Sada je: 03 kol 2026, 12:20.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

a meni se čini da je pod utjecajem ovih starijih dečki. kaže teta da je to faza, a 

) ali samo doma
, na svom terenu.

Lora7 je napisao/la:offtopic![]()
nego,bruni...a neke nove slike jel planiras slat meni..

....mi nemamo ručak u 11, al isto nešt pojedemo pa u 12 idemo na spavanac. da smo išli, spavanac bi odradili u autu (kak god to izgledalo poslije). mi ručamo nakon spavanja jer meni totalno ne paše kuhati tak rano ujutro (osim kaj juhu stavim). da kuham, nebi uopće stigli van. obično idemo ujutro na obližnje igralište (sat, sat i pol), a to im i treba da brže i lakše popadaju u krpe (čitaj - ne zafrkavaju mene)...inače se i ja našeg rasporeda držim ko pijan plota jer se zna desit, pogotovo pred spavanje, ako malo "zakasnimo", nastane kaos 

i ovak
....i da....čini mi se da će ipak (ako sve ostane tako kako je) ići u neku mješovitu mlađu, a ne jasličku grupu kak sam mislila prije...nekak mi se čini da će biti i jedini "novi" u grupi...vidjet ćemo...

) i obavili zadnje cijepljenje 5 u 1 na koje je mama zaboravila
....strašno koliko se boje doktorice
a ja ih uopće nisam dobro pripremila....nisam mislila da će ih malo detaljnije pregledat a i na cijepljenje sam fakat zaboravila....no, imali smo "malu neugodnost" s dokicom. naime, R je toliko plakao (čitaj vrištao) da mu je ona u jednom momentu poklopila šakom usta da ga utiša 

,,,mi smo trenutno u vodenim kozicama...tocnije Janek (tak ga zove seka) i sad navijamo da ih dobije i ona...moram reci da je to muski podnio heheheh.....nema temperaturu i ne svrbi ga nesto strasno.....sad su vec u prolazu, a kad ga pitamo kaj ima veli imam koze meeeeee...pa mekece po cijele dane heheheheh
...sekica bi ih isto svom silom.....svima ubod od komarca pokazuje kao kozicu hehehe....inace su super.....brbljai, veseli i jakoooo se voleeee......

, dečki su ti odlični, čitala sam zimus da su proskijali, a sad kažeš već i plivaju. a šta reči, mama i tata sjedi 5!

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.