Sada je: 13 kol 2026, 17:29.

iscjelitelj MEKKI TORABI

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

Re: iscjelitelj MEKKI TORABI

PostPostao/la lea.marijela » 07 kol 2009, 17:13

lulamae je napisao/la:wow!lea.marijela..pa to je super!! :joy odlicno..daj molim te napisi vise detalja o tome kako vam je bilo..sto je mekki radio..koliko cesto ste bili na tretmanu..sto je mekki rekao..da li jos trebate dolaziti..sto on prognozira..

Ovo bi lakše bilo odradit uz kavicu!!!
Bilo nam je super jer u sezoni ima tamo u tretmanu dosta naših ljudi pa nekako dani idu. Cjela je priča dosta skupa, a hotel je poprilično izoliran pa ak nema ekipe mislim da je poprilično teško izgurt dane.Meki je prvi dan kad smo došli istresao sve ikada napisane Leine dijagnoze i čak i one stvari koje nikad nitko nije spomenuo. Žena koja nam je prevodila pitala ga je da li joj može pomoči a odgovor je bio sljedeći: Nemogu odgovorit na to pitanje jer neznam, ako je Bog poslao Leu da kao "takva" mjenja nješto onda ja tu nemogu ništa jer iznad Boga nemogu. No ukoliko mi On dozvoli ja joj mogu pomoći! I meni je još nadodao da se iskreno i iz srca molim Bogu za njeno ozdravljenje i svi naši također da mole i ako Bog da bit će bolje. Narednih sam dana cca tri bila u teškoj depri i pročitala sam mnoštvo svetih knjiga i samo su me prale misli mogu li ja to uopće i dali smo mi dostojni svega toga i tako hrpa vjerskog preispitivanja........no onda je došao jedan dan i rekao Lea je bolje i svi smo plakali, a ja sam nakon prvog dana odlučila da apsolutno više ništa neću pitati Mekija - neka bude kako Bog da! A onda je nakon cca 15-20 tretmana došao i rekao Leu više nebole noge i to se veće lea sama u kindiću digla na noge (prvi ali ne i posljednji put), i tako kad god bi on nešto rekao na njoj bi se vidjelo poboljšanje.
Puno bolje vidi nema više širokih pokreta koje radi kako bi napipala nešto već gleda i precizno kreće prema predmetu interesa, do Maroka sam imala osječaj da me razumije al da nemože uzvratit, no i to se promjenilo ne govori ali itekako je pronašla načine kako nam pokazat što želi. Počela je plakati u situacijama u kojima plaču zdrava djeca, posebno ako povisim ton glasa u sekundi lije krokodilske suze.
Ništa od toga nije bilo prije Maroka na taj način. Terapeuti sve do jednog komentiraju kako je stabilnija, čvršća i konkretnija. Napravili smo korak napred u vježbama - do sad smo uvježbavali zadržavanje klečečeg, iskorak i stajanje, a sad smo više skoncentrirani na podizanje, stajanje i koračanje.Ima još puno sitnica no da ne duljim.
Meki je svaki dan dolazio u hotel ujutro i tretirao nas kao i na velesajmu jedino što je imao više vremena za svakog od nas pa bi malo popričao, pitao nešto....ako je imao ko prevesti :mrgreen: Moram samo reći iako mislim da sam to već negdje napisala da je nevjerojatno dobar dijagnostičar.
Kad smo odlazili rekao je da je po njemu Lea bolje no da nakon jeseni u zagrebu očekuje veći pomak kod nje. Nema većih prognoza jer ih ni nemože biti ipak se tu radi o višestrukimoštećenjima. Samo je komentirao da nezna koliko će mu trebat vremena no u svakom slučaju nekoliko mjeseci ( MM je prvi dan kad nam se pridružio u Maroku i vidio svoju princezu rakao da će kupit stan u Maroku i da nas seli!!!!) Mislim da Vam to najbolje može reći koliko je bolje a nije ju vidio samo 20 dana i plakao je ko kiša kad se digla na noge.
LEA 0,870 - 2006 / DOMINIK 2003 / NIKA 2001 /
lea.marijela
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la lulamae » 07 kol 2009, 23:11

