Sada je: 04 kol 2026, 00:17.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

parket super ali održavati ga treba svake godine

a prelakiran je svakih 10 godina. U stanu koji smo kupili je sve ok osim što bi ga polakirala u više slojeva laka - da je onako kao ogledalo.

Ciara trebali smo prvo napraviti skalu da znamo što je puno a što malo.
- sve sa mjerom naravno.
Krumpirić je napisao/la:ja nikad nebi malu kuhinju u obitelji s troje djece- pretpostavljam se se kuha i to svakodnevno i po više putaKuhinja je centar obiteljska života.

Henrietta je napisao/la:Krumpirić je napisao/la:ja nikad nebi malu kuhinju u obitelji s troje djece- pretpostavljam se se kuha i to svakodnevno i po više putaKuhinja je centar obiteljska života.
Kuhinju ćeš imati odvojeno ili u sklopu DB? Ovo što je krumpi napisala je istina - mi smo spojili kuhinju i DB rezultat je između ostalog i vizualno veći cijeli prostor.
Dakle najbolje da sad sve to pregradim - prije ću skinuti kile 

,tome se najviše veselim,na podforumu stanovanje pod tavanski stan sam stavila nacrte pa škicnite!

LTL je napisao/la:nedam sama sebi razmišljati

,da sutra krećemo već bi mi bilo dugo! al glavno da s nećim mrdnemo ovu jesen/zimu! 

,malo po malo!
blaaaaago tebi,već krečenje
jedva čekam slikice!

Moj cilj je napraviti ugodan i funkcionalan životni prostor koji će biti organiziran na način da je praktički nemoguće napraviti nered - jednog dana ću staviti foto zapis kako sam to postigla.

Mi imamo klasicni hrastov 9 godina, sad bi bio zreo za jedno brusenje i lakiranje jer smo ga izgrebali sa hranilicom, pa vozeci djecu u kutijama po njemu itd
Jako je vazno naci dobrog parketara, o njegovom trudu i znanju sve ovisi.
Tako da je preporuka da izaberes dvije nijanse svijetliju od one boje koja ti se na papiru cini dobra. Uzeli smo Dulux boju s koje se fleke mogu oprati dok su friske.

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.