Sada je: 03 kol 2026, 16:43.

Trojkice i dvojkice o svemu i svacemu - 4.

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

Re: Trojkice i dvojkice o svemu i svacemu - 4.

PostPostao/la bruna » 09 svi 2009, 22:11

ma znam da će se priviknut :mrgreen: ....ko bi rekao da ću tak cmoljit, a prije 2.5 godine sam im "prijetila" da će ići u jaslice već nakon navršene prve godine tj. da ih primaju prije, i prije toga, :roll:....kad cure pitam dal će ići vele da, al R.."ne mama ema, jopo nede u vutić" :cool
B. L. R. 7.12.2006.
bruna
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Lora7 » 09 svi 2009, 22:24

K'o da se njega pita :mrgreen: Uzmi ga i nosi...
Ma naviknuce se oni,al hoces li ti-e,to je vec drugi par rukava... ;)
Lora7
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la bruna » 09 svi 2009, 22:32

ah....preživjet ćemo :roll:...ak smo preživjeli njihov početak onda ćemo i taj vrtić :lol
B. L. R. 7.12.2006.
bruna
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la vall » 09 svi 2009, 23:01

pa, moji su pravi mali vrageci, ali kad se sreću s nečim novim isto su rezervirani, posebno Sven.
no, vrtić im je nekako posebno dobro legao (znaju malo dramit kad nakon dugo vremena ponovo kreću no
ništa strašno). osim, mislim da se sada pojavio mali problem- naime, oni su u mješovitoj grupi, skoro
su najmlađi, a neki stariji klinci imaju već 4,5 godine. i moj Sven je odnedavno posebno rabijatan.
šakice stalno rade :/ a meni se čini da je pod utjecajem ovih starijih dečki. kaže teta da je to faza, a
ja se nadam da ima pravo.
dvojac 2006
2008
vall
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la LTL » 09 svi 2009, 23:40

bruna,držim palćeve i vibram da se priviknete što bolje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~svi skupa! možete vi to :kiss
LTL
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la bruna » 10 svi 2009, 21:23

thnx cure.....kad saznamo u koji vrtić idemo, svako malo ću ih odvest tamo tek toliko da vide di je to, a ako uspijemo i ući koji put, još bolje.
I oni će, najvjerojatnije, biti u mješovitoj (jasličkoj) grupi. Koliko sam uspjela skužiti kod nas su sada, manje više, sve grupe mješovite. Tak da će onda vjerojatno i biti među starijima, obzirom na godinu rođenja...ne znam, vidjet ćemo....
A kaj se tiče vrageca, i oni su takvi (pogotovo B - ona ko da je samom vragu iz vreće ispala :lol ) ali samo doma :cool , na svom terenu.
B. L. R. 7.12.2006.
bruna
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Lora7 » 10 svi 2009, 23:08

offtopic :mrgreen:
nego,bruni...a neke nove slike jel planiras slat meni.. :sumo
Lora7
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la vall » 11 svi 2009, 07:51

Lora7 je napisao/la:offtopic :mrgreen:
nego,bruni...a neke nove slike jel planiras slat meni.. :sumo

onda zakelji koju na pp pa pošalji i meni.

cure, jel dolazite na Jarun na druženje blizanaca?
dvojac 2006
2008
vall
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la bruna » 11 svi 2009, 21:15

poslat ću vam za koji dan, moram ih malo pofotkati, nisam dugo pa su sve stare...
jarun ili bundek?...meni nije baš usput, al ak vi dolazite možda se i mi odvažimo...no vremenska (sedmodnevna) za sad nije baš obečavajuća :/
B. L. R. 7.12.2006.
bruna
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Lora7 » 11 svi 2009, 21:33

kad je to druzenje? ja necu nis obecavat jer smo ovaj vikend zatrpani obavezama,al nabacite datum da sam barem informirana... ;)
Lora7
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la vall » 11 svi 2009, 22:28

