Sada je: 29 kol 2026, 22:52.

evo i nas.. prvi put je nasa K imala feb.konv. s nekih 3 godine u visokoj temp., po noci, izgledalo je pre pre prestraaaaasno
trzala se nekontrolirano, vristala..... ajmeeeee, mm je odjurio s njom u klaicevu i tamo je dr. napisao "nocne more", idiot, sram ga bilo........ ali se svejedno na kraju svoje famozne dijagnoze ogradio pa napisao ako bi se ponovilo napraviti pregled neuroped.
srecom pa imamo dobrog pedijatra, obavili smo i eeg i sve moguce, dobili mikroklizme i cepice... pa ipak, uza sav nadzor se ponovilo jos samo 1x, isto u visokoj temp, tad je izgledalo nesto bolje, ali se na kraju popiskila, pa smo opet napravili sve pretrage i nakon toga pu pu pu nikad vise. to bi trebalo prestati nakon pete godine jer inace nakon toga ukazuju na epilep. napade
(tako su barem nama rekli)
evo i njoj jedan, ali kad je vec tako onda ja mislim da ti nitko drugi osim tebe ili tm ne bi trebao biti s djetetom kad je bolesno. mislim, to bi i inace trebalo biti tako, a u ovom slucaju pogotovo 
), dva puta, mamam mi se smrzla od straha, meni je ostao samo usađeni strah, pa i dan danas ako mi naraste temperatura odmah snižavam.

zato i kažu da se doma na ruku ne daju voltaren čepići jer oni prenaglo ruše temp. a ona isto tako naglo skače ponovo.

A pitam upravo zbog ovoga sto je Rachi napisala. Mm je kao dijete imao par puta konvulzije.A pitam upravo zbog ovoga sto je Rachi napisala

ne moram ni reći kako sam željno iščekivala da napuni 5
ovako i ja
, od nas nitko nije imao febr.konv. kao dijete
ibuprofen nam je najbolje pomagao 
Isto smo željno iščekivali.
Nije prekasno, nego bas kad treba. Cist valijum unutra, daje se u akutnim, hitnim stanjima, a ne preventivno, prije napada!! Radi i sa cepicem u guzi. Radi i naopako, "odozdo i odozgo". Isprobano. Da se ne zbunjujemo previse, mama z, kupi ih nekoliko, za "ne daj boze". Otvori jednu, da malo vidite kako to "funkcionise". Kad dodje vrijeme, znaces da ih treba upotrijebiti, ne brini. I pomoci ce ti. Do tada - igra, ucenje, sve normalno. Samo se opusti malo, kod nas kazu "drugo vrijeme - druga nafaka!"

Ja samo prenosim što su meni rekli. HdB mi nismo imali potreba za tim. Bilo jednom i nije se ponovilo. I mi ih nismo kupovali već nam dala pedica recept za cijelu kutiju. 

TomijevTata je napisao/la:Ma jasno beammama, tako i pise, ne govorim tebi licno

nadam se da se nece ponoviti
predostroznost...

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.