uz Mekkija su nešto fenomenalno. Lea-mariela neizmjerno sam ti zahvalna i dugujem ti, nadam se da cu imati priliku vratiti uslugu .
Puno, puno vas pozdravljam i želim sve naj. naj.
Andjela2
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la 1stEn » 05 svi 2009, 23:40

Draga Andjela, puno sreće sa nalazima i ne očajavaj ako ne budu dobri jer ipak treba vremena.

U potpunosti te razumijem, al mene pak još osim tog mira ulovi osjećaj totalnog smijeha iako mi se ponekad javi i ful jaka tuga da zaplačem od jada.

Sve u svemu drage curke :zivili vi meni i ak zafali TRAŽI i bit će ti DanO! :loce
1stEn
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la lea.marijela » 06 svi 2009, 21:40

1stEn imam pitanjce koje me malo muči. Kako je gore organizirana lječnička pomoč ukoliko je zatrebaš? Pitam zato što kad budemo u Maroku kasno je tražit ukoliko nedaj bože Lea dobije napad ili joj skoči temperatura ili nešto. Kakve su tvoji imali upute za slučaj potrebe?
LEA 0,870 - 2006 / DOMINIK 2003 / NIKA 2001 /
lea.marijela
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la duje » 07 svi 2009, 17:32

jedna mama mi je rekla da joj dijete od prošle godine kad je bila kod Mekkia nije imalo epi napade.... mi smo bili kod njega u Dugopolju, izvukli smo Duju iz bolnice, bio je koma, odnosno 24 sata je spavao i tako danima. prvi dan nije bilo reakcije, ali drugi dan se probudio i nasmijao... dvadesetak dana je bolje jeo i disao, spavao je normalno, i po cijeli dan bio budan i dobro raspoližen. Mekkievo objašnjenje je da je terapija pre kratko trajala, da treba dolaziti duže na tretmane i da dođemo u Maroko. I sad smo u Zg kod njega...čini mi se da Duje dobro reagira, kako prošle godine nismo imali ni novca ni mogućnosti za Maroko, a Mekki kaže da bi trebali ići, pokušat će mo se potrudit i zatvoriti financijsku konstrukciju, samo da Dujkiju bude bolje.
Danas je jedna žena prohodala, kad sam vidila, suze su mi krenile, ne mogu virovat da su čuda moguća...a bilo bi tako lipo...................
duje
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Andjela2 » 10 svi 2009, 15:22

:conf Pozdrav svima,

Je li istina da je Asad pitao ljude da li žele da Mekki dođe i u rujnu u Zagreb? Citala sam na forum hr. da je navodno u rujnu trebao ici u Sarajevo pa je iz nekog nepoznatog razloga to otkazano. Zato bi navodno opet došao u Zagreb. Ako netko zna neka javi, to bi bilo super. Meni je jedna gospođa iz Zagreba dok sam bila na velesajmu rekla da ce Mekki doci u rujnu ali nisam to uzimala za ozbiljno. Ali ako i drugi govore o tome možda uistinu ima nešto.
Topli pozdrav svima.
Andjela2
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Daisy » 10 svi 2009, 18:02

Andjela, pozdrav :mah . Kakvi su ti nalazi, jel ima pomaka. Trebala si vidjeti u petak, bio je okršaj između dvojice ljudi koji su čekali tretman, stolci su frcali zrakom. Mi smo baš bili u blizini, pa sam se jako preplašila. Ima dosta ljudi koji teško obuzdavaju nervozu zbog čekanja i vrućine. Na kraju sam čula da je odustao od odlaska u BiH, sad navodno je ovaj koji je bacao stolce državljanin BiH (možda ga je to potaknulo da da konačnu odluku o neodlasku u susjednu državu). Sve sam to napola čula jer kažem ogromna je gužva i dosta veliki žamor.
Mi nosimo pakete vode i pije cijela obitelj. Pozdrav svima :proljece
Daisy
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Andjela2 » 10 svi 2009, 23:02

:dunno Pozdrav svima,

Nalazi još nisu gotovi, javim kad budu. I ja sam procitala da je taj što je pomahnitao iz BIH ali nešto mi je malo vjerojatno da je samo zbog njega odustao od odlaska u Sarajevo. Uostalom otkud on zna tko je iz koje države ili grada. Ali sve u svemu meni je drago da ce opet doci u Zagreb jer tu mi je bliže ali nije ni Sarajevo preko bijela svijeta, snašli bi se mi i tamo. Nego kako su vam djeca ima li kakvih pomaka kod F i kod djeda.
Sve vas puno pozdravljam.
Andjela2
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Daisy » 10 svi 2009, 23:06