Bundek je u pitanju. 17.05. u 10 sati.

hmm, ako je vrijeme loše mi ne dolazimo. ni nama Bundek nije usput.
više volimo Maksić!
dvojac 2006
2008
vall
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Lora7 » 17 svi 2009, 13:48

Nadam se da je susret prosao ok,mi bez obzira na vrijeme ne bi dosli jer nam satnica nikako ne odgovara.Moji kako su u vrticu rucaju uvijek oko 11,a i ja skupa s njima i onda je spavanac...i uistinu se tog drzim ko pijan plota kad god mogu jer pase i njima i meni. Nama su popodneva i predvecer predvidjeni za setnju. :dada
Lora7
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la vall » 17 svi 2009, 22:19

mi isto nismo išli i to iz istog razloga. :)

a i kako je Sven danas imao ludi dan, bolje da nismo nikud išli ;)
dvojac 2006
2008
vall
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la bruna » 18 svi 2009, 12:55

a mi nismo išli jer ste vi rekle da vjerojatno nećete doći :lol ....mi nemamo ručak u 11, al isto nešt pojedemo pa u 12 idemo na spavanac. da smo išli, spavanac bi odradili u autu (kak god to izgledalo poslije). mi ručamo nakon spavanja jer meni totalno ne paše kuhati tak rano ujutro (osim kaj juhu stavim). da kuham, nebi uopće stigli van. obično idemo ujutro na obližnje igralište (sat, sat i pol), a to im i treba da brže i lakše popadaju u krpe (čitaj - ne zafrkavaju mene)...inače se i ja našeg rasporeda držim ko pijan plota jer se zna desit, pogotovo pred spavanje, ako malo "zakasnimo", nastane kaos :shock:
B. L. R. 7.12.2006.
bruna
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Lora7 » 18 svi 2009, 14:35

Iskreno,meni je otkad pamtim za sebe rucak uvijek bio tocno u podne...brat mi dijabeticar i starci su se uistinu trudili da ima dobro rasporedjena tri glavna obroka dnevno.MM ,s druge strane, je u pocetku(dakle prije nekih 11 godina) obicavao rucati oko 16...sto je meni bilo prestrasno jer to mi ne dodje nit rucak nit vecera..al i on sad jede najkasnije u 13.
A sto se pripremanja i kuhanja tice-bome nekad ni jutarnju toaletu ne obavim kak se spada vec prvo idem rucak pristavit ,a onda sve ostalo,al navikla pa :whew
Moji i dan danas nakon rucka odvale i po 3 sata i to mi je vrijeme neprocjenjivo...za sebe samu naravno :mrgreen:
Lora7
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la vall » 18 svi 2009, 21:19

kod nas je kao i kod bruni, što se ručka tiče.
oko podneva nešto popapaju, u pola jedan je spavanac.
a, ovo druženje mi je bilo na knap (doma bismo krenuli oko 11) jer bi u autu zaspali i onda imamo show oko
uspavljivanja.
dvojac 2006
2008
vall
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la bruna » 19 svi 2009, 22:13

lora...super za spavanac. moji odspavaji cca 2 sata (ustvari curke i kraće jer ne zaspu odma) s time da ih ja najkasnije u 2 i 10 budim jer L nebi zaspala do 22:00 valjda. nakon ovog posta šaljem sličke na mail :mah
vall...daj mi pošalji mail na pp da i tebi pošaljem sličke :mah

