aina, ima nas konfliktnih ovjde puno!!!
muz mi je na putu, ali marta i ja picimo nesmiljeni ritam i po cijele dane smo u djiru. uglavnom dama organizira druzenje s ekipom iz razreda. neki dan na trampulinu, marta i prijatelj iz razreda igraju biljar. do njih rasplakani vristeci torgodisnjak cijama mama zeli u miru popiti kavu i bas ju briga sto mali bjesni i dere se. nije mu dala kune za biljar i mali dobije slom zivaca kad je vidio da marta i prijatelj igraju biljar. uzme biljarski stap i krene martu i prijatelja mlatiti stapom po nogama.
u to se ja skocim, malome zgrabim stap, a mali me ni pet ni sest, pljune po sred face. ja vec digla ruku ( u to se saberem i spustim istu), ali mali pljune opet. malo mi je falilo da ga ne zakucam. tata martinog prijatelja kaze da je gadno kad mi je muz na putu jer da cu zavrsiti na policiji zbog tuce s trogodisnjakom.
eto, ima nas jos konfliktnih.
super za ainu i njenu ljubav prema vodi.
mi smo danas bili na kupanju i svako malo bih spominjala sve ljude koji ne zive na moru i ne mogu koristiti blagodati zivljenja uz more, nego masno placaju ljetovanja. marta je gustala iako je more danas hladno, ali to njoj uopce nije vazno. more lici, more rane vida, samo moru virujen, ono slusa pa me ispovida.... super mi je ta pjesma. sta da kazem, osim da je duga sezona kupanja jedna od rijetkih prednosti mora pred zagrebom.