ehehehehehe..polako..
evo,nakon diplome,upisah informaticki tecaj ... a cula sam da ovako kad studenti napokon zavrse,nekak im nnes ne da mira,pa bi opet nes ucili..mislila sam..'ma nema sanse da ikad vise ucim,dosta mi je'..a vid' me sad...al to je ionak samo da se nekaj naucim an tom kompu a i upisuje se u radnu knjizicu...
..no da se vratim temi..ljetnih prica..mi smo danas bili na biciklijadi..ma ko pravi! cak sam srela i neke krucijalne ljude iz puza

sasvim slucajno..i to u nasem dugem selu ..heh.. ugl..majice kluba na nama..pedalirali 100km/h

..ja na pedale..dodatni motor iza mene u sjedalici

i pici na martin breg..bilo je tu i dugoselske alke na biciklu..naravno da sam se okusala

ne pitajte za rezultate..ko me ne zna..samo da pojasnim-nepopravljiva seprtlja od glave do pete

i voznje izmedu cunjeva i tako..malo sam sjetno gledale deckice od 6 i nesto godina kako sami voze bicikl,utrkuju se i svasta nesto..i misljah si 'tako bi moj adrian sad,da moze'..pa si mislim..'ok,sad ga mogu voziti u sjedalici,a sto kasnije?'..kako ce mi biti tesko reci mu da ne moze vise sudjelovati u biciklijadi kojoj se toliko veseli jer mi jednostavno vise ne stane u sjedalicu..a onda se,stvarno bedasta,sjetim..da moze voziti bicikl dvosjed..e pa stvarno sam bedasta..pa dvosjed!da!odlicno!ipakmoze sudjelovati!kupiti cemo si takav bajk i pici!tetak i teta ga vec imaju,mogli bi i od njih posuditi
i da,uzivao je u svemu..prica o tome vec danima,kako cemo ici..a sad ce jos mjesecima pricati o tome kak smo bili

dirao je zivotinje tam..cak ga je i purica ugrizla

i da,navijao je za svoju mamu

dok sam glumila alkara ..ehehehehheh..