danas smo bili kod psihologa u vrtiću i bilo je super. ja sam bila oduševljena a i klinci su se dobro držali. čini mi se da je vrtić u dobrom stanju, puno boljem nego kad sam ja tamo radila (ipak je prošlo jako puno vremena od toga - vodila sam tamo "malu školu" neka tri mjeseca prije puuuno godina). ostala sam ugodno iznenađena kad sam vidjela da me se tete sjećaju...one su mi rekle u koju grupu i kod kojih teta klinci idu iako mi psihologinja tu informaciju nije rekla već je napomenaula da ću to saznati zadnji tjedan u osmom mjesecu kad moram sredit sve papire u upravi. i tak...sad jedva čekam da krenu :mrgreen: ...i nekak sam se sjetila svog posla pa sam baš nekak vesela i nabrijana danas zbog tog posjeta vrtiću :joy
B. L. R. 7.12.2006.
bruna
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Lora7 » 19 svi 2009, 22:33

bruna...bas mi je drago da je sve ok i saljemo ti :kiss :kiss :kiss
pa malo :buket
i :hug
Lora7
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la bruna » 20 svi 2009, 23:35

lora..evo i za tebe malo :hug i ovak :buket ....i da....čini mi se da će ipak (ako sve ostane tako kako je) ići u neku mješovitu mlađu, a ne jasličku grupu kak sam mislila prije...nekak mi se čini da će biti i jedini "novi" u grupi...vidjet ćemo...
B. L. R. 7.12.2006.
bruna
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Lora7 » 21 svi 2009, 16:20

Bice to sve ok... :hug
i hvala ;)
Lora7
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la bruna » 21 svi 2009, 21:06

mi smo danas konačno obavili sistematski s dvije godine (zakasnili smo samo 6 mjeseci :cool ) i obavili zadnje cijepljenje 5 u 1 na koje je mama zaboravila :D ....strašno koliko se boje doktorice :/ a ja ih uopće nisam dobro pripremila....nisam mislila da će ih malo detaljnije pregledat a i na cijepljenje sam fakat zaboravila....no, imali smo "malu neugodnost" s dokicom. naime, R je toliko plakao (čitaj vrištao) da mu je ona u jednom momentu poklopila šakom usta da ga utiša :shock: ....samo samo joj skinula ruku s njegovog lica i rekla da joj više nikad ne pada tak nešt napamet...na kraju mi je rekla da razmislim o cijepljenju prevenarom (jer kao idu u vrtić) i da mi ga može nabavit badava....mislim :roll: ....
jeste vi svoje cijepili prevenarom?

i da, naše manekenske mjere su: B 11,5 kg i 90 cm; L 12,3 kg i 96 cm; R 12,5 kg i 95 cm (imamo 2,5 g)
B. L. R. 7.12.2006.
bruna
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Lora7 » 22 svi 2009, 19:39

:shock: za postupak pedijatrice! Ne vjerujem :shock:
Tim prevenarom se mi nismo cjepili..ne znam ni sto je to :oops:
Lora7
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Gemini » 22 svi 2009, 20:15

Pozdrav cure!
Ako me se još sjećate ;)
Nisam čitala sve nadoknadit ću ove dane nadam se ali vidim da kikići rastu ko da ih zaljevate, mali zmajevi nisu više tako mali a i Zirine cure su prave ljepotice. Ostale još nisam pogledala, ne zamjerite, ali svakako hoću.
Mi smo super, dečki imaju 3 g i 8 mj, idu u vrtić i obožavaju ga. Ja radim ali kako sam freelender tako si kombiniram kako mi paše i to prilično dobro funkcionira. Dosta putujemo kao i prije no sve u svemu vro dobro. Dečki su ovu zimu proskijali a sad za 1 . maj i proplivali sami pa me zanima kkao će to na moru izgledati ovo ljeto. Već se oštre a i imislim ih ispisati od 1.7 do 1.9 pa nek guštaju.

Imam i nekih novosti za bliziće ali čekam odobrenje moda da stavim - ako već niste čule - ali svakako nešto pozitivno za sve nas :)
Link na sliku...