Dedek više ne dolazi, teško izdržava ovu gužvu, ali mu je ok. Ovu subotu mi je stariji sin imao krizmu i sve smo izdržali čak i F. On je cijeli dan bio budan, bio na misi, u restaču i do 23,30 budan taj dan. Preko dana je spavao 1 sat. :roll:
Navečer se igra, vriska, baca se cijelim tijelom, nožicama, hoće da ga njišem i vrtim u krug. Jedva ga obuzdavam koliko je razdragan i pun energije.Sve pet :joy
Daisy
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la 1stEn » 11 svi 2009, 13:15

Draga Lea...,
gužve su nesnosne, a ljudi frustrirani i bez suosjećanja. Sve se to nekako otelo normali. Djeca više nisu bitna, invalide nitko ne šljivi. Teško mi je to više opisati. Čovjek se trudi svima pomoći, a mi se međusobno koljemo. Ispred ulaza su na parkingu napravili takovo smetlište da je to grozno!
Nadam se da ga to neće odgurnuti i od nas. On nam je velika prilika i čisto čudo jer mi nitko ne može govoriti o placebu učinku kod djece. To mi niti jedan dr. ne može poturiti kao odgovor na njegov rad. Gospodin je stvarno velikog srca, a ne možeš se ne nasmijati kad ga vidiš, tako ti je nekako toplo oko srca da sve brige nestanu. Ako nije takav slučaj onda se treba zamisliti!
Tražih Anetu, ali je ne ugledah, moradoh paziti na bebu jer je skoro ispala baki iz košare. Malo je dida pomogao, a onda baka i to je bilo prestrašno.
Sve u svemu, za bolnicu su mi rekli da je u Rabatu, nekih 30-ak km od Skhirata.
Vjerujem da imaju i tamo dr.-a iako sumnjam da će ti trebati. Već je bila jedna mama sama sa kćerkom koja ima epi napade i nije joj trebao dr.
Ajde kad nađeš vremena da se vidimo pa da ti pokažem slike. Ako bih trebala izabrati za honeymoon to bi mi definitivno bila naj destinacija!
Pozz
1stEn
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la lea.marijela » 11 svi 2009, 22:39

Danas sam isfrustrirana klaićevom pukla kod Mekija i izvikala se na gomilu nediscipliniranih ljudi i na redare jer umjesto da rade svoj posao oni se naslonili na ogradu i brbljaju. Bilo je užasno puno ljudi i užasno puno kolica. Klinci su nam se gušili bez zraka. No dreka je upalila jer su dečki odmah priskočili i čas posla popravili red, napravili za klince poseban špalir i razmak od ostalih tako da smo mogli disati. Zaista su se potrudili. Hvala im!

Danas su bila dva čudesna ozdravljenja koja su me osobno jako dirnula i iako je Lea do jutros bila još na infuziji mislim da je odluka da idem odmah k Mekiju bila prava.
1stEn prihvačam poziv za kavu samo neka Meki ode jer sam u stisci s vremenom.

Daisy daj se javi kad si tamo da se nađemo - mob sam ti ostavila na PM :mah
lea.marijela
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Daisy » 11 svi 2009, 22:50

Lea, samo da ti javim da sam danas bila na rubu nesvijesti. Toliko je u jednom momentu bilo zagušljivo, kolona kolica se nigdje nije kretala, ni naprijed ni natrag, da mi se sve zaljuljalo i to opasno, a baš sam danas bila sama s F. Onda sam zamolila onog starijeg stričeka u plavoj majici nek mi F uzme naprijed (bila bi šteta da ne ide s obzirom da smo puno puta već bili), a ja ću izići van. Međutim on je nestao i vratio se natrag i rekao da je pitao Mekkija i propustio me naprijed s malim. Ovaj puta sam stvarno bila blizu :znoj . Uopće neznam kako sam se stvorila kod Mekkija, kao kroz maglu. A tamo uvijek riječi ohrabrenja i okrepljenja. Pričat ću ti kad se vidimo. Pričala sam i s Asadom, u stvari su izgubili puno vremena sa mnom što mi je čudno jer je bilo puno ljudi, meni loše, a ovaj puta sam se najviše zadržala pod šatorom. Čudno!
:dunno Uglavnom, Asad me zamolio nek napišem par riječi u onu bilježnicu što sam ja i iskreno učinila. Da me sad pitaš što sam upisala, ne znam, bila sam ko u nekom pozitivnom transu. Mekki :klanja .
Daisy
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la mamabina » 12 svi 2009, 09:03