e pa sad si i mene rasplakala! :kiss
joooj kako mi je drago zbog svega sto pises..znam da je drugima tesko skuziti kad pricamo koliko nam je dijete napredovalo-oni to jednostavno ne primjete..ali mi roditelji znamo i vidimo to u sitnicama..kao sto i ti vidis..tako mi je drago da je leica napredovala..i nemojte nam u maroko..pa doci ce mekki ovamo ;)

eto samo da ja velim jednu sitnicu..danas mi je adrich bio super..uopce nije imao spazam,bio je totalno opusten :joy sam se popeo na tobogan,spustio i sam opet dosao do ljestvica od tobogana..pa ja mu vise uopce nisam potrebna!tako sam bila sretna zbog toga da sam skoro vidjela u buducnosti kako ga s prozora gledam kako se igra vani..i to mi se danas nekako stvarno cinilo mogucim..uh..a onda se sam popeo po vanjskim stepenicama od kuce i to tako da se samo s lijevom rukom drzao za rukohvat i hodao ispravno,ono kak se hoda ,jel'te..a inace se uvijek drzi i s lijevom i desnom i penje okrenut prema ogradi..mhm..
dobro se vidi samo srcem, bitno je očima nevidljivo...
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la punisher » 08 kol 2009, 01:51

Joj i mene je rasplakalo,stvarno mi je drago sto je tako super zavrsilo i ja bi volio da gospodin meki meni rijesi moj problem ako bog da,pokusat cu sto vise citati bibliju i moliti se za ozdravljenje jel ima ko novih informacija za gospodina mekija da dolazi u zg..molim vas ako neko ima informaciju da javi...pozz i stvarni mi je iskreno drago sto je lea ozdravila. :):):)
punisher
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la JednomCuPostatiMama » 09 kol 2009, 00:25

prekrasan napredak Lea, cestike!!! radujem se s vama! :kiss
JednomCuPostatiMama
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la faith » 09 kol 2009, 06:51

Draga LM prekrasno :kiss , samo neka Lea grabi naprijed :zivili
Shine as the light you are (dr. Eric Pearl).

Tražim ljude, što više ljudi, koji imaju neograničenu sposobnost uvjerenja da ne postoji nešto što je nemoguće učiniti (H. Ford).
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la DomiMama » 10 kol 2009, 14:35

LM - divno :kiss
Srecica Borna 5.3.2004.
BAOKULJG Dominik 6.9.2005.
Ljetnica Marta 18.6.2012.
"Važno je znati da neki procesi ne mogu biti uspješni ako se ne potrudimo oko njih. Ne možemo biti tolerantni na daljinu. Ne možemo biti humani, ako nismo s ljudima koji trebaju našu humanost." Beppa Joseph
DomiMama
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Dobri andjeo » 11 kol 2009, 09:39

presretna sam radi vas :luv :kiss
"Ja sam Alfa i Omega,Prvi i Posljednji,Početak i Svršetak!"
Dobri andjeo
zlatna ribica

PostPostao/la flipper » 13 kol 2009, 08:37

prekrasne novosti
:kiss Leici
flipper
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la purnaanna » 20 kol 2009, 18:01

Bok, drage mame, čitam vas i ne mogu vjerovati koliko ste hrabre i požrtvovne i koliko ste spremne učiniti za svoju djecu. I ja ih imam dvoje, doduše već su veći od mene, imamo bolesti i problema, iako ništa tako strašno da bi bilo vrijedno spomena na ovoj stranici. Ipak, vidim da je tema utihnula već neko vrijeme, a voljela bih i ja kao i svi drugi saznati da li Mekki zaista dolazi u jesen, pa sam se ulogirala da obnovim temu, možda imate kakvih novih informacija? Imam rodjaka koji ima tumor i zaista bih voljela da čovjek na vrijeme sazna za dolazak Mekkija, kako bi mogao krenuti od početka kod njega. A i klince bih voljela poslati (cista na sinusima, glavobolje, astma, kratkovidnost), iako nisam sigurna za njih, s obzirom da su tinejđeri, tko će ih natjerati. Puno pozdrava svima, nadam se da će se netko javiti!
purnaanna
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la lulamae » 20 kol 2009, 22:45

ja ne znam nis novo..eto,za sad..ali sam sigurna da cemo saznati na vrijeme..
dobro se vidi samo srcem, bitno je očima nevidljivo...
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la lea.marijela » 21 kol 2009, 08:30

