Sada je: 24 lip 2026, 12:28.
Moderator/ica: nadicab

Preporuka je jedino još jedan UZV mozga prije zatvaranja fontanele, jer su ostali UZV nalazi uredni (bez cisti i bilo čega kako je ona rekla).

U stvari... dva koraka puzimo, pa tri gmižemo.... pa se ljuljamo četveronoške... pa puzimo 2... pa se prevrnemo.... Uglavnom... psi su u velikom
roditelja... Zamislite dijete od 6 100g koje puže... taman da se popikneš...
.
)

.... A mi sad već "sami otvaramo usta....."

Znam da Zoranu boli duša što ne može s nekom djecom češće vježbati, ali jednostavno - dan ima samo 24 sata (što je dobro za nju jer se jako iscrpi).

.
. Krvoločno grize... Nastavi li tako, gudbaj dojenje... Tina me nije tako grizla, ona je na finjaka 2-3- puta gricnula, rekla sam joj ne-ne i više nije... A mali lav ko piranja grize i smije mi se i ne pušta...
kosa diže na glavi. Vjerojatno da ćemo se probat ugurati na Srebrnjak... Ima tko iskustva s njima? Klaićevu ne bih, vidjela sam im sobe i odjele, mama ima neku fotelju na razvlačenje i još bavaju da ne smiješ razvuć preko dana, nego samo noću... ma koma. Možda je malo više komfora na Srebrnjaku... ???
nadicab je napisao/la:nažalost, dobrih fizio je malo, pa one dobre su jako zatrpaneZnam da Zoranu boli duša što ne može s nekom djecom češće vježbati, ali jednostavno - dan ima samo 24 sata (što je dobro za nju jer se jako iscrpi).
)

Kako brzo prodje godina a kao da smo juce citali kako su se rodili

, PP gmiže i puzi i pokušava ustati..., ali neka se sami hvale... Meni su sve vijesti o PP veliki poticaj za vježbanje, kad mi do#%*zdi ponavljanje po milijunti put, sjetim se PPa i njegovog napretka i koliko je živahan... to me tjera naprijed (u najpozitivnijem smislu).
) da će i on vrlo brzo stopama malog/velikog PPa.
.
Luka,25 tjedana je napisao/la:mmm3m, vragica bi se uskoro mogla pohvaliti time, PP gmiže i puzi i pokušava ustati..., ali neka se sami hvale... Meni su sve vijesti o PP veliki poticaj za vježbanje, kad mi do#%*zdi ponavljanje po milijunti put, sjetim se PPa i njegovog napretka i koliko je živahan... to me tjera naprijed (u najpozitivnijem smislu).
A mi... Luka pokazuje sve više volje i samoinicijative u vježbama, nadam se (i bojim) da će i on vrlo brzo stopama malog/velikog PPa.
Čujem da je cjelodnevno jurcanje za pužućim djetetom vrlo korisno i poticajno... kako li sam to zabovarila, imala sam već puzavca u kući... (ah ta skleroza).

Na sam rođendan smo dobili prvi zub.... Malo smo bili cendravi, ali stvarno ništa... Još uvijek izgleda ko Jeremija kad se cereka.
)
.. pokušavamo savladat silazak na noge i guzu...
).
. I dalje obožava kablove.
koji nas pratite.
. Zvuči puno gore nego kaj je... a izvlači čuda iz nosa i vrijedi svaku lipu... Sad kad zašmrca - saugam
, pa nek navuče bronhitis ak je pravi frajer, hehehe

Mislim na njih i nadam se da su se odšmrkavili.

mali vrag je napisao/la:Evo i nas....
Nažalost, prošli tjedan sam se čula s Lukinom mamom i završili su svoju "muku po nosu" na Srebrnjaku hospitalizirani. Prokleti bronhiolitis. Luka je "očišćen i ispuhan" pa se nadam da su sad puno bolje. Trebali su izaći iz bolnice, pa se nadam da će se i sami javiti. Vježbaju, ali pluća su ih totalno dotukla. Saturacija im je bila koma. Mislim na njih i nadam se da su se odšmrkavili.
pa jel se nisu cijepili sa synagisom.Mia je isto imala samo je bila malo starija,saturacija joj je bila cini mi se 86 . Najmanji problem je bronhiolitis sad,tesko je to da on ostavi posljedice koje su vidne jos par godine.Mia zbog toga ima evo vec preko 2 godine problema,sve joj ode u pluca,svaka prehlada i saturacija na granici za dobivanje kisika
) jer cipelice drze nogicu stabilnije i ljepse stane.Mia je dobro stajala i hodala u cipelicama dok je bosa nogica slabo drzala i vise je padala.

mmm3m je napisao/la:
Drago mi je da mali vragec tako napreduje i da ce uskoro da krene na maraton![]()
Dobro je da bude i malo u cipelicama(Mia smo tada jedva u italiji nabavili broj 16) jer cipelice drze nogicu stabilnije i ljepse stane.Mia je dobro stajala i hodala u cipelicama dok je bosa nogica slabo drzala i vise je padala.

mali vrag je napisao/la:Mi smo cipele isto nabavljali izvana. Koma. Ned možeš naći cipelicu za prve korake a da je ok. Jedva smo našli i to onako "usput". Kad smo doma je bos, ustaje povremeno na unutrašnju stranu stopala, pa kad je bos, češće ustaje ispravno. U ovim cipelicama je isto ok. Ali su nam rekli da bude što više bos. Kad prohoda vidjet ćemo šta će reći. Ne izvrće mu se zglob kad je bos. Lijeva nogica mu je malo slabija pa moramo blokirat desnu, da ustaje na lijevu. Al on sjedne i ustane oko 300x u sat vremena.![]()
Prošli tjedan je napokon počeo duže samostalno sjedit na podu. Prije se nije htio zadržavat u sjedećem, očito da mu je bilo preteško. Težinu potpuno slobodno prebacuje s lijeve na desnu u bočnom...
[/color]

) ako nije imala nista u ruci puzala bi

Da, logično mi je da ju je smetala podloga, to su specifičnosti naših mrvica ...

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.