vauu, martina mama ovo zvuci fantasticno! da djeca tako suosjecaju s martom i vesele se njenoj sreci i napretku, stvarno prekrasno.

i svida mi se da se i roditelji medusobno druze, to je stvarno rijetko. ma prekrasno je da ste svi tako dobra ekipa

mislim da ste i sami svjesni kolko mozete biti sretni.
ja sam trenutno malo tuzna radi situacije u susjedstvu. imamo jedne susjede koje smo u ovih god dana otkako smo svi uselili u novu zgradu, zvali vise puta k nama na kavu/druzenje. pa stalno neke izlike i tako ja nekako skontala da nisu mozda za druzenje. zatim se upoznali sa jednim drugima koji su prekrasni. ma bas su krasni ljudi i zapoceli smo se druzit s njima, toliko empatije prema nama a posebno prema nasem djetetu, vise nas razumiju nego pola nase rodbine i "prijhatelja". i ugl da skratim sada se odjednom oni prvi susjedi koji nisu bili za druzenje poceli druzit s ovim nasima, a nas ko da ignoriraju. njih zovu k sebi na druzenje, rostilj, razgovaraju kad se sretnu po nekoliko min ,nas jedva da pozdrave. njihovo dijete ljube kad ga vide, a znaju ga tek 3mj, nase nit ne pogledaju.mene zaobide na igralistu da bi dosla do te druge susjede i razgovara, mene ko da nema..e te stvari bas bole.i kolko god se tjesila-ma nije bitno, imas druge prijatelje, sta ce ti oni, moram priznat da me stvarno to boli. kao da smo ne znam obiljezeni pa nas izbjegavaju. i tako ugl svaki dan, slusam kroz otvorene prozore njihove razgovore, smijanja, pozive, a ja onako sama, vjezbam sa malim i u tom trenu me to tolko zaboli da grozno..

mislim, imamo mi svoje prijatelje i ove drage susjede, al ipak ovo ignoriranje je strasno..eto, morala sam bas negdje to istresti, a gdje drugdje nego pod ovaj topic..
nuna, tebi moram priznat da si me bas nasmijala, sam dok si probam zamislit zrihtanu curicu u prekrasnoj haljinici i onda te cokule na nogama, mislim moras priznat da je smijesno..

ma ja ti istu muku mucim, al dobro, mislim da je puno lakse spasat djecaka s tim cokulama nego curicu. neke 3/4 moderne hlace i sminkerska majica i onda te valekice i ne izgledaju tako lose (ma, tjesim se

)..
al dobro, jos ovo ljeto se necemo tolko napatit u njima, posto jos ne hoda obuvam mu ih samo za vjezbanje iskoraka i stajanja, a dok idemo u setnju u kolicima ima ili lagane patikice ili sad za ljeto sandale. mada ih uvijek imam dolje u kolicima ako si zazeli stajat da mu ih stavim..