Ja sam misljenja da djecu do skole treba pustiti da imaju svoje bezbrizno djetinjstvo jer kad realno pogledamo kakvo djetinjstvo oni imaju, samim tim sto su u vrticu vec imaju obaveze i ako smo u mogucnosti u sklopu vrtica imati neku aktivnost to mi je OK, ali dodatno ih opteretiti vec od sad, nisam bas za to. Mislim da im ovo vrijeme do skole treba proci u igri bez obaveza i opterecenja. Oni vec od sada prakticki imaju radno vrijeme od 8 sati

Ja svoje pustim na dvoriste i onda igramo indijanca i kauboja, na vrh pijeska imamo veliki tobogan, tata nam je napravio drvenu kucicu, pa se tu igramo crvenkapice i vuka, imamo ljuljacku i klackalicu, navecer se bucnemo onak prljavi u kadu i spavamo ujutro do 11 (sad kak nismo u vrticu)

a mama sretna. Sada cemo instalirati i veliki bazen iza kuce i nist nam vise ne treba, neka uzivaju dok su mali, ne branim im niti crtice jer eto nauce nesto i kroz njih (naravno da ih ne gledaju cijeli dan). Uzgajamo i razno razno povrce, mrkvu, papriku, paradajze, luk, a imamo i visanja i tresanja, malina i jagoda i to sve nespricano, proizvodimo svoj med i u svemu sudjeluju. Pravili smo sok od bazge i visanja. Postali su pravi farmeri

, bas uzivaju u procesu proizvodnje od sijanja i sadnje do klopanja socnih plodova. Najbolji su mi navecer, prije nego popiju salicu mlijeka za laku noc, pitaju jel tu ima meda

...A i ne bojim se da jednog dana nebudu znali kakve je boje krava heheh pa da kazu ljubicasta heheh
Puse svima, sorryte ak sam udavila, to je moje misljenje, ali naravno postujem i tuđa, svatko misli da zna najbolje za svoje klince

Katja i Jan 01.02.2006.
+Una 01.02.2006.