Drage moje čemu tolika briga, pa naravno da ćete sve saznat na vrijeme!
Naime počeo je Ramazan i Mekki trenutno ne radi već je u molitvi....sve što je vezano uz tu njihovu svetkovinu. I dalje stoji da dolazi u dvetom mjesecu - negdje krajem. Čim budem imala točan datum javim BEZ BRIGE :mah
lea.marijela
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la suzaks » 21 kol 2009, 09:32

LM napisa:
Žena koja nam je prevodila pitala ga je da li joj može pomoči a odgovor je bio sljedeći: Nemogu odgovorit na to pitanje jer neznam, ako je Bog poslao Leu da kao "takva" mjenja nješto onda ja tu nemogu ništa jer iznad Boga nemogu. No ukoliko mi On dozvoli ja joj mogu pomoći

Ovo je prekrasno....i to bi trebala biti nit vodilja svakog pravog duhovnjaka, iscjelitelja, uostalom životna krilatica svakog od nas...
:kiss :kiss :kiss puno, puno za Leu...
I drago mi je da u ovim situacijama koje su teške nailazite na takvu vrstu duhovnih ljudi... :grligrli
suzaks
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la purnaanna » 23 kol 2009, 22:55

Ok, puno hvala unaprijed! Lea marijela, računam na tebe da ćeš nas obavijestiti na vrijeme! Ako ja slučajno negdje nešto doznam, eto me odmah na ovoj stranici! Pozdrav!
purnaanna
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la matea_vu » 23 kol 2009, 23:11

cure javite ako saznate kad dolazi u zg i ja bih išla s malenom :mah
slika
matea_vu
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la mamuška » 24 kol 2009, 00:42

LM--odlično za napredak malene!!! znam kolika je sreća kad vidiš da ti je djetetu bolje,tada nijedna muka nije teška...bravo za malenu i njenu hrabru mamu!!!molim se za nju!!! :kiss
mamuška
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la lea.marijela » 08 ruj 2009, 22:50

Kako sada stvari stoje Mekki dolazi tj. počinje raditi 24.09. još nemam točnu potvrdu gdje i kada no još ću sve točno javit al eto za sad se možete polako spremat :mah
lea.marijela
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la punisher » 09 ruj 2009, 10:52

Super,bas mi je drago što gospodin mekki dolazi u zg,24,9...odlično...nadam se da će mu gospodin bog omogućiti da ozdravi sve ljude ,pa tako i mene ...pozdrav ljudi ..još dajte točne informacije...pozdrav volim vas ... :D :D
punisher
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Dada.V » 10 ruj 2009, 13:24

Pozdrav svima,
nova sam na forumu, ali pratim ovu temu od V mjeseca kako sam i cula za gosp. Mekkia.
HVALA lea.marijela na informaciji o njegovom dolasku, citala sam vase postove i cestitke za veliki napredak :) .
Imam djevojcicu od 4 godine koja ima ostecen sluh. Molim sve koji imaju iskustva u lijecenju ovog problema kod gosp. Mekkia da se jave. Interesuje me da li postoje neke reakcije nakon tretmana, moze li Mekki predpostaviti koliko je tretmana potrebno kao i sve ostalo.
Mi smo iz Sarajeva i molim Vas za prijedloge gdje da trazimo smjestaj u Zagrebu za vrijeme boravka tamo.
HVALA
Dada.V
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la lea.marijela » 10 ruj 2009, 15:03