Znam da uletavam kao padobranac sa pitanjima ali vidim da vi imate puno iskustva sa Mekkijem....

Naime meni i mojoj bebici je samo mahnuo nije ništa rekao a bebu čak nije niti dodirnuo, šta to znači? Jel to znači da ne moramo više dolaziti, da ne može pomoći ili je sve ok?

Jel ima tko kakvih konkretnih medicinskih dokaza o poboljšanju bilo koje vrste?
MamaBina
slikaslika
mamabina
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la azraz » 12 svi 2009, 13:16

mamabina je napisao/la:Znam da uletavam kao padobranac sa pitanjima ali vidim da vi imate puno iskustva sa Mekkijem....

Naime meni i mojoj bebici je samo mahnuo nije ništa rekao a bebu čak nije niti dodirnuo, šta to znači? Jel to znači da ne moramo više dolaziti, da ne može pomoći ili je sve ok?

Jel ima tko kakvih konkretnih medicinskih dokaza o poboljšanju bilo koje vrste?

i ja sam tu padobranac, moja mama ide i pričala mi je kako to sve fascinantno izgleda. Mislim da si u pravu, ako te malo dira sve je ok. Ona je recimo ok, ima 56 godina i boljke koje idu s tim godima, početak osteoporoze, nešto mastopatije i sl., srećom ništa veliko i reklo bi se da je zdrava, ali joj je Mekki rekao neka dolazi svaki dan. Čovjek očito zna!!
A što se dokaza tiče, ja sam samo čula te priče tj i moja mama je razgovarala sa ženom koja se digla iz kolica, djeci koja više nemaju epi napade, neka djevojka je navodno "pročula"...
O. 16.05.2005.
M. 08.09.2008.
azraz
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la 1stEn » 13 svi 2009, 09:12

Hola ekipa,
netko je pitao za konkretne dokaze. Moja bakica ima cistu od 8 mm išla je dva tjedna neredovito kod Mekkija sada, pa u petak na kontrolu. Cista se smanjila za 2 mm, što se možda čini nebitnim. No pitala je doktora je li to moguće da se smanji sama od sebe, a on pak da nije da je trebala rasti i da mu nije jasno zašto se smanjila. Ako tko treba pravu dokumentaciju nek mi se javi!

Pozz
1stEn
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la faith » 13 svi 2009, 10:51

Mene zanima da li netko ima pomaka kod djeteta s cerebralnom paralizom. Ovo za tumore i ciste znam da je pomogao mnogima, kao i kod migrena i sl. problema.
Shine as the light you are (dr. Eric Pearl).

Tražim ljude, što više ljudi, koji imaju neograničenu sposobnost uvjerenja da ne postoji nešto što je nemoguće učiniti (H. Ford).
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la 1stEn » 13 svi 2009, 15:37

Tko je pitao za cerebralnu paralizu???
Evo jedan od mnogih slučajeva : http://www.24sata.hr/news/clanak/5000-l ... =main_page

Nadam se da će vam to biti dovoljno.
1stEn
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Daisy » 13 svi 2009, 19:28

Danas je začuđujuće bilo ok, nit sparine, gužve ima, ali čini mi se bez nervoze i guranja. Mekki vrlo raspoložen, čak je i svoju ženicu izljubio pred svima. :ljubav . Bilo je baš fajn. Jedino se ja nisam mogla maknut iz pozicije g16 (Lea isprike, nisam se mogla izvuć od stolaca), a i bilo bi bezobrazno odbit mjesto koje nam je jedna bolesna ženica čuvala. Vidimo se sutra! Moj F prvo u vrtiću ima tortu :rodj , a onda jurimo za Zgb.
Daisy
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la lulamae » 13 svi 2009, 21:40

