Sada je: 01 kol 2026, 00:56.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

! Samo me jedna stvar još muči a to je da mišica još uvijek ima lagane grčeve nije to sad vrištanje plakanje ali još uvijek dosta prducka i muči ju sa kakanjem smo na svaki 2-3 dan, sustav eliminacije namirnica koje ja jedem nije urodio plodom jednostavno sada jedem sve. E sad me zanima dali je njoj rano počet uvoditi dohranu za mjesec dana ako još uvijek ima grčiće
?

tanjabb je napisao/la:Smokve su pune secera, u njima znaju zivjeti i one sitne muhice, posljedicno ja to ne bih tako malom djetetu.
Bas mi je drago za oradu.

danijela81 je napisao/la:jel bi bilo neke stete ako malo pricekamo s tim nesretnim glutenom?
negdje sam citala neki clanak o tome da se ne smije uvesti ni prekasno, navodno isto ima nekih posljedica. koliko je to istina?
ne vjerum bas svemu sto nadjem na netu.

Jeo je tilkvicu, mrkvu i rižine pahuljice s malo maslinovog ulja i nema stolice već 4.dan..

Ina66 je napisao/la:daj joj još jedan dan bundevu pa onda možeš na žitaricu - rižu ili palentu.
ako ćeš kuhati rižu (smeđu ili bijelu), onda ju moraš dobro raskuhati i protisnuti kroz cjedilo da dobiješ jednoličnu kašu koju onda možeš malo razrijediti svojim mlijekom

marie claire je napisao/la:Nego, nisam nikad radila griz pira, pa mi treba malo savjeta...

Minna je napisao/la:marie claire je napisao/la:Nego, nisam nikad radila griz pira, pa mi treba malo savjeta...
Mi kuhamo na vodi, 10ak min.
Inače, za takve "naprednije" namirnice, imate puno odgovora na Drugom obroku

, odlučila uvesti tu krušku i kako sam mislila da će je otvoriti probala sam prvo s kombiniranu s rižom, pa s palentom malo više, pa opet sa palentom i malo jabuke, pa proso i jabuka..i mislim si da joj 5.dan dam samu krušku ( radilo se o kupovnoj kašici i nešto malo domaće naribane )..i neš ti vraga...usred jela kakanac i poslije sat vremena opet..

Trenutno korisnika/ca: / i 50 gostiju.