Dada v. poznajem puno djece koji su imali super rezultate sa Mekkijem pa čak znam i djevojčicu kojoj su rekli da apsolutno ništa ne čuje i da nema šanse da bi mogla ikad čuti no nakon samo 15 tretmana malena je izreagirala na zvuk tj. na poziv imane jako je teško to prepričavat to treba doživjet. Najčešće Mekki nemože točno znati koliko mu treba tretmana pa treba redovno dolazit i biti strpljiv u vjeri da će sve biti u najboljem redu.
A za tebe još jedna informacija ako sve bude kako je planirano Mekki bi trebao biti 2 mjeseca u Zagrebu i nakon toga mjesec dana u Sarajevu i to bi odmah nadovezao na zagreb.No za sada još to neznam dal će biti tako. Stan ti je najbolje tražit u Novom Zagrebu jer je to područje u blizini zagrebačkog velesajma gdje bi se trebali održavati tretmani.
Držim fige za Sarajevo posebno zato što bi i mi išli za Mekkijem pa se možda i vidimo.
lea.marijela
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la MaMi » 13 ruj 2009, 15:08

Ta ista djevojčica o kojoj priča lea.marijela nema baš tako sjajne rezultate jer njezini roditelji upravo sada razmišljaju o ugradnji umjetne pužnice. No, možda mama malene uhvati minutu vremena pa se javi sa svojim dojmovima.
21 gram
MaMi
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la aneta » 14 ruj 2009, 09:59

:mah Najprije pozdrav svima znanima i neznanima.
Ja vam moram ispričati slučaj moga sina. Do nedavno je 2-3 puta godišnje imao ulkus rožnice, SVAKO proljeće obavezno kad imunitet padne, vid nikakav, oko suho tako i stalno iritirano, a kad vjetrić puhne trči kući zbog oka. Već 3 god. nosi leću koja treba da drži vlažnost rožnice.
U 1. mj. smo bili u Maroku, a u 4. u Zg.
Oko sada: prvo proljeće da nije imao ulkus, više ne nosi leću, kupa se, trenira atletiku, vozi biciklu, a bura dere. Oko mirno. Bolje vidi, igra igrice na mob.
Ljudi kažu: dite se razvija (ima 8 god).....a neka, ja znam......... :zivili
aneta
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la lea.marijela » 14 ruj 2009, 20:45

MaMi je napisao/la:Ta ista djevojčica o kojoj priča lea.marijela nema baš tako sjajne rezultate jer njezini roditelji upravo sada razmišljaju o ugradnji umjetne pužnice. No, možda mama malene uhvati minutu vremena pa se javi sa svojim dojmovima.

Sory MaMi krivo si povezala priču ti ne poznaješ djevojčicu čiji sam slučaj ispričala, nisam mislila na malu M.( ona je imala ostatke sluha) već na djevojčicu koju sam ljetos upoznala u Maroku :mah
lea.marijela
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Dada.V » 14 ruj 2009, 21:17

Hvala za informacije. Svakako vrijedi pokusati pogotovo kad je medicina nemocna. Bilo bi divno da Mekki dodje i u Sarajevo.
Dada.V
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la MaMi » 15 ruj 2009, 22:13

lea.marijela, drago mi je da je toj nepoznatoj djevojčici u dalekom Maroku pomogao Mekki.
21 gram
MaMi
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la lea.marijela » 17 ruj 2009, 19:25

Žao mi je što Vam moram prenjeti novicu, no danas sam upravo saznala da Mekki neće ipak doći prije 15.10. iz privatnih razloga je došlo do promjene plana. Morat ćemo se strpiti :mah
lea.marijela
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la punisher » 18 ruj 2009, 21:22

Hvala na informaciji,samo vi javljajte kad ce doci on točno.pozdrav...
punisher
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la purnaanna » 20 ruj 2009, 17:17