evo,ja sam se mozda malo prekasno ukljucila u ovo..ali ipak zelim iskoristiti ove dane koji su mi ostali dok je mekki tu..nisam uopce gledala ovaj topic i onda sam slucajno i neplanirano dosla s leom.marijelom na velesajam..mogu vam ispricati svoje iskustvo..
inace sam skepticna sto se tice ovakvih stvari i ne volim obilaziti takve ljude,pogotovo one koji naplacuju..eto..ali od mekkia sam dobila samo pozitivne dojmove..bili smo jucer i danas..
jucer je samo malo pipnuo adriana pa mene i prosli smo u sekundi a onda me asad uhvatio za ruku i rekao 'on ne vidi?' ..ja sam rekla da ne vidi..pa veli 'nista?'..reko 'ne'..malo smo pricekali tamo i nisam imala pojma sto se sad dogada a onda je asad razgovarao sa mekkiem i mekki je ponovo pregledao adriana..dirao ga po trbuhu,glavi..bas mu je stisnuo glavu ;) onda me asad pitao da li vidim kakvih promjena..rekla sam da ne,da smo prvi put..pa mi je rekao da dodem svaki dan jer su imali slican slucaj i dijete je progledalo ili bolje vidi,nes tak..to je bio ludi dozivljaj jer koliko sam shvatila rijedak je slucaj da asad nekog zaustavi..
danas je stvarno bilo nevjerojatno..bila sam toliko uzbudena..cekali smo u redu i adrian je stajao kraj mene..dok sam ja zlabrala s leom.marijelom,pogledam prema adrianu a on se iz petnih zila trudi nes vidjeti :shock: da vam pojasnim..adrian vidi nesto tek kad je jaki kontrast..znaci u potpunom mraku moze vidjeti recimo svijetlo od mobitela i to ako je stvarno jako i to samo pod odredenim kutem,u donjem kutu..inace,po danjem svijetlu ne vidi..eventualno ako bas gleda u sunce,moze vidjeti svjetlost i to je to..i tako mi stojimo a on dize glavu gore i pokusava fokusirati pogled i totalno izbecio oci,ne znam kak da vam objasnim ali vidjelo se da se trudi gledati..znam,jer to radi kad trazi sunce..ali u onako mracnom paviljonu nema sanse da bi nes vidio..pa kad idemo kod oftalmologice ona mu bljesti s lampicom drito pred ocima i veli da ne vidi reakciju..kad sam ja vidjela kako se on trudi gledati pocela sam se tresti od uzbudenja..i tako smo dosli na red kod mekkia i pregleda ga u sekundi,primi za ruku da ga odmakne,pa onda pregleda mene i onda opet adriana..dirao ga je za ruku,za zglobove,za glavu,stavio mu je prste na oci..mene je pitao da li ista vidi..to smo se sporazumjevali rukama..pokazivao mi je oci a ja sam odmahivala glavom da ne vidi..pa me pita 'zar ni malo?'..pokazala sam da ne..onda mi je rekao 'svaki dan'..da dodemo svaki dan..opet je dirao adriana,poljubio ga i nesto mu je pricao..pojma nemam sta..ja sam bila preplavljena osjecajima,rasplakala sam se ni sama ne znam zasto..tu se nasla i lea.marijela koju sam morala zagrliti jer sam na nekome morala istresti osjecaje (sorry d...nadam se da nije bad)..kasnije je adrian opet pokazivao da trazi nesto pogledom..velim vam,nevjerojatno..onda sam ga pitala sto je bilo,rekao je da gleda svjetlo-sunce..ja pitam gdje,da mi pokaze..a on digne ruke prema gore i to u sekundi..kao prvo njemu je tesko dici ruke tako jako iznad glave,pogotovo tako brzo a kao drugo pa skoro da je nemoguce da vidi nesto drito iznad njega..iznad njegove glave..ako je gledao svijetlo,to je uvijek bilo sa strane..onda mi je stiskao glavu kako je mekki njemu stiskao,i pitam ga sta radi-veli 'gledas'..veceras ga pitam sto je bilo na velesajmu i lijepo mi isprica da ga mu je stricek mekki dirao busu i glavu i oci..i ja velim 'i sto se onda desilo?'..a on veli 'pokvarilo se'..pojma nema o cemu on..velim 'sto se pokvarilo?'..a on 'svijetlo'..'koje svijetlo?'..'ono sto se pali'..
eto,pojma nemam da li to ikome ista znaci sto sam opisala ali samo sam htjela opisati svoje iskustvo..i jako je zanimljivo to da je adrian cijelo vrieme miran dok smo tamo..ne mora na wc,ne trazi jesti,ne zeli ici,nije zivcan..potpuno je miran..to je za njega nevjerojatno jer inace bi u takvoj situaciji gdje je tolika hrpa ljudi,zamor-bio lud i zivcan vec sto puta..jer ne podnosi buku..eto,jucer nedugo prije toga bili smo na otvaranju malog doma i bio je totalno zivcan medu tolikim ljudima a nije ih bila ni petina koliko ih je bilo na velesajmu..ne znam sto to sve znaci..ali idem i sutra i prekosutra.. :mah
dobro se vidi samo srcem, bitno je očima nevidljivo...
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Daisy » 13 svi 2009, 22:08

