Draga Lulamae,
ne znam jesi li primjetila koliko je ljudi bilo oko tebe. Nažalost nikome se ne može posvetiti u potpunosti,ali definitivno znam da ne drži duge tretmane ni u Maroku. Njemu je jednostavno dovoljno tih par sekundi. No, za izlječenje tih par sekundi se mora ponoviti ipak puno puta. Naše tijelo je poput baterije i on je napuni u tim sekundama i jednostavno ne može više primiti od dobivenog. Danas je Asad objasnio kako je za njega bilo jako puno ljudi u kratkom vremenskom periodu i potrošio je svu energiju. Stoga onaj dio kada se molio i dizao ruke bilo je ajmo to nazvati punjenje baterija.
Malko mi je kasno za moje dojmove stoga ću ostaviti to za sutra i vjerujem da zvučim kao da baljezgam gluposti u ovako kasne sate.
Dobih upit za Maroko, stoga ću i ovako javno dati neke info možda netko ima više ili uspije naći bolje slikice. Osobno imam samo one koje su moji donjeli od tamo. Kako nisam bila na medenom, Maroko je definitivno zemlja gdje bih voljela otići. Ako već ne kao medeni onda kad skupim dovoljno idem turistički!
Hotel se zove :
Rose Marie Plage (Echiahna) Skhirat,
Morocco
Phone: +212 7 749133 Fax: +212 7 749116
Pozz
Eh da,
Nadicab, znam da nije garancija. Samo me zanimalo jer su mi tako rekli u Suvagu, da li je istina da se D, T , N ukoliko se ne radi prof rehab sa djetetom ne može naučiti izgovarati osim ukoliko se ne čuje taj glas. Jer su ti glasovi nevidljivi pri izgovoru. Ili je info od Suvaga jopet

?
ANETAAAA
sad tek vidjeh što si napisala. Pa to je sjajno. Moram se nadopisati na svoj post jer ne stižem ništa, danas me moja draga beba ubija!
Nekako mi reagira na pozive i neke situacije, ali toliko sam izluđena kroz ove tri godine da više ne znam što je stvarnost a pto želja!
Morati ću pričekati nešto konkretnije!
Puc svima u STu, puno vas vojimo i jedva čekamo vidjeti vas jopet!