Sada je: 13 kol 2026, 06:34.
Moderator/ica: nadicab

lulamae je napisao/la:pa stvarno ne vjerujem da je toliko komplicirano premjestiti nastavu u prizemljezar je to toliko tesko? joj oko cega se tu kod nas prave problemi,da to netko izvana vidi mislio bi da jos nismo iz spilje izasli

matea_vu je napisao/la:enđi jel si ti upisala malog u školu ja sam je danas vodila na upis

matea_vu je napisao/la:meni nisu rekli da moram na komisiju nego da još nije stiglo rješenje jel onima u državnoj upravi nije sve jasno
pa su zvali i školu jer nisu upoznati sa tim zakonom pa znaš da je kod nas sve tako a zašto ti moraš na komisiju
nije mi jasno meni nije rekla da moram ič nego da čekase odobrenje

(7) Škola može osigurati pomoćnika u nastavi, prevoditelja znakovnog jezika i osobnog pomoćnika učenicima kojima je rješenjem o primjerenom obliku školovanja potrebna pomoć u učenju, kretanju i obavljanju školskih aktivnosti i zadataka.

lea.marijela je napisao/la:matea_vu i enđi dajte malo još pomozite?!
Čiju preporuku ste nosile pedagogici (pedijatricinu?)
Kuda to pedagogica šalje zahtjev i kakvo rješenje to očekujete??????

nadicab je napisao/la:cure, o kakvom zakonu vi pričate? Ja nisam upoznata da je asistent uveden u Zakon, samo u Pedagoški standard u čl 15 kaže(7) Škola može osigurati pomoćnika u nastavi, prevoditelja znakovnog jezika i osobnog pomoćnika učenicima kojima je rješenjem o primjerenom obliku školovanja potrebna pomoć u učenju, kretanju i obavljanju školskih aktivnosti i zadataka.

matea_vu je napisao/la:enđi evo ja dobila rješenje i zvala školu kažu da če mi oni nač asistenta i da je osiguran novac jer si
ti šta sredila

,baš mi je drago! 

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.