Rasplakala si i mene. Od sreće. Baš mi je drago što imaš dobra iskustva, što ti dijete može opisati svoj doživljaj. Uvijek sam se pitala jel moj F išta doživljava kod Mekkija, vele da djeca to jako intenzivno proživljavaju.
Sretna sam zbog vas, vidimo se sutra, puno pozdrava od F i mene!! :srca
Daisy
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la lulamae » 13 svi 2009, 22:13

pozdraf i tebi i f. :mah :joy
dobro se vidi samo srcem, bitno je očima nevidljivo...
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la lea.marijela » 13 svi 2009, 23:48

Pozdrav veseloj ekipi!!!!
Uh kako mi je drago čitat Lu ma da ste to samo danas vidjeli, nije ona to ustanju ispričat kako je stvarno bilo jer je bila Van sebe al A. je zaista uložio svu silu svoih mišića kako bi isfokusirao sve oko sebe. Ja sam pukla kad je na jedno pitanje koje mu je postavila Lu nešto tipa A. šta to radiš? ( u trenu dok je on fokusirao) a on ko iz topa - "Gledam!!!" :shock: otprilike je ovo bila naša faca no ja se nisam toliko ušokirala jer je meni to već kao pod normalno.
Velika pusa mojoj maloj mazi - vidimo se sutra ;)
Usput nisam uspjela uhvatit Asada pa ti se nisam ni javila al za sutra imam pakleni plan :mrgreen:
Daisy ne brini vidjela sam ja da si ti u poziciji a nas je bilo puno tak da se ni ja nisam gurala do tebe. Vidimo se
lea.marijela
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la faith » 14 svi 2009, 06:45

1stEn je napisao/la:Tko je pitao za cerebralnu paralizu???
Evo jedan od mnogih slučajeva : http://www.24sata.hr/news/clanak/5000-l ... =main_page

Nadam se da će vam to biti dovoljno.

Da li netko poznaje tu gospođu Smlatić, željela bi čuti iz prve ruke iskustvo majke. :mah
Shine as the light you are (dr. Eric Pearl).

Tražim ljude, što više ljudi, koji imaju neograničenu sposobnost uvjerenja da ne postoji nešto što je nemoguće učiniti (H. Ford).
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la danijela81 » 14 svi 2009, 08:49

i ja upadam kao padobranac!

mama mi jucer spomenula da neki covjek na velesajmu lijevi sve zivo, rekla sam joj da me ne zanimaju takve gluposti. i slucajno jutros ugledam ovaj topic, i procitam samo zadnju stranicu, i posebno post od lulamae koji mi je natjerao suze na oci!
moj V. je operirao mrenu na okicama, odmah poslije operacije je trebao dobiti kontaktne lece kako bi mu se razvijao vid, medjutim, vec 4 mjeseca se borimo s jakim upalama oka koje mu zatvaraju zjenice, tako da on gotovo nista ne vidi, pa svakih sat, dva kapamo kortikosteroide da bi se to sprijecilo. lece ne moze nositi dok mu kapamo kapi, i tako mjeseci prolaze, a mene je sve vise strah da se vid nece razviti kako treba, ili jos gore, da ce se zjenice zauvijek zatvoriti.

ponukana pricom lulamae, zelim otici tamo s Vjeranom, pa vas molim da mi kazete sto sve treba da dodjemo do njega, do kad je tu?

