Sada je: 31 srp 2026, 13:45.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

Al iako su i bakice prefrigane,

Nerica je napisao/la:al eto našla sam u Lidlu neki paket Hr jabuka s neke plantaže, baš mi žao što sam bacila vrećicu. male su i zlatni delišes vrsta. mislim si da je bolje i tu jabuku nego kupovne kašice.
Krumpirić je napisao/la:Ja glasam za pronalazak bakice od povjerenja.

Mi nista ne spricamo, i mogu vam reci da to domace povrce nakon nekoliko sati stvarno izgleda povenulo i smezurano
Još bih se vratila na temu: ne sumnjam u to da Severi proizvode po eko standardima, nego me ljuti činjenica da su povećali tržište i zbog toga povrće moraju brati dva dana unaprijed i u konačnici ja dobivam truli špinat i salaticu. Eto.

lilly777 je napisao/la:Mi nista ne spricamo, i mogu vam reci da to domace povrce nakon nekoliko sati stvarno izgleda povenulo i smezurano..pa bi to trebao biti znak da nema kemije..Mene uvijek fasciniraju mrkve iz ducana koje su tjednima cvrste..
LTL, imas neke cake, npr. kraj luka posadi mrkvu, stite jedan drugog od musica..moze se napravit uvarak od kopriva za raznorazne stetocine...

Kris2 je napisao/la:Ja zapravo u ovakvim uvjetima kad se hrana na kontrolira sustavno čak i više vjerujem i radije ću kupiti od nekoga tko tretira povrće umjereno, sredstvima koja su za to predviđena i pazi na uvjete, nego od neke kumice koja nalije nešto jer se to tak radi
ivanaCH je napisao/la: I uopce nije tocno da organsko povrce izgleda lose.

melita je napisao/la:Mi nista ne spricamo, i mogu vam reci da to domace povrce nakon nekoliko sati stvarno izgleda povenulo i smezurano
Cure, nemojte me sad krivo shvatit, ali moram ovo konstatirati - ili vi radite nešto krivo ili je čitav ovaj svijet jedna velika prevara
koje oni koriste. Znam da mi se mrkvica smezura jos isti dan ako ju ne stavim u frizider, a i ako ju stavim nemre izdrzat dulje od dan dva. Salatu berem frisku i npr. sinoc mi je ostao jedan korjen, danas je vec neupotrebljiv.
?

frrr je napisao/la:ivanaCH je napisao/la: I uopce nije tocno da organsko povrce izgleda lose.
tako je
naravno da bio uzgojeno povrće koje dobijem od MM-ove tete izgleda deset puta lošije nego severovo - prvo, njoj to nije profesija i nije ni približno toliko vješta i stručna uzgojiti što bolje, ljepše i kvalitetnije nit ima toliko vremena posvetiti tome; drugo - njezine su mrkve samo grubo isprane od zemlje, budu još pune prljavštine i blata, a njihove su sve pažljivo i dobro očišćene, treće - ona ih ne prebire po veličini i obliku i ne svrstava velike skupa, srednje skupa i slično....

teutonija je napisao/la:Moja sveki ima prekrasan veliki vrt i na domah mi je kuhinje i nema ljepšeg nego ubrati mrkvu i peršin i odmah napraviti juhi ili salatu i pojesti ju za pol sata.

frrr je napisao/la:ja sam ozbiljno pitala gdje nalazite bakice s tri bio mrkve na štandu i gdje da ju ja nađem

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.