Sada je: 13 kol 2026, 00:05.
Moderator/ica: nadicab

vi meni i ak zafali TRAŽI i bit će ti DanO! 

Pozdrav svima,
. Kakvi su ti nalazi, jel ima pomaka. Trebala si vidjeti u petak, bio je okršaj između dvojice ljudi koji su čekali tretman, stolci su frcali zrakom. Mi smo baš bili u blizini, pa sam se jako preplašila. Ima dosta ljudi koji teško obuzdavaju nervozu zbog čekanja i vrućine. Na kraju sam čula da je odustao od odlaska u BiH, sad navodno je ovaj koji je bacao stolce državljanin BiH (možda ga je to potaknulo da da konačnu odluku o neodlasku u susjednu državu). Sve sam to napola čula jer kažem ogromna je gužva i dosta veliki žamor.

Pozdrav svima,

. Uopće neznam kako sam se stvorila kod Mekkija, kao kroz maglu. A tamo uvijek riječi ohrabrenja i okrepljenja. Pričat ću ti kad se vidimo. Pričala sam i s Asadom, u stvari su izgubili puno vremena sa mnom što mi je čudno jer je bilo puno ljudi, meni loše, a ovaj puta sam se najviše zadržala pod šatorom. Čudno!
Uglavnom, Asad me zamolio nek napišem par riječi u onu bilježnicu što sam ja i iskreno učinila. Da me sad pitaš što sam upisala, ne znam, bila sam ko u nekom pozitivnom transu. Mekki
.

mamabina je napisao/la:Znam da uletavam kao padobranac sa pitanjima ali vidim da vi imate puno iskustva sa Mekkijem....
Naime meni i mojoj bebici je samo mahnuo nije ništa rekao a bebu čak nije niti dodirnuo, šta to znači? Jel to znači da ne moramo više dolaziti, da ne može pomoći ili je sve ok?
Jel ima tko kakvih konkretnih medicinskih dokaza o poboljšanju bilo koje vrste?

. Bilo je baš fajn. Jedino se ja nisam mogla maknut iz pozicije g16 (Lea isprike, nisam se mogla izvuć od stolaca), a i bilo bi bezobrazno odbit mjesto koje nam je jedna bolesna ženica čuvala. Vidimo se sutra! Moj F prvo u vrtiću ima tortu
, a onda jurimo za Zgb.
onda me asad pitao da li vidim kakvih promjena..rekla sam da ne,da smo prvi put..pa mi je rekao da dodem svaki dan jer su imali slican slucaj i dijete je progledalo ili bolje vidi,nes tak..to je bio ludi dozivljaj jer koliko sam shvatila rijedak je slucaj da asad nekog zaustavi..

1stEn je napisao/la:Tko je pitao za cerebralnu paralizu???
Evo jedan od mnogih slučajeva : http://www.24sata.hr/news/clanak/5000-l ... =main_page
Nadam se da će vam to biti dovoljno.

Ajde neka mi netko odgovori ako zna!? Vodu smo popili

i ćivite u nadi jer to je najjače što mi roditelji imamo!

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.