znam da zvucim kao da sam pala s Marsa, nisma imala strpljenja sve citati da mozda pronadjem odgovore na pitanja, poslije cu polako kad nadjem vise vremena.
Vi ste sol zemlje, vi ste svjetlo svijeta!
V. 03.11.2008. :luv
R. 11.06.2014. :luv
danijela81
(pre)fina gospoja

PostPostao/la duje » 14 svi 2009, 08:53

samo dođi sa vjerom, Mekki je tamo od 10 do 15 sati. u tvari nemoj doći tako rano nego oko 12, i ponesi flaširanu vodu :zivili
duje
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la danijela81 » 14 svi 2009, 08:54

hvala puno!!!
Vi ste sol zemlje, vi ste svjetlo svijeta!
V. 03.11.2008. :luv
R. 11.06.2014. :luv
danijela81
(pre)fina gospoja

PostPostao/la mamabina » 14 svi 2009, 10:37

Super lulamae :buket

Ma ja vjerujem u čuda, kuda bi stigli kad ne bi ništa vjerovali i nadali se. Isto sam bila pomalo skeptična a moj me muž htio objesiti za prvo drvo kad sam mu rekala kud je vodim. No još uvijek je nejasno zašto mekki nije ni dotaknuo moju bebicu i samo je mahnuo????? :conf Ajde neka mi netko odgovori ako zna!? Vodu smo popili :alc

Moja teta ide sa malim koji ima CP i Hidrocefalus i još sto čuda, u kolicima je i slično i još nema nikakvih promjena, naravno ne očekujem da će ustati i potrčati ali se nadam nekom poboljšanju... Čula sam da će na jesen opet doći, jel netko zna kada?

Pozdrav svima, Mekki :1
MamaBina
slikaslika
mamabina
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la andrij » 14 svi 2009, 13:50

Ima li tko sa autizmom da je išao
Ispunjen život moguć je unatoč mnogim neispunjenim željama.- D. Bonhoeffer
andrij
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Dvojba » 14 svi 2009, 18:37

Logirala sam se samo zato da bih odgovorila Lulamae.

Ovako, dijete ti je vidjelo pokvarenu neonsku lampu koju ja već danima gledam kako
blinka negdje na 10 metara od Mekkija. Tvoje dijete je to vidjelo, zato ti je reklo da je vidjelo
pokvareno svjetlo, ono što se pali i gasi.
Možeš biti presretna jer je to golemi napredak i samo budi ustrajna i s klincem svakako
dođi i u rujnu. Sretno!! :)
Dvojba
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Dvojba » 14 svi 2009, 18:39

Mmar, nistagmus imam i ja. Od kako idem Mekkiju, simptomi su se prepolovili.
Brze pokrete očnih jabučica imala sam nekoliko puta dnevno, a sad imam nekoliko puta tjedno.
Samo nastavi ići s klincem. :)
Dvojba
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la 1stEn » 14 svi 2009, 20:40

Hola padobranci, samo padajte ni mi nismo uzemljeni baš, zar ne curke?

Najnovije što pronađoh http://dnevnik.hr/bin/video.php?medi...agazin_emisija

Rekla sam samoj sebi kako neću trošiti riječi na ljude koji nemaju razumijevanja za bebu od dva mjeseca, ali ne mogu vjerovati da se netko danas dosjetio uspoređivati bebu sa djedicom. Svima im je tamo teško shvaćam ja to, ali zašto oni ne mogu shvatiti da beba još nema razvijen imunitet, da je se treba presvlačiti, dojiti i kad počne vrištati da ne možete reći samo BUDI TIHO.

Uglavnom ekipa, želim vam svu sreću sa zdravljem vas i vaše djece. Za bilo kakova pitanja slobodno mi se javite. Slike Maroka i smještaj.
Naš problem je sluh i umjetna pužnica koja nam se sve više približava.

Da li netko zna ako dijete koje nikad nije govorilo ništa drugo osim mamama,bababa, papapa može samo odjednom govoriti dadada i tatata s tim da je gluhoća na oba 90 i 100 dB?
Pliiiz recite mi štogod.
Pijte :alc i ćivite u nadi jer to je najjače što mi roditelji imamo!

Pozzz :zivili
P.S.

Lulamae donesi Asadu sliku od A. sutra. Zamoli ga da vidi s Mekkijem što i kako dalje!
1stEn
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PrethodnaSljedeća

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.