Sada je: 13 kol 2026, 00:56.
Moderator/ica: nadicab
pa to je super! ja i adrich se isto vozimo u starom autu bez klime i danas sam stvarno svisnula..a i on,jadnicak..bili smo crveni ko paradajzici i na svakom semaforu smo cuclali janu 
, jel onako dobar kao što si očekivala? Može đir po gradu?
. Konačno smo se primili posla i našu sobu skladište ispraznili (uf što je to trajalo) i pozvali majstore koji su obavili lafovski posao, ogulili tapete, stiropore, svašta stvarno, ofarbali sobu, onda smo vidili da su nam parketi u očajnom stanju i odlučili se i to rješiti, parketar je obavio svoje i sad je soba prekrasna. Jedan zid je kivi zeleni, ostali naravno limun žuti, moji muškarci vole jake boje pa kod nas sve pršti od boja. Sad tražimo stolove za naše školarce
.
, jedva čekam 
za auto s klimom. I počni ga voziti. Ja se isto vozim u maloj kašetici od Opel Agile bez klime (naravno da je crna!). MM vozi veliki i udobni Mondeo karavan s klimom, jer sam ja tek počela voziti i lakše je s Agilom manevrirati, pogotovo na parkingu. Ali se moram naviknuti na Mondea, jer ćemo jednog morati prodati, a nema šanse da nam ostane auto bez klime, a kad idemo u Zg, u Agilu ne može stati ni pola stvari koje mi trebaju 

sretan ti rođendan
.

Jos samo da skola zavrsi pa onda laganooooo
mislim 

Žao mi je zbog zubića, kada je mojmali razbio prednje mliječne bila sam u komi, mogu misliti kako je s trajnim. No, kada je zatim razbio glavu bilo mi je još teže, pa dakle uvijek može biti i gore (to mi je omiljena utjeha).

, uglavnom smo slobodni tak da me veseli da se ponovno vidimo 

... šala mala....
.

MaMi je napisao/la:Današnji dan je zapravo bio dobar. Nitko od mojih bližnjih trenutno nije u bolnici,
kako je malo potrebno da dan bude dobar
.
, dobro da vas uopće puste unutra.

. Daj ga malo vodi na sunce i u prirodu, to je fantastičan način da se vrati pozitivna energija, sigurno je da se u Denisu sve skuplja, a ne zna kako to izbaciti van.

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.