lulamae je napisao/la:wow!lea.marijela..pa to je super!!odlicno..daj molim te napisi vise detalja o tome kako vam je bilo..sto je mekki radio..koliko cesto ste bili na tretmanu..sto je mekki rekao..da li jos trebate dolaziti..sto on prognozira..
Ovo bi lakše bilo odradit uz kavicu!!!
Bilo nam je super jer u sezoni ima tamo u tretmanu dosta naših ljudi pa nekako dani idu. Cjela je priča dosta skupa, a hotel je poprilično izoliran pa ak nema ekipe mislim da je poprilično teško izgurt dane.Meki je prvi dan kad smo došli istresao sve ikada napisane Leine dijagnoze i čak i one stvari koje nikad nitko nije spomenuo. Žena koja nam je prevodila pitala ga je da li joj može pomoči a odgovor je bio sljedeći: Nemogu odgovorit na to pitanje jer neznam, ako je Bog poslao Leu da kao "takva" mjenja nješto onda ja tu nemogu ništa jer iznad Boga nemogu. No ukoliko mi On dozvoli ja joj mogu pomoći! I meni je još nadodao da se iskreno i iz srca molim Bogu za njeno ozdravljenje i svi naši također da mole i ako Bog da bit će bolje. Narednih sam dana cca tri bila u teškoj depri i pročitala sam mnoštvo svetih knjiga i samo su me prale misli mogu li ja to uopće i dali smo mi dostojni svega toga i tako hrpa vjerskog preispitivanja........no onda je došao jedan dan i rekao Lea je bolje i svi smo plakali, a ja sam nakon prvog dana odlučila da apsolutno više ništa neću pitati Mekija - neka bude kako Bog da! A onda je nakon cca 15-20 tretmana došao i rekao Leu više nebole noge i to se veće lea sama u kindiću digla na noge (prvi ali ne i posljednji put), i tako kad god bi on nešto rekao na njoj bi se vidjelo poboljšanje.
Puno bolje vidi nema više širokih pokreta koje radi kako bi napipala nešto već gleda i precizno kreće prema predmetu interesa, do Maroka sam imala osječaj da me razumije al da nemože uzvratit, no i to se promjenilo ne govori ali itekako je pronašla načine kako nam pokazat što želi. Počela je plakati u situacijama u kojima plaču zdrava djeca, posebno ako povisim ton glasa u sekundi lije krokodilske suze.
Ništa od toga nije bilo prije Maroka na taj način. Terapeuti sve do jednog komentiraju kako je stabilnija, čvršća i konkretnija. Napravili smo korak napred u vježbama - do sad smo uvježbavali zadržavanje klečečeg, iskorak i stajanje, a sad smo više skoncentrirani na podizanje, stajanje i koračanje.Ima još puno sitnica no da ne duljim.
Meki je svaki dan dolazio u hotel ujutro i tretirao nas kao i na velesajmu jedino što je imao više vremena za svakog od nas pa bi malo popričao, pitao nešto....ako je imao ko prevesti
Kad smo odlazili rekao je da je po njemu Lea bolje no da nakon jeseni u zagrebu očekuje veći pomak kod nje. Nema većih prognoza jer ih ni nemože biti ipak se tu radi o višestrukimoštećenjima. Samo je komentirao da nezna koliko će mu trebat vremena no u svakom slučaju nekoliko mjeseci ( MM je prvi dan kad nam se pridružio u Maroku i vidio svoju princezu rakao da će kupit stan u Maroku i da nas seli!!!!) Mislim da Vam to najbolje može reći koliko je bolje a nije ju vidio samo 20 dana i plakao je ko kiša kad se digla na noge.

odlicno..daj molim te napisi vise detalja o tome kako vam je bilo..sto je mekki radio..koliko cesto ste bili na tretmanu..sto je mekki rekao..da li jos trebate dolaziti..sto on prognozira..

:):)