D&D 21.09.2005.
Gemini
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Lora7 » 22 svi 2009, 20:17

gemini :mah
naravno da te se sjecamo. :dada
super za plivace i skijase..drago mi je da ste ok!!!Ljubi velike decke i cekamo novosti.. :hug
Lora7
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la luda klompa » 23 svi 2009, 14:51

Evo i mene nakon duzeg vremena....vidim rastu fajteri i fajterice ;),,,mi smo trenutno u vodenim kozicama...tocnije Janek (tak ga zove seka) i sad navijamo da ih dobije i ona...moram reci da je to muski podnio heheheh.....nema temperaturu i ne svrbi ga nesto strasno.....sad su vec u prolazu, a kad ga pitamo kaj ima veli imam koze meeeeee...pa mekece po cijele dane heheheheh :rolf ...sekica bi ih isto svom silom.....svima ubod od komarca pokazuje kao kozicu hehehe....inace su super.....brbljai, veseli i jakoooo se voleeee...... :ljubav
Puse svima saljem :kiss
Katja i Jan 01.02.2006.
+Una 01.02.2006.
luda klompa
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la she » 24 svi 2009, 09:03

Joj i mi smo u kozicama od 15.05. - dobili su ih praktično u sat vremena obojica. Sad već prolaze i obojica su dobro ali ne znam kome je bilo teže: Matiji koji je 5 dana bio pod temperaturom pa su mu kozice iskakale kao kokice ili Borisu koji je bio bez temperature ali jako lošeg opšteg stanja iako bez previše plikova :roll: Ali super što su ih pregurali istovremeno, mislim da bismo šiznuli mesec ipo kod kuće :roll: Ovako će se sve taman srediti do mora ;)
Mother of twins. Running on caffeine & a prayer
B & M, 7.12.2004.
she
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Lora7 » 25 svi 2009, 21:54

Da koze sto prije prodju :hug
Drzte se!!! :mah
Lora7
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Zira » 26 svi 2009, 08:37

pozdrav generaciji :drink
gemini veliki pozdrav :proljece , dečki su ti odlični, čitala sam zimus da su proskijali, a sad kažeš već i plivaju. a šta reči, mama i tata sjedi 5!

moje cure su proljetos prošle kozice, prvo jedna pa druga. nije bilo temperature i sve je prošlo super.

poz!
Možete im dati svoju ljubav, ali ne i svoje misli...
H.Dž.
Zira
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la vall » 27 svi 2009, 12:58

ola!!

ispada da jedino moji nisu imali koze.
drago mi je da su svi to "preživjeli" bez većih problema. :)
dvojac 2006
2008
vall
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la TinkiVinki » 28 svi 2009, 20:24

Evo mene padobranca... :mrgreen:
Ne čekam dvojčeke, ali imam jednu možda interesantnu informaciju... :dada
Na Sajmu beba nedavno, dobila sam trudnički kalendar od jedne firme koja proizvodi dječju hranu i kozmetiku. Na zadnjoj strani kalendara nalaze se kuponi koje treba poslati na adresu firme i dobivaju se besplatni paketi (vrijedi samo za dvojčeke, trojčeke,...).
Kuponi se odnose na Start paket (adaptirano i samo u slučaju da majka ne može dovoljno dojiti, prije toga preporučuju kontaktirati njihovo savjetovalište), voćne kašice, sokići i sl. (24 komada po djetetu), čajeve (3 kutije po djetetu), žitne i mliječne kašice (6 komada po djetetu), hranu u staklenkama (12 komada po djetetu) i kozmetiku (4 komada po djetetu). Meni se čini kao zbilja ok količina za one koji koriste te proizvode. Neću napisati firmu da me ne razapnu za reklamu, ali mogu poslati na PP. Inače taj trudnički kalendar se može naručiti preko maila. Za dobivanje paketa potrebno je poslati kopije rodnih listova djece. Ne piše do koje godine djeteta vrijedi...
Eto, ako nekome nešto znači ova informacija... :dunno
slika
slika
TinkiVinki
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PrethodnaSljedeća

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.