Bok, drage mame, vidim da se dobro brinete o praćenju termina dolaska Mekkija, za nas koji nemamo gdje drugdje dobiti takvu informaciju. Nego, baš sam se pitala jednu stvar, a to je: Koliko sam pročitala, njegove seanse su obično bile u prijepodnevnim satima, tj. od jutra do oko 14-15 sati, kada su najčešće završavale. Pitam se kako bi uopće većina zaposlenih roditelja mogla tjednima dovoditi djecu u tom terminu, pa nemamo ni toliko godišnjeg, ako treba npr.dolaziti mjesec dana. Ja imam srednjoškolce, kako bih uopće mogla izvesti nekakvo svakodnevno dolaženje a da ne izostaju iz škole? Nemam pojma, jednostavno ne vidim rješenje. Osim, da se gospodin Mekki dosjetio sam i primao ljude malo u jutro, malo popodne. Možda bi i njemu bilo tako lakše, a mnogi koji ovako nemaju šanse, dobili bi priliku dolaziti kod njega.
purnaanna
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la frezija » 21 ruj 2009, 08:00

[quote="purnaanna"] Ja sam to riješila ovako... sada je kraj 9 i još nisam bila na go,čuvam svaki dan za Mekkija jer sam bila kod njega i ne želim propustiti njegov ponovni dolazak.Žrtvovala sam more za zdravlje.I ja imam srednjoškolce i pošto nisam od tih koji moljakaju doktore za ispričnicu,moja djeca su išla poslije škole(nastava je uglavnom do13h) i do 14h stignu do zv(neki su dolazili i poslije i Mekki nije nikoga odbio), a kad su imali školu poslijepodne bili su već u redu u 9h tako da bi stigli među prvima i bili su tamo do 13h.Čudno, imali su puno za učiti ali sve su sa lakoćom svladali. Da nisu mogli tako sigurno mi ni 10 dana neopravdanih ne bi ništa značilo,( što su neopravdani u odnosu na zdravlje),gradivo ionako trebaju naučiti.Rekao je Mekki da onaj tko ne može doći da se može donijeti njegova slika i da to koristi 50%, pa ja sam sakupila slike roditelja, prijatelja,rodbine i svi su bili tamo barem na slici.Moja boca od vode izgledala je kao božično drvce, bila je puna fotografija,svih onih koji nisu mogli doći a bila im je potrebna Mekkijeva pomoć.Sretna sam što sam i ja mogla nekom pomoći.Gdje postoji volja uvijek se nađe neko rješenje,zato mama vidimo se kod Mekkija.pozdrav
frezija
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la sunflower » 22 ruj 2009, 11:01

Drage moje,
pozdrav svim hrabrim mamama koje čine nevjerovatne stvari za svoju djecu. I ja sam iz Sarajeva, kao i Dada V. i beskrajno sam zainteresovana za gdin. Mekija. I sama imam problema sa mojom curicom kojoj je sada 7,5 god. i ide u 2. razred. Od prve godine života ima nekih čudnovatih problema sa lijevom rukom koji su popraćeni veoma jakim bolovima, obišli smo svu pamet (mislim na dr.) al bez pomaka, dali su joj neku dijagnozu koja nema tretman nego samo tablete protiv bolova kad je ta ruka boli. Probala sam sve i svašta, radila sve šta je ko rekao da bi moglo pomoći i obilazila sviju koji bi mogli reći nešto pametno, al bezuspješno. Pročitala sam sve postove o Mekiju, pregledala sve video clipove, na koji način liječi odnosno tretira svoje pacijente. Spremna sam na sve, doći u Zg, čekati ga u Sa...svejedno, šta god treba. Svaki dan čitam postove u nadi da će se ukazati info o Mekijevom dolasku.
Drage moje mame, budite hrabre i tako vjerne svom cilju...
Želim vam sve najbolje i da ustrajete u svojoj borbi, a rezultat će doći u to sam sigurna. :mah
sunflower
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la frezija » 22 ruj 2009, 11:59

[quote="sunflower"]Draga mama, da li ste probali riješiti probleme sa bioterapijom.Znam dosta ljudi koji su bolove uspješno riješili na taj način.Danas sam čula da će Mekki ostati samo mjesec dana i bila sam žalosna što će tako "kratko" ostati, ali ne smijemo biti sebični jer puno ljudi treba njegovu pomoč.Nek nam samo što duže poživi.
frezija
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PrethodnaSljedeća

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.