Sada je: 02 kol 2026, 22:46.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Ciara je napisao/la:eto pročitala sam članak jutros gdje je plaža Zlatni rat na Bolu proglašena najljepom plažom u Europi
ja ne mogu opisati svoje razočaranje kad sam stigla na Bol, slike nemaju veze sa plažom, nakon pola metra
već je voda dosta duboka, malo mjesto
mislim da nikad nisam imala veća očekivanja za neko mjesto a ni veće razočaranje

Geografska posebnost mjesta očituje se u više no razvedenoj obali s brojnim rukavcima po kojima je ovo nekadašnje ribarsko naselje i dobilo ime. Zapravo, Rukavac je smješten na jednoj strani manjeg poluotoka na kojem se svojom ljepotom ističe nekoliko plaža. A, ona najpoznatija nosi naziv Srebrna.
Kao što i sam naziv upućuje plaža je dobila ime po velikim srebrno-bijelim oblutcima koji neodoljivo podsjećaju na gigantska jaja odavno izumrlih dinosaurusa. Iz njih izranja živahno zelena borova šuma stvarajući duboki hlad za sve one koji se ne žele direktno izlagati zrakama neumoljivog ljetnog sunca. Pored oblutaka smještenih na središnjem dijelu plaže, na jednoj strani se prostiru velike kamene ploče, dok na drugoj iz mora strše klisure budeći asocijacije na keltsko-nordijske fantastične priče.
na Korčuli.. http://click4you.com/zagreb/main.do?lan ... tartPage=1

Ina66 je napisao/la:plaže južne strane Hvara su mi prekrasne, ali to je puno malih plažica, a definitivno najljepša (izdaleka) mi je uvala Srebrena na Visu. izbliza su ti bijeli obluci veličine nojevog jaja
!

Post 21,6
,plaže su predivne,more je čisto! Brač super. potpis na inu66-plaže s južne strane Hvara, Zlatni rat,
,Pašman mi je divan.
Zbog ove nepristupačnosti tamo su izuzetno rijetki ljudi s malom djecom, plaže su male i intimne, za neku gužvu nema ni mjesta. Tiho je i mirno, samo sitni mekani obluci prepuni školjkica i kristalno čisto more.

17.01.2009.
Barbi je napisao/la:Uvjerljivo najljepše plaže na Makarskoj rivijeri su male šljunčane uvalice među stijenama ispod Dubaca, između Krvavice i Makarske. Ljepota je u nepristupačnosti, ne može se autom doći tamo već se mora dobar komad puta hodati uskom stazicom ispod stijene koja izgleda mjestimično kao da će te preklopiti po glavia onda se spuštati pažljivo niz strminu cca 10 m visoku i paziti da se ne skotrljaš. Ali vrijedi truda.
Zbog ove nepristupačnosti tamo su izuzetno rijetki ljudi s malom djecom, plaže su male i intimne, za neku gužvu nema ni mjesta. Tiho je i mirno, samo sitni mekani obluci prepuni školjkica i kristalno čisto more.
Lijepe plaže su mi i u Brelima i Tučepima no gužva, gužva, gužva.
eli je napisao/la:meni je rt kamenjak daleko najljepši, ali sam prelijena da bi češće tamo odlazila.
volim stijene i duboko more, mrzim pijesak i ne volim kamenčiće.

moj djecak je napisao/la:Zuljana - Peljesac

:

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.